Tiny Love 3 Ü 1 Arada Tenteli Ana Kucağı Gri

1.999,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiny Love 3 Ü 1 Arada Tenteli Ana Kucağı Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minicadde Satıcı Ünvanı: MAKROTEKNİK ELEKTRONİK VE BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611042419400013 Vergi Kimlik Numarası: 6110424194
    Bu ürün Minicadde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebeveynlerin ihtiyaçları dinlenerek geliştirilmiş, 180 ° yatarak ve kenarları kaldırılarak beşiğe dönüştürülebilen ilk ana kucağı ! Ürün özellikleri · tek bir hareketle 3 farklı pozisyon değişikliği ile, 1 ürün 3 fonksiyon
  • I.Yarı yatar&sallanır pozisyon ıı.180 derece uyku pozisyonu ıı.Oturur&sallanır pozisyon · her 3 değişik pozisyonda kullanılabilen titreşim özelliği · 18 farklı melodi çalabilen ışıklı, müzik kutusu · ‘oturur’ , ‘yarı yatar’ pozisyonlarında 18 kg’ya kadar taşıma kapasitesi · beşik pozisyonunda 9 kg’a kadar taşıma kapasitesi · bebek tarafından aktive edilebilen ışıklı, müzik kutusu · müzik kutusuna takılı sallanan 2 özel yumuşak oyuncak · ekstra güvenlik için özel emniyet kemeri · antibakteriyel, silinebilir özel kumaş Ürünün fonksiyonları: · anakucağı kenarları kaldırılıp 180 ° yatırılarak bebeğinizin üşümeden güvenle uyuyacağı bir beşiğe dönüşür. · mama sandalyesi pozisyonunda bebeğiniz rahatça beslenebilir. · sallanan sandalyenin yarı yatar pozisyonunda bebeğiniz dinlenirken, kaliteli bir uykuya hazırlık yapabilir. · her 3 pozisyonda kullanılabilen titreşim özelliği bebeğinizi sakinleştirirken sindirim sisteminin daha iyi çalışmasına yardımcı olur. · 18 farklı melodi çalabilen ışıklı, müzik kutusu ve oyuncakları sayesinde, siz iş yaparken, bebeğiniz tek başına eğlenceli vakit geçirebilir. · özel emniyet kemeriyle bebeğiniz için güvenli bir yuvadır. · modern, kaliteli, çok fonksiyonlu bir tasarıma sahiptir. Titreşim için: 1c/lr 14 (1.5v) pil kullanınız. Oyuncak için: 3aaa/lr 14(1.5v) pil kullanınız. Boyutları: En: 37 cm Uzunluk: 72 cm Yükseklik: 32 cm Garanti süresi : 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver