tito Sodyum Bikarbonat (karbonat) E500 5 Kg

405,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

tito Sodyum Bikarbonat (karbonat) E500 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend35 Satıcı Ünvanı: SMART KİMYA TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772059882300012 Vergi Kimlik Numarası: 7720598823
    Bu ürün trend35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gıda Katkı Maddesinin Adı: Sodyum Bikarbonat (Karbonat) Bileşen Listesi: Sodyum Bikarbonat, Sodyum Karbonat E Kodu: E500 Net Miktar: 5 kg Fiziksel Yapısı: Toz Lot No: Geriye dönük izlenebilirlik açısından, tüm hammaddelerin ve ambalaj malzemelerinin lot numaraları kayıtları tutulmaktadır. Ürünün lot numarası, ürün ambalajı üzerinde yer almaktadır. Gıda Katkı Maddesinin Fonksiyonel Sınıfı: Asitler ve Asitlik Düzenleyiciler Gıda Katkı Maddesinin Elde Edildiği Kaynağın Adı: Karbonik Asit Gıda Katkı Maddesinin Eklenebileceği Gıdalar: Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde ve dikey tebliğlerde yer alan düzenlemelere uygun olarak, izin verilen bitmiş ürünlerde, ilgili sınırlamalar dikkate alınarak kullanılır. Yönetmelik ve tebliğlerde gerekli bilgiye ulaşılamadığında, ilgili ülkenin kanun düzenleyici kurumlarına danışılabilir. Özel Depolama/Kullanım Koşulları: Kuru ve serin yerde ağzı kapalı olarak saklayınız. Gıda İşletmecisinin Ticari Ünvanı ve Adresi: Smart Kimya Tic. ve Dan. Ltd. Şti. Ege Sanayi Sitesi Balatçık Mah. 8901/3 Sok. No:3/3AO Çiğli/İzmir tesislerinde üretilmiştir. Üretici İşletme Kayıt No: TR-35-K-047442 Menşei: Türkiye (Gıdanın ana bileşeninin menşei, son ürün menşeinden farklıdır.) Kullanım Talimatı: Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'ne uygun olarak, üretilen veya üretimi planlanan bitmiş ürün ile ilgili dikey tebliğlerde yer alan
  • eklenebileceği gıdalar, kullanım koşulları, maksimum miktarlar ve kısıtlamalar dikkate alınarak kullanılmalıdır. Türkiye dışındaki ülkelerde kullanım planlanıyorsa, ilgili ülkenin yasal mevzuatları göz önüne alınmalıdır. Ürün performansı, üretim şartlarına, makine ve ekipmanların yapı ve performanslarına, mevsimsel değişkenlere ve diğer hammaddelere bağlı olarak farklılık gösterebilir. En uygun kullanım miktarı belirlenmeden önce, Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği'nde belirtilen kısıtlamalar mutlaka göz önünde bulundurularak, minimum miktarlarla denemeler yapılmalıdır. Kullanım Alanı/Satış Amacı: Gıdada kullanım içindir. Gluten içermez. Gluten intoleransı olan bireyler için uygundur. Teknik Bilgiler: Tito sodyum bikarbonat, karbonat ya da soda, kimyasal formulü NaHCO3 olan bir kimyasal bileşiktir. Sodyum tuzlarından birisidir. Tito sodyum bikarbonat'ın antiasit özelliği vardır ve Kabartma tozu olarak da kullanılır. Tito sodyum bikarbonat, suda çözünür ve beyaz katı kristal tozdur. Sodyum karbonat'ı andıran hafif alkali tadı vardır. Salin solüsyonu bileşiminde de kullanılır. Sodyum Bikarbonat, eczanelerde İngiliz karbonatı, solvey karbonatı, garra karbonat, cep sodası isimleriyle de satılmaktadır. Kullanım Alanları: Alkali su yapımında kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver