Toli Games Bilgin Dünya Eğlence Oyunu

479,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
555,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Toli Games Bilgin Dünya Eğlence Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çağrı Market Satıcı Ünvanı: ÇAĞRI GIDA TEMİZLİK MADDELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0220062177934733 Vergi Kimlik Numarası: 2200621779
    Bu ürün Çağrı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya turuna hazır mısın? Bavulun kalsın piyonu alman yeterli. Kartı çek , soruyu bil seyahat başla. Bilgin Dünya ile eğlenceyi dilediğin ülkede yaşa Nasıl Oynanır? 1- Her oyuncu 4 farklı renkte pul ve 1 pasaport alır, harita oyun için açılır ve piyon haritadaki yerine konur. 2-Oyun sıra ile oynanır. Kimin başlayacağına oyuncular karar verir. 3-Tüm kartlar iyice karıştırılıp kart kutusu doldurulur. Kalan kartlar oyunun devamında kart kutusuna eklenerek kullanılır. 4-İlk oyuncu soru kartını çeker ve diğer oyunculardan biri kum saatini çevirerek süreyi başlatır. 5-Kartı çeken oyuncu, sorulara doğru cevap verdiği sürece kart çekmeye devam eder. Oyuncunun 2 kartı pas geçme hakkı vardır. Her hangi bir kartı yanlış cevaplaması halinde oyun sıradaki oyuncuya geçer. 6-Kartı çeken oyuncu karttaki sorunun cevabını sesli olarak söyler ve süre bitmeden piyonu o ülkenin üzerine koyar. 7-Diğer oyunculardan birisi cevap anahtarından cevabı kontrol eder. 8-Oyuncu soruyu doğru cevaplamış ise kartı kazanır. Kartın üzerindeki renkte olan pulu, pul alanındaki aynı renge koyar. Bu renkteki pulu daha önce pul alanına koymuşsa tekrar pul koyamaz sadece kartı kazanır. 9-Oyuncular her 4’lü dizilim için bir uçak bileti kazanır. Tekrar dizim yapmak üzere pul alanındaki pullarını alır. 10-Yanlış cevap veren oyuncu kart kazanamaz. O kart ve pas geçtiği kartlar oyun dışı kalır. Kart kutusunun dışındaki kartların altına konur. 11-Sürpriz kart çeken oyuncu, sürpriz kart çektiğini söyler ve karttaki eylemi gerçekleştirir. Sıradaki oyuncu ile devam edilir. Karşındaki ile yer değiştir sürpriz kartını çeken oyuncu kazandığı uçak biletleri ve pasaportu ile birlikte yer değiştir. Pullar olduğu yerde kalır. 12-‘’Bil Bakalım? Hangi Ülke’’ çeken oyuncu ‘’Bil Bakalım? Hangi Ülke” kartı çektiğini söyler. Karttaki ipuçlarını sesli okur, diğer oyunculardan piyonu ilk alan cevap verir. Cevap doğru ise hem okuyan hem de cevaplayan oyuncu istediği renkteki 1 pulunu pul alanına koyar. Bu kart için süre kullanılmaz. Cevaptan sonra sıradaki oyuncu ile devam edilir. 13-Oyuncuların, her soru kartı için bir cevap hakkı vardır. Piyon ilk konduğu yerden kaldırılamaz. 14-Soru kartları bitince oyun biter. (tüm kartlar ile oynamak zorunlu değildir.) 15-Oyun bittiğinde her oyuncu kazanılan 10 kart karşılığında 1 uçak bileti alır. Oyun bittiğinde sürpriz kartlar uçak bileti alımında kullanamaz. Kazanma Şekli: 1-En çok uçak bileti biriktiren oyuncu oyunu kazanır. 2-Beraberlik durumunda beraberliğin bozulması için oyuncular arasında tek kart çekilir, soruyu ilk bilen oyuncu oyunu kazanır.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2-4 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
Geri Bildirim Ver