Tohum Dünyam 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tohum Dünyam 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket içeriği
  • 20 adet sukulent tohumu
  • Hediye tohum
Geri Bildirim Ver

Tohum Dünyam sklnt01 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumu

Tohum Dünyam 20 adet 20 çeşit sukulent tohumu, rengarenk görünüşleri ile süs bitkileri denildiğinde akla ilk gelen bitkilerdendir. Estetik bir görünüşe sahip olmalarının yanı sıra küçük olmaları nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir. Günlük hayatın çeşitli alanlarında rastlanabilen sukulentler, yaşam alanlarını renklendiren bitkilerdir. Sukulentlerin çeşitli türleri bulunur. En yaygın olanlarından birisi de kaktüs sukulentleridir. Yaşam alanlarını, ofisleri renklendirmek amacıyla kullanılırlar. Sukulent tohumlarını saksılara ekerek bu bitkiler elde edilir. Paket içeriğinde 20 adet sukulent tohumu yer alan ürün, aynı zamanda hediye tohum ile birlikte gönderilmektedir.

  • Paket içerisinde 20 Adet Sukulent Tohumu bulunur
  • Estetik görünüşüyle evinizi süslemenize yardımcı olur
  • Kaktüs türüdür

Tohum Dünyam 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumunun Özellikleri Nelerdir?

Tohum Dünyam 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumunun Özellikleri Nelerdir?

Tohum Dünyam 20 adet farklı çeşit sukulent tohumu, gündelik hayatta sıkça karşılaşılan ve etrafa estetik bir görünüm katan bitkilere dönüşür. Özellikle de çiçekçilerin kapılarının önünde bu bitkilere sıklıkla rastlanmaktadır. Sukulent tohumları, öğütülmemiş karabibere benzer bir görünüme sahiptir. Tohumların görünümü küçük siyah taneler şeklindedir. Bu bitkiler, aynı zamanda kendiliğinden de çoğalmaktadır. Bir sukulent tohumu aldıktan sonra yeni bir tohum almadan da sukulent üretmek mümkündür. Süs bitkisi olarak kullanılan sukulentlerin ekim işlemleriyse kapalı ev ortamlarında gerçekleşir. Sukulent tohumlarını ekmek için belirli bir zaman yoktur. Yılın istenilen zaman aralığında sukulent tohumları ekilebilir. Ancak, birçok uzmana göre sukulentlerin ilkbahar ve yaz aylarında ekilmesi bu tohumlardan daha verimli bir sonuç alınmasını sağlamaktadır. Özellikle de elinizde bulunan sukulentleri çoğaltmak istiyorsanız ilkbahar ve yaz aylarında tohumları ekebilirsiniz.

20 Adet Sukulent Tohumu Nerelerde Yetiştirilir ve Bakımı Nasıldır?

Sukulent bitkisi, güneş ışığını sevmeyen bitkilerdendir. Bunun yanında, bu bitkiler odunsu bir yapıya sahiptir. Sukulentler bu özellikleri nedeni ile suyu sevmeyen bitkiler sınıfında yer alırlar. Bu nedenle, Tohum Dünyam 20 adet 20 çeşit sukulent tohumu haftada en fazla bir kez sulanmalıdır. Sukulent, dayanıklı bir bitkidir. Haftada bir kez sulamak bu bitkinin sağlıklı olması için yeterlidir. Haftada birden fazla sulanan sukulent bitkisi zarar görmektedir. Aynı zamanda, bitkiyi gereğinden az sulamak da bitkinin yorulmasına neden olur. Haftada bir sulandığında sukulent bitkileri sağlıklı olmanın yanı sıra güzel bir görünüme sahip olur. Küçük siyah boncuklara benzeyen bu bitkinin saklama alanı hava geçirmeyen bir kutudur. Bunun yanı sıra şeffaf kilitli poşetlerde de bitkinin korunması gerçekleştirilebilir. Kutunun ya da poşetin bulunduğu alan da bitki için önemlidir.

Tohum Dünyam 20 Adet 20 Çeşit Sukulent Tohumunun Faydaları Nelerdir?

Tohum Dünyam 20 adet 20 çeşit sukulent tohumu yorum konusunda en çok merak edilen konulardan birisi sukulent tohumunun faydalarıdır. Sukulentler bulundukları ortamın radyasyonunu azaltır. Radyasyon azaltıcı etkiye sahip olan bu bitki, özellikle de elektronik cihazların çokça bulunduğu alanlarda kullanılır. Aynı zamanda, sukulentler bulundukları ortamın havasını temizler. Bitki büyüdükçe, ortamda temizlediği havanın da etkisi daha yoğun bir şekilde hissedilir. Sukulent bitkilerinin en önemli özelliklerinden birisi de gerginlik hissini azaltmasıdır. Yaşam alanlarında yer alan sukulent, ortamda bulunan olumsuz enerjileri azaltır. Bu yönü ile depresyon ve anksiyete bozukluğu tedavilerinde sukulentler de kullanılır. Sukulent bitkileri, bulundukları ortamdaki çalışma verimini de arttırmaktadır. Ortamda bulunan negatif havayı çeken bu bitki, kişilerin çalışma motivasyonlarına da olumlu anlamda etki eder. Tohum Dünyam 20 adet 20 çeşit sukulent tohumu fiyatı ve hakkında bilgi ve ürünü satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmek yeterlidir.