Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumu

42,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  42,90 TL
%5 indirim
3 x  40,76 TL
122,27 TL
%7 indirim
6 x  39,90 TL
239,38 TL
%10 indirim
9 x  38,61 TL
347,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PintiDükkan Satıcı Ünvanı: SEZGİN AYÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1090177006
    Bu ürün PintiDükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği
  • 10 adet tohum
  • Hediye tohum
Geri Bildirim Ver

Tohum Dünyam 2324 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumu

Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu sayesinde siz de etrafınızı kaktüslerle yeşillendirebilirsiniz. Estetik açıdan hoş görünümlü hem de bakım açısından oldukça kolay olan bu kaktüsler evinizin atmosferini yeniler ve sizi doğayla iç içe hale getirir. Paket içeriğinde bulunan birbirinden güzel ve farklı kaktüs tohumlarını siz de kolayca yetiştirebilirsiniz. Uzun ömürlü olmasıyla bilinen bu kaktüsler, hayatınızın uzun bir döneminde size eşlik etmeye hazır. Görüntü açısından dikkat çeken kaktüsler bahçenize ektiğinizde koruma sağlar. Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu sayesinde kaktüslerin üzerinde çıkan çiçekler mevsim mevsim sizi şaşırtabilir. Siz de etrafınızı yeşillendirmek istiyorsanız tohum dünyam 10 adet çeşitli kaktüs tohumu tercih edebilirsiniz.

  • 10 farklı kaktüs tohumu içerir.
  • Kolay bir şekilde bakım yapılır.
  • Hızlıca büyür.

Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumu Nasıl Yetiştirilir?

Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumu Nasıl Yetiştirilir?

Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu yetiştirmesi oldukça basittir. Kaktüs tohumlarının ekimi yapılmadan önce yaklaşık 2 saat ile 24 saat arasında suda kalması gerekir. Kaktüs tohumlarının ıslatılma işlemi için düşük etkili bir potasyum permanganat kullanabilirsiniz. Tohumlar oldukça küçük olmaları sebebi ile kaybolmaması açısından açık renkli bir örtü üzerinde işlemleri yapmak işinizi kolaylaştırır.Islatma işlemi yalnızca tohumların ıslatılması amacı için gerçekleştirilmez. Bunun yanında tohumların çeşitli tortulardan arındırılması için de yapılır. Bu işlem kaktüslerin tohumlarında dikimden sonra küf oluşumu engelleyecek ve tohumların sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur. Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu çimlenmesi için gün içerisinde yaklaşık 25 ile 30 derece arasında sıcaklığa maruz kalması gerekir bu nedenle ısıya dikkat etmelisiniz.

Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumunun Bakımı Nasıldır?

Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu bakımı oldukça basittir. Profesyonel destek almadan da kolaylıkla bakımını gerçekleştirebilirsiniz. Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu ekimi yapıldıktan sonra filizlenme olana kadar toprağın sürekli nemli kalması gerekir. Ancak filizlenmeden sonra sürekli sulama doğru değildir. Bu dönemde günde bir kere fıs fıs yapılması yeterli olacaktır. Kaktüsler fazla suyu sevmez. Fazla sudan ölen bitkilerdir. Bu nedenle su istedikleri zaman olan Mart – Ağustos ayları arasında büyüme dönemleri gelir, bu aylarda normalden biraz daha fazla su verebilirsiniz. Sulama yaptığınız hava mutlaka güneşli ve sıcak olmalıdır. Kaktüsler bol ışığa ihtiyaç duyarlar. Kaktüsünüzü evin güney cephesine, bol güneş alan yerine koymalısınız. Özellikle pencereye yakın yerler tohum dünyam 10 adet kaktüs tohumu için ideal yerlerdir.

Tohum Dünyam 10 Adet 10 Çeşit Kaktüs Tohumunun Faydaları Nelerdir?

Tohum Dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu yetiştirmenin birçok faydası vardır. Evimizde elektronik aletler olduğu için göremediğimiz birçok zararlı ışık bulunur. Kaktüsler evdeki radyasyonu önler ve en aza indirir. Bulunduğu yerdeki stresi azaltır. Mide problemlerinizi çözer. Oda içi nem dengesini korur. Kan şekerinizi dengeler. Kötü enerjiyi engeller. Bulunduğu yerin böceklenmesini engeller. Antioksidan bir yapıya sahiptir. Bununla beraber kaktüs çiçeğinin yaprakları; metabolizmayı hızlandıran bir bitki türüdür. Beyin hücrelerini onaran ve yenileyen maddeleri barındırır. Tohum dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu yorumlarını inceleyebilir ve bu mucizevi bitkinin diğer avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Tohum dünyam 10 adet 10 çeşit kaktüs tohumu fiyatı da bütçe dostudur. Siz de bu harika seti Trendyol üzerinden satın alabilir ve etrafınızı yeşillendirmeye başlayabilirsiniz.