Tiziana Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfüm 8016741072482

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tiziana Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfüm 8016741072482

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Roma’nın güneyinde bulunan Monte Circeo, gezginlerin nefesini kesecek kadar büyüleyici bir manzara sunar
  • Manzaranın kokuları, sıcak Kirke'de saklı
  • İlham kaynağı tanrıça Circeo kadar büyülü ve şehvehli bir parfüm
  • Çarkıfelek meyvesi, şeftali ve armut gibi tatlı meyvelerin bereketli buketiyle karakter kazanan koku, ahududu ve siyah Frenk üzümünün marifetli simyasıyla karışır
  • Kusursuz heliotropin ve baskın karakterli müge, paçuli ve miskin güçlü notalarıyla tamamlanır
  • Koku ailesi: Meyveli, şekerli
  • %30 oranında parfüm konsantrasyonuna sahiptir
  • 100 Ml
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tiziana 8016741072482 Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfüm

Kokumuz insanların hakkımızdaki ilk düşüncelerini oluşturmaya yardımcıdır. Güzel kokunuz insanları kendinize çekmenizi sağlar. Tiziana Terenzi Kirke 8016741072482 100 ml EDP unisex parfüm, yoğun meyveli kokusunun doğallığı sayesinde insanların aklında kolayca yer edinebilirsiniz. Tanrıça Kirke’den esinlenilerek üretilen parfüme şeftali, ahududu, frenk üzümü gibi meyvelerle tatlı bir nota sağlanmıştır. Buna ek olarak paçuli, sandal ağacı ve misk gibi biraz daha odunsu esanslarla kokuya yoğunluk kazandırılmıştır. Bu kaliteli esansların oldukça dengeli bir şekilde karıştırılmasıyla ortaya Tiziana Terenzi Kirke EDP 100 ml unisex parfüm çıkmıştır. Yanından geçtiğiniz insanlara parfümünüzü sorduracak bu kokuyu uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Ürün: Parfüm
  • Boy: 100 ml
  • Tip: EDP

Tiziana Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Tiziana Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Tiziana Terenzi Kirke 8016741072482 100 ml EDP unisex parfüm, meyveli notaların eşsiz uyumu sonucu ortaya çıkmıştır. Büyücü tanrıça Kirke’den esinlenilerek birçok doğal bitkinin bir araya getirilmesiyle üretilen parfüm, hem erkek hem kadın kullanıcılar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Üst notasında çarkıfelek, şeftali, ahududu, armut esansları tercih edilmiştir. Ortada zambak alt notada ise sandal ağacı, vanilya, paçuli ve misk gibi güçlü esanslar kullanılmıştır. Doğaya ait bu eşsiz kokuların harmanlanarak hazırlanması, ortaya muhteşem meyveli bir koku çıkarır. Gün boyu güzel kokmanızı sağlayan Tiziana Terenzi Kirke EDP 100 ml unisex parfüm hazırlanırken Monte Circeo dağından görünen manzaradan ilham alınmıştır. İtalya’nın sıcak manzarasının Kirke parfümüne yansıtılması ürünü koklayan kişilerin içini ısıtmaya yardımcı olur. Meyveli ve şekerli kokuya sahip parfüm, 100 ml boyutundaki şık şişesinde gönderilir.

Tiziana Terenzi Kirke Edp 100 ml Unisex Parfüm Ne Kadar Kalıcıdır?

EDP parfümler diğer türlerine nazaran daha kalıcı olmasıyla bilinir. Esans yoğunluğu %10-30 arasında olan parfümler gün boyu ferah kokmanıza yardımcı olur. Tiziana Terenzi Kirke EDP 100 ml parfüm, bu gruba dahil olduğu için oldukça kalıcı olması sayesinde öne çıkar. %30 parfüm konsantrasyonuna sahip olması sayesinde uzun süre kokunun üzerinizde kalmasını sağlar. Böylece kokunuz insanların hafızasına kolayca kazınır. Yoğun ve kalıcı olması sayesinde insanların bu eşsiz kokuyu duyduğu zaman sizi hatırlamalarına yardımcı olur. Kendinizi meyve bahçesinde hissetmenizi sağlayan parfüm, çevrenizdeki insanları kokunuza hayran bırakır. Kalıcılığı sayesinde gün boyu tazeleme ihtiyacı duymadan rahatça dolaşabilirsiniz. Ürünü az miktarda sıkmanız bile kokusunun yoğun bir şekilde dağılmasına ve üzerinizde kalmasına yeterlidir. Buna ek olarak 100 ml şişede hazırlanması sayesinde ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Tiziana Terenzi Kirke Unisex Parfüm Cilt Sağlığını Nasıl Etkiler?

Tiziana Terenzi Kirke 8016741072482 100 ml EDP unisex parfüm, her kesimden insanın gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. Parfümün ince bir titizlikle hazırlanması sayesinde kullanım açısından güven verir. Doğal esansların karışımıyla oluşturulan ürün kaliteli içeriğiyle dikkat çeker. Gün boyu güzel kokmanızı sağlarken cilt sağlığınıza karşı herhangi bir tehdit oluşturmaz. Teninize değen güçlü kokusu, uzun saatler boyunca sıktığınız bölgeden yayılmaya devam eder.Tescilli bir marka ürünü olan parfüm kullanıcılarının kafasındaki soru işaretlerini gidermeyi başarır. Büyücü ve şifacı Kirke’den esinlenilerek karışımı yapılan doğaya içkin kokunuz çevrenizdeki insanların aklında yer etmenize olanak sağlar. Tiziana Terenzi Kirke 8016741072482 100 ml EDP unisex parfüm fiyatı sayesinde de kullanıcılarını tatmin ederek tercih aşamasında öne çıkar. Siz de bu meyveli ve eşsiz kokuya sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Satın almadan önce ise Tiziana Terenzi Kirke 8016741072482 100 ml EDP unisex parfüm yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanız mümkündür.