tohhum Sarı Kabak Tohumu

59,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  59,90 TL
%10 indirim
2 x  53,91 TL
107,82 TL
%15 indirim
3 x  50,92 TL
152,75 TL
%20 indirim
5 x  47,92 TL
239,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

tohhum Sarı Kabak Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tohhum Satıcı Ünvanı: TUFAN UMUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8920271237
    Bu ürün tohhum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarı kabak tohumu 3 doğal tohum oval,uzun, dip kısmı şişkindir. Renk olarak altın sarı kabak olarak bilinir. Özellikle yemeklerinde dolma yapımında kullanılır. Bahçenizde kolaylıkla yetiştirebilirsiniz Yetiştirme TekniğiTohumlar, direk tarlaya ekilebildiğigibi viyol ve torbalarda da yetiştiriliptarlaya aktarılabilmektedir. Toprağın sıcaklığı 10-12°C?yi bulduğunda 60-80 cmsıra arası, 40-60 cm sıra üzeri olacak şekilde ocaklara ekim yapılmaktadır. Sakızkabakları tekli masuralar üzerinde yetiştirilir. Masura genişliği ve iki masuraarası 40 cm olmalıdır. Tohumlar 3-5 cm derinliğe ekilir. 5-7 gün sonra çimlenmeolmaktadır. Sakız kabaklarında 40-50 gün sonra hasat yapılmaktadır. Hasat zamanı çok önemlidir. Hasat gecikirse çekirdekoluşumu başlar ve kalite düşer. Meyveler ortalama olarak çiçeklenmeden sonra 10- 20 gün sonra koparılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver