Tissum by Arzu Kaprol Yıkanabilir Maske (2'li Set) "2 Al 1 Bağışla" Chakra 001-002

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tissum by Arzu Kaprol Yıkanabilir Maske (2'li Set) "2 Al 1 Bağışla" Chakra 001-002

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu maske Tissum için Arzu Kaprol tarafindan tasarlanmistir . · 50 Yıkamaya kadar dayanıklı filtreli Maske, elde veya 60 derecede makinada yıkanabilir. · Ayarlanabilir kulak askısı ile yüz ergonomisine uygundur · Yüze iyi oturmasını sağlayan burun metali ile bakteri ve virüs geçişini engeller. · Anti-mikrobiyal özellikli, OEKO-TEX belgeli polyelastan kumaş, %99,5 yüksek koruma sağlayan Mikrofilament filtrasyon kumaştan üretilmiştir. · Tüm gün kullanıma uygun, rahat nefes alma özelliğine sahiptir. · Hijyenik koşullarda saklanması için, “Tissum Saklama Çantası” ile birlikte satılmaktadır · TSE standartlarında TSE K599 koşullarına uygun olarak M-90 kodu ile üretilmiştir. · Avrupa Normları EN14863:2019 + AC:2019 Standardına uygun üretilmiştir. Type IIR Sertifikası mevcuttur. · Avrupa Uygunluk Belgesi CE Belgelidir. · Türk Malı’dır. · "UYARI: Bu cihaz 93/42 Direktifi veya AB / 2017/745 Yönetmeliği kapsamında tıbbi bir cihaz değildir ve AB / 2016/425 Yönetmeliği kapsamında kişisel koruyucu ekipman değildir.", Maskenin tıbbi bir cihaz veya başka bir tıbbi ürün olarak kullanılması amaçlanmamıştır ve cerrahi maskeler veya solunum maskeleri de dahil olmak üzere geleneksel ve onaylı kişisel koruyucu ekipmanların yerine kullanılmamalıdır. Maskenin, enfeksiyon, virüs veya hastalıkların bulaşmasını önleyeceği göz önüne alındığında, açık veya zımni hiçbir garanti verilmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver