Tineco Floor One S3 Süpürge FW050100EU Dikey Paspas

14.089 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.177 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.188 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tineco Floor One S3 Süpürge FW050100EU Dikey Paspas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAR Home&Tech Satıcı Ünvanı: AYŞE PARLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220632435
    Bu ürün PAR Home&Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FLOOR ONE S3Akıllı Islak & Kuru Kablosuz Şarjlı Süpürge Kullanıcı dostu yapay zekâ ile güçlendirilen FLOOR ONE S3, geleneksel işlevleri olan bir cihazdan tam anlamıyla akıllı bir cihaza dönüştürülmüştür. Akıllı Vakum ve Yıkama Sistemi Hepsi Bir Arada LED Ekran Akıllı Pil ve Gürültü Optimizasyon Sistemi Çok Aşamalı Kendi Kendini Temizleme Sistemi Uygulama Entegras-yonu ve Sesli Asistan Kablosuz Kullanım ve Üstün Manevra Kabiliyeti Çok İşlevli Bağlantı İstasyonu Akıllı Vakum ve Yıkama Sistemi Tüm işleri birleştirin ve zamandan tasarruf edin. FLOOR ONE S3, kirleri algılamayı ve zeminleri tek bir akıllı adımda tamamen temizlemeyi sağlayan emiş gücünü ve su akışını otomatik olarak ayarlamak için Tineco'nun yenilikçi iLoop™ akıllı sensörü ile geliyor. Otomatik Kontrollü Su Akışı ve Emiş Gücü FLOOR ONE S3 zorlu ve inatçı kirleri geleneksel paspaslardan çok daha iyi temizleyen güçlü bir fırça silindirine sahiptir. Emiş gücünü ve su akışını otomatik olarak ayarlayarak ardında kuru ve üzerinde hiçbir iz olmayan zeminler bırakır. Anında Temizler ve Kurutur FLOOR ONE S3
  • kirleri geleneksel paspaslardan çok daha iyi temizleyen, ardında kuru ve üzerinde hiçbir iz olmayan zeminler bırakan güçlü bir fırça silindirine sahiptir. Tek Bir Dokunuşla, Çok Aşamalı Kendi Kendini Temizleme Sistemi Artık kirli bir fırça silindirine dokunmanıza gerek yok. FLOOR ONE S3 tek bir düğmeye dokunmanızın ardından fırça silindirini ve tüplerini otomatik olarak temizler. Ellerinizi kirden, evinizi ise kokudan uzak tutar. Hepsi Bir Arada LED Ekran Hepsi bir arada LED ekran sayesinde temizlik durumunu, performansı, pil seviyelerini ve çok daha fazlasını takip edebilirsiniz. Yardımcı arayüz bildirimleri ve bakım hatırlatıcıları, eksiksiz ve akıllı bir temizlik deneyimi yaşamanızı sağlar. Kablosuz ve Manevra Yapılabilir Temizlik yaparken sürekli taşıdığınız kovaları
  • kabloların, paspasların ve ağır elektrikli süpürgelerin yarattığı karmaşayı unutun. FLOOR ONE S3, hafif ve kablosuz gövdesi ile özgürce hareket etmenizi sağlar. Merdivenler de dahil dar alana sahip her bir köşeyi tam anlamıyla temizlemek için kolaylıkla manevra yapabilirsiniz. Akıllı Pil Yönetimi Şarj etmenize gerek kalmadan daha uzun süre temizlik yapabilirsiniz. FLOOR ONE S3, akıllı sensörü sayesinde kirleri temizlemek için ne kadar güç gerektiğini hesaplar ve buna göre gücü, su akışını ve emişi otomatik olarak ayarlar. Pil gücü boşa harcanmaz ve bu sayede 35 dakikaya kadar daha uzun bir kullanım süresi sunar. Düşük Gürültülü Çalışma Ailenizi ve evcil hayvanlarınızı rahatsız etmeden sessizce temizlik yapabilirsiniz. FLOOR ONE S3 hassas hava kanallarına ve güçlü, ultra sessiz, fırçasız dijital motorla gürültüyü azaltan malzemelerle tasarlanmıştır. Çok İşlevli Bağlantı İstasyonu Tertipli, düzenli ve daima tam şarjlı. FLOOR ONE S3 kompakt ve kullanışlı bağlantı istasyonu sayesinde cihazı muhafaza ve şarj eder. Siz cihazı üzerine koyduğunuz sürece zeminde hiçbir pislik veya kalıntı bırakmadan kendi kendini temizler. Uygulama Entegras-yonu ve Sesli Asistan Gerçek zamanlı performans takibi, bakım hatırlatıcıları, teknik destek, sorun giderme ve daha fazlasını içeren akıllı bir temizlik deneyimi için Tineco uygulamasına bağlanın. Temizlik esnasında FLOOR ONE S3'ün yardımcı sesli asistanı size performans durumu, güç seviyesi, tıkanıklıklar ve diğer işleyiş bilgileri de dahil olmak üzere gerçek zamanlı güncellemeler sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 5 Dba - 10 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Tineco FW050100EU Floor One S3 Akıllı Dikey Süpürge & Paspas Resmi Distribütör Garantili

Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspası kullanarak ev temizliğini son derece kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Kısa süre içinde odaları temizleyip kalan işlerinize odaklanabilirsiniz. Ürün kablosuz olduğu için evin içinde rahat bir şekilde hareket edilebilir. Uzun ve ince tasarımıyla süpürge dikkat çeker. Paspasla işiniz bittiğinde elektronik eşyayı bağlantı istasyonuna yerleştirebilirsiniz. Alet, koyduğunuz yerde zarif bir şekilde durur. Cihaz, orada şarj edip muhafaza edilebilir. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspas hafif olduğu için kolayca taşınır. Merdivenler ve köşeler dâhil olmak üzere dar alanları tek seferde süpürmek mümkündür. Tineco Floor One S3 süpürgesinden kullanıcılar son derece memnun kalır.

  • 35 dakika boyunca aralıksız çalışabilir.
  • 78 dBA gürültüye sahiptir.
  • Katı gıdalar ve evcil hayvan tüyleri için uygundur.

Tineco Floor One S3 Akıllı Dikey Süpürge Paspasın Özellikleri Nelerdir?

Tineco Floor One S3 Akıllı Dikey Süpürge Paspasın Özellikleri Nelerdir?

Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspas son derece donanımlı bir cihazdır. Elektronik eşya, 35 dakika boyunca aralıksız çalışabilir. Paspas, akıllı sensörü sayesinde kirleri temizlemek için ne kadar güç harcaması gerektiğini hesaplar. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge su akışını ve emişini otomatik olarak ayarlar. Cihazın pil gücü boşa harcanmadan kesintisiz bir şekilde uzun süre evi süpürebilirsiniz. Ürün, hassas hava kanalları ve fırçasız dijital motor kullanılarak tasarlanmıştır. Cihaz, 78 dBA ses seviyesine sahiptir. Sevdiklerinizi ve evcil dostlarınızı rahatsız etmeden sessizce temizlik yapmak mümkün olur. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspasın üzerinde yer alan LED ekrandan pil seviyesini kontrol etmek mümkündür. Bunun yanı sıra kir izleme döngüsünü ve güç göstergesini görebilirsiniz.

Tineco Floor One S3 Akıllı Dikey Süpürge Paspas Nasıl Kullanılır?

Tineco Floor One S3 Akıllı Dikey Süpürge Paspas Nasıl Kullanılır?

Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspasın kullanımı oldukça kolaydır. Cihazı kullanmaya başlamadan önce süpürgenin şarjının dolu olduğundan emin olabilirsiniz. Ardından 35 dakika boyunca evin odalarını süpürebilirsiniz. Köşelere ve dar alanlara rahatça giren ürün, anında kiri çeker. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspas katı gıdaları, hayvan tüylerini ve yoğurt gibi sıvı formdaki kirleri rahatça içine hapseder. Cihazı, kalıntının üzerine koymanız yeterli olur. Güç harcamanıza gerek kalmadan aleti tek elle hareket ettirebilirsiniz. Temiz su deposu 0.6 litre, kirli olan 0.5 litre kapasiteye sahiptir. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ve paspası telefonunuzla eşleştirdiğinizde bölmelerin doluluk oranını görebilirsiniz. Temiz su azaldığında ekleme yaparak işleme devam edilebilir. Kirli depoyu boşaltıp cihazın performansını artırabilirsiniz.

Tineco Floor One S3 Akıllı Süpürge Paspasa Deterjan Nasıl Konulur?

Tineco Floor One S3 Akıllı Süpürge Paspasa Deterjan Nasıl Konulur?

Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspasın temiz su haznesine deterjan koyabilirsiniz. Bölmenin kapasitesi doğrultusunda iki sıvıyı ölçülü dökmeyi tercih edebilirsiniz. Ürün, İnatçı kirleri güçlü silindir fırçasıyla anında yok eder. Emiş gücünü ve su akışını otomatik ayarladığı için zemin her zaman kuru kalır. Ayak izi ya da deterjan kalıntısı görmek mümkün olmaz. Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspasta kullandığınız sıvı malzeme sayesinde yerlerin parlamasını ve güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Cihazın 3’ü 1 arada temizleme aracıyla süpürgeyi rahat bir şekilde temizlemek mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirirken koku giderici ve temizleme solüsyonundan faydalanabilirsiniz. Son derece donanımlı olan elektrik süpürgesi, 2 yıl garantilidir. Ürünün güçlü motoru ve fırçası kolay kolay hasar almaz. Gövdesi ve başlığı kırılmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Hem süpürüp hem silen bir alet arıyorsanız bunu Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kullanıcıların görüşleri için Tineco Floor One S3 akıllı dikey süpürge ıslak kuru paspas yorumlarını okuyabilirsiniz.