tmgrup Tabak Bardak Baskılı Kozmik Galaksi 8'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

tmgrup Tabak Bardak Baskılı Kozmik Galaksi 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • * tabak 23 cm. Bardak 180/200 cc dir. * paket içinde 8 ad. Bardak ve 8 ad. Tabak bulunmaktadır. * tabak
  • kağıt malzemeden üretilmiştir. * bardak
  • plastik malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

tmgrup TYC00121470314 Kozmik Galaksi Baskılı 8'li Tabak Bardak

Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti, kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Doğum günü etkinlikleri, konsept partiler ve açılışlarda kullanılabilir. Ürünün kutu içeriğinde sekizer adet bardak ve tabak bulunur. Kişiler, bu objeler sayesinde misafirlerine şık bir sunum yapabilir. İlgi çekici bir tasarıma sahip olan bu ürünler, mavi renk ve gezegen figürleri kullanılarak dizayn edilmiştir. Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti; pasta, kanepe, kurabiye ve kek gibi pek çok farklı yiyeceği sevdiklerinize estetik bir şekilde ikram etmenizi mümkün hâle getirir. Bu setin içinde yer alan ürünlerin yapısı, kolay bozulmaz. Hem bardaklar hem de tabaklar kullanım esnasında delinmez.

  • Tabakların Genişliği: 23 cm
  • Bardakların Hacmi: 200 cc
  • Üretim Materyalleri: Plastik ve kağıt

Tmgrup Kozmik Galaksi Baskılı 8'li Tabak Bardak Özellikleri

Tmgrup Kozmik Galaksi Baskılı 8'li Tabak Bardak Özellikleri

Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti, ilgi çekici tasarımı sayesinde öne çıkar. Ürünün kutu içeriğinde yer alan bardaklar kâğıttan, tabaklar ise plastikten üretilmiştir. İdeal kalınlığa sahip olan bu ürünler, konforlu bir yeme içme deneyimi yaşamanızı mümkün hâle getirir. Bardakları ve tabakları elinize aldığınızda; esneme, bükülme ya da kırılma gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez. Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak setinin içinde yer alan ürünler, makul boyutlara sahiptir. Hem yetişkinler hem de çocuklar bu objeleri konforlu bir biçimde kavrayabilir. Hem sıcak hem de soğuk hâldeki yiyecekleri ve içecekleri bu ürünler aracılığı ile sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Setin içinde bulunan objelerin baskı kalitesi, memnuniyet yaratır. Bu ürünler, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz.

Tmgrup Galaksi Baskılı Tabak Bardak Setini Kimler Alır?

Tmgrup galaksi 8'li tabak bardak seti, pek çok farklı organizasyon için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bu ürün, genellikle çocukların doğum günü partilerinde kullanılmak üzere satın alınır. Bunun sebebi ise tabakların ve bardakların üzerinde yer alan kaliteli baskıdır. Uzaya ve gezegenlere ilgi duyan çocuklar, bu set sayesinde unutamayacakları bir doğum günü yaşayabilir. Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti, ofis partileri için de idealdir. Kolay kullanım imkânı tanıyan bu ürün, kısa süre içinde fazla sayıda servis çıkarmayı mümkün hâle getirir. Kâğıt ve plastik kullanılarak imal edilmiş olan objeler, etkinlik sona erdiğinde geri dönüşüm kutularına atılabilir. Bu ürün, sık bir biçimde pikniğe gitmekten keyif alan kişilerin de beğenisini kazanmıştır. Setin içinde yer alan tabaklar ve bardaklar, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Tmgrup Kozmik Galaksi Baskılı 8'li Tabak Bardak Kaliteli mi?

Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürünün kutu içeriğinde yer alan objeler, dayanıklı yapıları sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılar. Sıcak yiyecekler ve içecekler, bahsi geçen ürünlerin yapılarının bozulmasına yol açmaz. Sızma ya da damlatma gibi istenmeyen durumlar, kaliteli ham maddeler sayesinde yaşanmaz. Galaksi temalı bu set, baskı kalitesi ile de öne çıkar. Yüksek çözünürlüklü bir görsel kullanılarak gerçekleştirilmiş olan baskı işlemi, insan sağlığına zarar vermez. Tüm ebeveynler, herhangi bir şüphe duymadan bu ürünü tercih edebilir. Makul boyutlara sahip olan objeler hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz siz de Tmgrup kozmik galaksi baskılı 8’li tabak bardak seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.