Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 Grx3 Adet

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 10 TL İndirim
9 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 Grx3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalya Satıcı Ünvanı: MUHAMMET KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780218412
    Bu ürün Nalya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TİREBOLU SİYAH ÇAY ÖZEL HASAT 1000 GR adet TR28 %100 YERLİ (Amber Çay Üretimidir.) Tirebolu Yöresinde Geleneksel Yöntemlerle Yetiştirilen ve Toplanan iki Buçuk Yaprak Çay Filizlerinin İşlenmesiyle Elde Edilmiş Özel Bir Üretimdir.
Geri Bildirim Ver

Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 gr

Çay, Türk kültürü ile bütünleştirilmiş içeceklerden biridir. Pek çok ailenin akşam sohbetine eşlik eden çayın çok sayıda çeşidi bulunur. Farklı tat ve aromaya sahip olan çeşitler arasından Tirebolu 28 siyah çay özel hasat 1000 gr seçeneği, özellikleri sayesinde ayrılmayı başarır. Ürün, ideal rengi dolayısıyla pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği çay çeşitleri arasında yer alır. Yumuşak içime sahip olup; çayseverlerin favorileri halindedir. Ürün, 1000 gram olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar özelliğine sahiptir. Miktar özelliği dolayısıyla müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak sunar. Ürün, %100 yerli üretim hasadıdır. Tirebolu yöresinin geleneksel tarım yöntemleri ile üretilir. Siz de sabah kahvaltılarından akşam oturmalarına kadar pek çok zaman zarfında sıklıkla tüketilen bu kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Eşsiz lezzet
  • İdeal renk
  • Lezzetli içim

Lezzetli Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 gr

Lezzetli Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 gr

Tirebolu 28 çay seçeneği, son derece eşsiz bir lezzete sahiptir. Tarifsiz lezzeti pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Ürünün oldukça geniş kullanım alanı vardır. Çeşitli işlemlerden geçtikten sonra sıcak ve soğuk olarak tüketime uygundur. Sohbetlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan siyah çay, çeşitli yemeklerin yanında da sıklıkla tercih edilir. Kahvaltılardan akşam atıştırmalara kadar pek çok öğünün olmazsa olmazları arasında yer alır. Tirebolu 28 siyah çay, Tirebolu yöresinin geleneksel ve organik yöntemleri ile üretilir. Katkı maddesi içermeyen geleneksel yöntemler ile üretilen ürün, pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği içecek çeşitleri arasında yer alır. Bu açıdan da müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de vazgeçilmez içecekler arasında yer alan ve eşsiz lezzete sahip olan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz. Bu seçenekle lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Organik Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 gr

Organik Tirebolu 28 Siyah Çay Özel Hasat 1000 gr

Dikkat çeken bu ürün, geleneksel tarım yöntemleri kullanılarak üretilir. Bu sayede organik ve doğal bir içeriğe sahiptir. Doğal olarak üretilen ürün, çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Katkı maddesi içermeyen içeriği dolayısıyla oldukça lezzetli bir aromaya sahiptir. Özel olarak Tirebolu yöresinden hasat edilir. Tirebolu 28 siyah çay özel hasat 1000 gr yorumları da olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok kişinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda tat niteliği siyah çayın çok sayıda müşterinin istek ve beklentisinin cevaplandırılmasına kaynaklık eder. Ürün, ideal rengi ve hoş kokusu dolayısı ile pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. Siz de eşsiz tadı sayesinde çok sayıda kişiden tam not alıp ideal renge sahip olan kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Geleneksel tarım yöntemleri ile üretilen bu leziz ürünü tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Tirebolu 28 Özel Hasat Siyah Çay

Ekonomik Fiyatlarla Tirebolu 28 Özel Hasat Siyah Çay

Eşsiz tat ve ideal renge sahip olan kaliteli ürün, özellikleri sayesinde pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği içecek çeşitleri arasında yer alır. Özellikleri dolayısı ile çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Tirebolu 28 siyah çay özel hasat 1000 gr fiyatı, ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün hasat edildiği bölge, eşsiz aroması ve rengi gibi pek çok niteliği fiyat aralığını belirlenmesine katkıda bulunan faktörler arasında yer alır. Ürün, değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan pek çok kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği miktar aralığında bulunur. Siz de Tirebolu yöresinden özel olarak hasatlanan ve katkı maddesi içermeyen içeriğe sahip olan lezzetli ürünü inceleyebilirsiniz. Eşsiz tada ve lezzete sahip olan; geleneksel bir şekilde yetiştirilen kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.