Tommybaby Handytravel (SEYAHAT) Sistem Bebek Arabası

5.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.718,96 TL

Ürün Bilgileri

Tommybaby Handytravel (SEYAHAT) Sistem Bebek Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tommybaby Satıcı Ünvanı: AHMET PINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4668103653200015 Vergi Kimlik Numarası: 7290324248
    Bu ürün Tommybaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tommybaby HandyTravel (Seyahat) Sistem Bebek Arabası 2020 Paket içeriği * 1 Adet Travel sistem bebek arabası * 1 adet Bebek Taşıma Puset * 1 Adet Destek Yatağı * 2'li set Tek Koli olarak tarafınıza gönderilmektedir. * Çift Yönlü Kullanım * 0 yaştan itibaren Kullanıma Uygun * Türkçe Kullanım Kılavuzu * Bebek arabasının Ağırlığı : 7 Kg * Annenin Boyuna Göre Ayarlanabilir Kol * Emniyet Bilekliği * Portbebe Olarak Kullanım * Ayarlanabilir Sırt Yatma Yeri * Kademeli Tente * 5 Nokta Emniyet Kemeri * Çıkarılabilir Ön bar * Soğuktan Koruyucu Özel Ayak Örtüsü* Katlandığında Otomatik kilitleme * Süspansiyon Tekerlekler * Kolay Çıkartılabilir 4 Tekerlek * Çift güvenlik -Tekerlek Kilitleme Sistemi * Ayakla Kontrol Edilebilir Fren Sistemi * Travel sistem bebek arabası Hafif Alüminyum Kasaya sahiptir. * Açık Halde Yüksekliği : 100 cm Eni:64 cm * Kapalı Halde Yüksekliği 70 cm Eni:30 cm * Taşıma Kapasitesi: 15 Kg

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Yatış Pozisyonlu
  • Taşıma Kapasitesi 9-25 Kg
  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Tommybaby HandyTravel (Seyahat) Sistem Bebek Arabası

Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası, bebeğinizin doğduğu günden itibaren kullanabileceğiniz bir üründür. Seyahat, uyku ve travel pozisyonu olarak ayarlanabilen bu ürün, çeşitli aparatları ile çocuğunuzun gelişim sürecine ayak uydurabilir özelliklere sahiptir. Portatif olduğu için gidilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası, 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerleğe sahiptir. Bu sayede yolculuk esnasında rahat bir itme imkânı sunar. Geniş hacimli alt sepeti sayesinde ihtiyacınız olan eşyaları rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Tam kapanabilen tente sistemi, çocuğunuzun güneşten ve soğuktan korunmasını sağlar. Ayarlanabilir sırt desteği ve ayak koyma yeri mevcuttur. Bu sayede istediğiniz ölçülerde ayarlama yaparak bebeğinizi konforlu şekilde taşıyabilirsiniz.

  • Kasası alüminyum materyalden üretilmiştir.
  • 5 noktalı emniyet kemeri ile çocuğunuza maksimum güvenlik sunar.
  • 15 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Tommybaby Handy Travel Bebek Arabası Özellikleri Nelerdir?

Tommybaby HandyTravel (Seyahat) Sistem Bebek Arabası Fiyat

Tommybaby Handy Travel sistem bebek arabası, bebeğinizi doğumdan itibaren güvenli bir şekilde taşımanız için özenle üretilmiştir. Paket içerisinde 1 adet travel sistem bebek arabası, 1 adet bebek taşıma puset koltuğu ve 1 adet destek yastığı bulunur. Bebek arabasının ağırlığı 7 kilogramdır. Bebeğinizin uygun pozisyonda taşınabilmesi için çift yönlü kullanım özelliklidir. Kullanım kılavuzu sayesinde hızlı bir şekilde detayları öğrenip kullanmaya başlayabilirsiniz. Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası handy01, ebeveynin boyuna göre ayarlanabilir kol emniyet bilekliğine sahiptir. Bu sayede rahat kullanım için kolaylıkla ayarlanabilir. Çıkarılabilir ön bar ve soğuktan koruyucu özel ayak örtüsü sayesinde çocuğunuzun boyutlarına göre ve havanın durumuna göre ayarlayabilirsiniz. 4 adet olan tekerlekler kolaylıkla çıkarılıp takılabilir. Ayakla kontrol edilebilir fren sistemi, çocuğunuz ile ilgilenmeniz gereken zamanda arabanın kaymasını engeller.

Tommybaby Handy Travel Bebek Arabası Kullanışlı mıdır?

Tommybaby HandyTravel (Seyahat) Sistem Bebek Arabası Fiyat

Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası, çocuğunuzun doğumundan 15 kiloya ulaşana kadar güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz bir üründür. Çeşitli aparatları ve özellikleri sayesinde güvenli bir şekilde çocuğunuzu taşıyabilirsiniz. Alüminyum kasası oldukça sağlamdır. Uzun süreler boyunca deforme olmaz ya da bükülmez. Portatif olduğu için katlanarak arabanın bagajında taşınabilir.  Açık hâlde 100 cm yükseklik ve 64 cm en ölçülerine sahiptir. Kapalı olarak ise yüksekliği 70 cm, eni 30 cm ölçülerindedir.Ürün paketi içerisinde yer alan puset, bebek arabasına kolaylıkla entegre edilip çıkarılabilir. Puset aynı zamanda oto koltuğu görevindedir. Otomobil içerisindeki arka koltuğa entegre ederek çocuğunuzun güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Tommybaby Handy Travel Bebek Arabası Hangi Yaşa Uygundur?

Tommybaby HandyTravel (Seyahat) Sistem Bebek Arabası Fiyat

Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası, 0 yaş yani çocuğunuzun doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bir üründür. 15 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan bu ürün, çocuğunuzun ilk çocukluk dönemi içerisinde rahatlıkla kullanılabilir.  Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası; taşıma kapasitesi, güvenlik özellikleri ve ileri teknolojisi ile oldukça bebeği toplayan bir üründür. Kullanıcıları tarafından genellikle olumlu olarak yorumlanan bu ürün uygun fiyatıyla da dikkat çekicidir. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları detaylı bilgi almak isteyenler için doğru kaynaklardan biridir. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ile ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Tommybaby Handy Travel (seyahat) sistem bebek arabası Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bu ve benzeri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.