TohumGübre Kültür Mantarı Tohumu (10.000 Adet) + Ekim Poşeti + Yönerge

399,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Ürün Bilgileri

TohumGübre Kültür Mantarı Tohumu (10.000 Adet) + Ekim Poşeti + Yönerge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIMSAL VE HAYVANSAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: ŞEVKET ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6730091671
    Bu ürün TARIMSAL VE HAYVANSAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İÇTİĞİNİZ ÇAYIN POSASINDA, EVİNİZDE BULUNAN ATIL DURUMDAKİ KAĞITLARDA, PAMUKTA, SAPTA, SAMANDA, TALAŞTA, AĞAÇ GAZELLERİNDE, KURUMUŞ OTLARDA, MISIR KOÇANINDA, HAYVAN GÜBRESİNDE, FINDIK VE CEVİZ KABUĞUNDA MANTAR YETİŞTİRMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? SAYDIĞIMIZ BU MADDELERİ YETERİ KADAR STERLİN ETTİKTEN(Yıkayarak, kaynatarak ya da az miktar da kireç dökerek) SONRA SU DAMLATMAYACAK ORANDA NEMLENDİREREK BİZDEN ALACAĞINIZ MANTAR TOHUMUNU KARIŞTIRARAK SİZLERDE EVİNİZİN KULLANMADIĞINIZ BİR ODASINDA, OTOPARK VE GARAJLARINIZDA, TANDIR VE KİLERLERİNİZDE, YAKACAK DAMINIZDA, KULLANMADIĞINIZ MANDIRA VE DİĞER YAPILARINIZDA MANTAR YETİŞTİREBİLİRSİNİZ. ÜSTELİK YANINDA MANTAR YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİM KILAVUZU VE YÖNERGE DE GÖNDERİLECEKTİR. TARAFINIZA EN AZ 10.000 ADET MANTAR TOHUMU MİSELİ GÖNDERİLECEKTİR.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver

TohumGübre Ekim Poşeti Yönerge Kültür Mantarı Tohumu Çeşitleri Trendyol'da!

Zengin protein kaynağı olarak tüketilebilen mantar, farklı çeşitleriyle sofraların vazgeçilmez besinleri arasında yerini alır. Türk ve dünya mutfağında yerini alan bu besinin en sık tüketilen türü kültür mantarıdır. Tohumgübre kültür mantarı tohumu da bu lezzetli sebzenin yetişmeden önceki adımıdır. Evde, tarlada ya da bahçede kolaylıkla yetiştirebileceğiniz mantar, tüketme olgunluğuna geldikten sonra yemeklerin başlıca malzemeleri arasındaki yerini alır. Kolay ve zahmetsiz bir şekilde yetiştirebileceğiniz tohumlar, eşsiz aromaya sahip kültür mantarına dilediğiniz zaman ulaşabilmenize olanak sağlar. Tohumlarla birlikte gönderilen eğitim kılavuzu ve yönergeleri sayesinde zahmetsiz bir şekilde kendi kültür mantarı bahçenizi oluşturabilirsiniz.

  • Kolay yetiştirebilme imkanı sunar.
  • Mantar yetiştiriciliği hakkında eğitim kitabı ile birlikte gelir.
  • 10.000 adet tohum sayesinde mahsulü bol bir hasat imkânı sağlar.

Tohumgübre Kültür Mantarı Tohumunun Özellikleri Nelerdir?

Tohumgübre Kültür Mantarı Tohumunun Özellikleri Nelerdir?

Tohumgübre kültür mantarı tohumu sayesinde uygun koşullar sağlanarak yetiştirilen mantar çeşidi, kendisine özel lezzetiyle bilinir. Aynı zamanda protein kaynağı da olması sağlıklı tariflerde yerini almasını sağlar. Tohum olarak satın alarak kendi kültür mantarını yetiştirilebilir olması ise sağlıklı ve doğal lezzetini yakalamanızı mümkün kılar. Satın alacağınız paket içerisinde, 10.000 adet kültür mantarı tohumu bulunur. Tohumların yanı sıra nasıl yetiştirilebileceğini anlatan eğitim kılavuzu ve yönergeleri de beraberinde gelir. Birkaç adımda kültür mantarı bahçesine sahip olabilirsiniz. Kılavuz içerisinde, kullanılması gereken kültür mantarı gübresi ve nasıl elde edilebileceğini gösteren adımlarda yer alır. Tohumların toprağa yerleşmesi ve olgunlaşması için yaklaşık bir ay süreye ihtiyacı bulunur. Sürenin bitimi sonunda Tohumgübre kültür mantarı tohumunun belirli süre sonunda hasadını toplayarak, mantarın kendisine özel aromasını ve lezzetini deneyimleyebilirsiniz.

Tohumgübre Kültür Mantarı Tohumu Nerelerde Kullanılabilir?

Tohumgübre kültür mantarı tohumu, birçok yemek tarifinde yer alan mantar çeşidini yetiştirmenize olanak tanır. Eğitim kılavuzunda yer alan adımlar izledikten sonra nerede isterseniz isteyin kendi kültür mantarını kolaylıkla yetiştirebilirsiniz. Evin arkada bahçesinde ya da evinizin bir köşesinde hazırlayacağınız alanda yetişebilen sebze, belirli yetişme koşullarına ihtiyaç duyar. Kaliteli mahsül toplamak amacıyla yetiştireceğiniz ortamın havalandırma, ısı ve yalıtımının ihtiyaçları karşılaması gerekir. Kültür mantarı tohumu yorumları sayesinde diğer yetiştiricilerin deneyimlerini keşfedebilir ve kendi mantar bahçeniz için önerileri toplayabilirsiniz. İlk defa Tohumgübre kültür mantarı tohumu kullanıyor ve yetiştiriyorsanız, beraberinde gelen eğitim kitapçığını ve diğer yetiştiricilerin yorumlarını dikkatlice okumanız süreç boyunca yardımcı olur. Yönergeleri takip ederek hangi iklimde yaşıyor olursanız olun, evinizin bir köşesinde kendi kültür mantarını kolaylıkla yetiştirebilir ve yemek tarifleriniz için taze bir şekilde toplayabilirsiniz.

Tohumgübre Kültür Mantarı Tohumu Nasıl Kullanılır?

Tohumgübre kültür mantarı tohumu beş farklı paket içerisinde toplamda 10.000 adet olarak gönderilir. Tohumları toprağa ekmeden önce yanında yer alan yönergeleri ve eğitim kılavuzunu incelemeniz oldukça önemlidir. Akabinde tercihinize göre kendi oluşturacağınız veya hazır olarak alacağınız bir gübre içerisine ekim işlemini tamamlayabilirsiniz. Kültür mantarı tohumu diğer tohumlardan farklılık göstermede de ihtiyacı olan koşulların özenle hazırlanması gerekir. Ekilen tohumlar belirli aralıklarla fısfıs yardımıyla nemlendirilir. Havalandırması ve ısı yalıtımını eğitim kılavuzunda belirtildiği gibi oluşturmanız önemli rol oynar. Yaklaşın 30 günün sonunda kendi ellerinizle yetiştirdiğiniz kültür mantarını tadabilirsiniz. Güneş ışığı ve havanın nem oranı, kültür mantarı yetiştiriciliğinde oldukça önemli rol oynar. Bu nedenle doğal bahçe yerine ortam koşullarını hazırlayabileceğiniz alanları tercih etmeniz yetiştirmeyi kolaylaştırır. Tohumgübre kültür mantarı tohumuyla mükemmel mantarı yetiştirebilmek için Trendyol üzerinden birkaç adımda siparişinizi oluşturabilirsiniz.