Tina Büyük Boy Plazma Küresi - Tesla Plazma Lambası (25x14.5) Cm

597,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Tina Büyük Boy Plazma Küresi - Tesla Plazma Lambası (25x14.5) Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediye Butik Satıcı Ünvanı: SENA GARGI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3890832133
    Bu ürün Hediye Butik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plazma Küresi Ürün Özellikleri: • Pil gerektirmez doğrudan 220 V fişe takabilirsiniz 8 watt elektrik tüketimine sahiptir. • Kürelerin 4 farklı boyutta çeşidi bulunmaktadır
  • satıştaki ürün BÜYÜK boydur. • Büyük: Yükseklik:25cm, Çap:14.50cm Plazma küresi nedir? Plazma küresi düşük basınçlı özel cam küredir. Çalıştırıldığında, içindeki gaz elektromanyetik olarak uyarılır ve gaz karışımına göre belirlenen reklerde rastlantısal ışımalar meydana gelir. Plazma Küresi düşük basınçlı gaz karışımı içeren ve yüksek frekanslı değişken akımla çalışan bir cihazdır. Ortasında bulunan küçük küre elektrot vazifesi görmektedir. Cihaz çalıştırıldığında merkezde ki küçük küreden dışardaki cam kürenin iç yüzeyine elektrik alan çizgileri doğrultusunda ve renkli ışımalar şeklinde plazma tanecikleri iletilmeye başlar. Elinizle küreye dokunduğunuzda ise yüksek frekanslı elektrik alanını etkileyerek merkezdeki küçük küreden dıştaki cam küreye dokunduğunuz yere doğru tekli ışımalar meydana gelir. Bunun nedeni camın kapasitör içindeki dielektrik gibi davranarak el ile iyonlaşmış gazı biçimlendirmesidir. Biliyor muydunuz? Dünyamızın ısı ve ışık kaynağı olan Güneş de dev bir plazma karesidir. Cihaz çalışırken cam küreye dokunun. Neler olduğunu gözleyin? Cihaz çalışır durumda iken bir florasan lambayı küreye değmeyecek şekilde yada değdirerek bakın. Şaşıracaksınız ! Elektrikle oynamak hiç bu kadar zevkli ve tehlikesiz olmamıştı.. Gece odanızda inanılmaz görüntüler yaratacak yada partilerinizde evinizi süslemek ve muhteşem bir ortam yaratmak için kullanabileceksiniz Işıkla ve elektrikle oynamanın keyfine varın Parmağınızı dokundurduğunuz anda bütün ışık parmağınıza yönlenecek ve hoş bir görüntü yaratacak.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver