TOMMY G Sugar Face Scrub Tg 50ml - Şeker Li Yüz Pilingi - Tg5su-scr-f15

865 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TOMMY G Sugar Face Scrub Tg 50ml - Şeker Li Yüz Pilingi - Tg5su-scr-f15

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PINK BY SASHA Satıcı Ünvanı: ULUSOY PRODÜKSİYON SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0890023829900011 Vergi Kimlik Numarası: 8900238299
    Bu ürün PINK BY SASHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SUGAR FACE SCRUB Tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizleyen ve ölü hücreleri yüz derisinden uzaklaştıran kremsi bir dokuya sahiptir. Face Scrub ile cilt yenilenir ve doğrudan elastikiyetini artıran greyfurt ve susam antioksidan yağı sayesinde yumuşak bir doku kazanır. Hint yağı ile birlikte badem yağı, güçlü nemlendirici ve besleyici özellikler sunar ve şeker fasulyesi ile birlikte her uygulamadan sonra gözenekleri açıp sebumu ve cildi parlatır. Tüm ciltler tipleri için uygundur. Göz çevresi hariç temiz, ıslak cilde uygulayın. Dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın ve iyice durulayın. Haftada iki kez kullanabilirsiniz. İdeal olarak bir güzellik Kil Maskesi veya Peel Off maskesi uygulamasıyla devam edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver