Tomy Cingöz Nine Tot72465 6-99 Yaş /

819 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,90 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tomy Cingöz Nine Tot72465 6-99 Yaş /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOBOX Satıcı Ünvanı: EYYÜP ERDİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3470277328
    Bu ürün TEKNOBOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cingöz Nine Cingöz Nine oyunu ile ailenizle, çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli dakikalar geçirin! Kurabiye için kendini riske atacak mısın yoksa Cingöz Nine’yi uyandıracak mısın? Cingöz Nine kurabiyelere bayılıyor ve tümünü kendisine saklamak istiyor! Cingöz Nine uyuyakaldığında kurabiyeleri toplamaya başla! Kurabiyeleri sıra sana geldiğinde sessizce topla … Şiştt ! Cingöz Nine'yi uyandırmamak için dikkatli ol! Cingöz Nine Nasıl Oynanır: Tüm oyuncular sırayla bisküvi çarkını çevirerek oyuna başlar. Çarktaki renklere göre sepetten kurabiye alınır (mor), geri bırakılır (yeşil), pas geçilir (pas sembolü) veya diğer oyunculardan birinin kurabiyesi alınır (karakter sembolü). Çarktaki sayılar ise ninenin koltuğuna kaç kere basılması gerektiğini gösterir. Amaç nineyi uyandırmadan 4 farklı kurabiyeyi toplayan ilk kişi olmak ama dikkat et ninenin uykusu çok hafif ve kurabiyelere bayılır! Belinde narin bir yay ile vurgulanmış olan korse ve önlük boyunca omuz kap kollu çok katmanlı katmanları vardır. Şık bir orta kısım ile tasarlanan sarışın bukleler mavi gözleri için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Sofistike aksesuarlar -bir kafa bandı kolye ve bileklik- vesilesi kutlamak ve son rötuşları eklemek için inciler içerir. Kutu içerisinde
  • 1 adet koltuğunda oturan Nine (2 parça), 1 adet bisküvi sepeti, 1 adet bisküvi çarkı ve 4 farklı şekilde toplamda 12 adet bisküvi yer almaktadır. Oyuncu Sayısı: 2-4 Yaş Grubu : 5+ Yaş Barkodu: 5011666724655 Item No : ADR-TOT72465 Kutu Ölçüleri : 27 x 27 x 12 cm. Desi Değeri: 3

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Tomy Cingöz Nine Oyun Seti Fiyatı, Yorumları

Kutu oyunları çocuğunuzun arkadaşlarıyla beraber keyifli vakit geçirmesini sağlar. Tomy Cingöz Nine Oyun Seti pratik kurulumu sayesinde eğlenceye vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Tatlı bir rekabet içeren oyun, sevdiklerinizle hoş vakit geçirmeniz için birebirdir. Kuralları kolay anlaşıldığından kafa karışıklığına neden olmaz. Cingöz Nine sayesinde ailece keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • 2-4 kişiyle oynanır
  • 5 yaş ve üzeri için uygun

Cingöz Nine Oyun Seti Özellikleri

Cingöz Nine Oyun Seti Özellikleri

Beş yaş ve üzeri herkesin beraber vakit geçirerek eğlenmesi için üretilen Cingöz Nine oyuncağı kutusundan çeşitli parçalarla beraber çıkar. Parçaları birleştirmek çok kolaydır ve hangi eşyanın nasıl takılacağı kutunun içinde çıkan kılavuzda anlatılır. Parçalar kolayca birleşir ve sağlam bir düzenek halini alır. Oyun setinin kutusu içindeki parçalar şunlardır:

Kutu içerisinde toplam 15 parça eşya bulunur. Bu eşyalar 2 parça halinde nine ve koltuğu, 1 adet kurabiye çarkı ve 12 adet kurabiyedir. İlk olarak nine ve koltuk birleştirilir. Ninenin kolları eklemlidir, hareket eder. Ninenin kolları altında bir buton bulunur. Koltuk yaslanma kısmını geriye doğru yatırdığınızda ninenin gözleri kapanır ve uyur. 4 farklı türde toplam 12 kurabiye ninenin kucağındaki tepsiye yerleştirilir. Ninenin takma dişi açılır kapanır ağız kısmındaki boşluğa takılır. Oyuncular çarkı çevirdikçe ninenin kolunun altında bulunan buton kısmına basarlar ve nine uyandığında gözleri açılır, takma dişi fırlar ve dik konuma gelir. Buton belirli bir basma sayısına ulaştığında nineyi uyandıran bir mekanizmaya sahiptir.

    Cingöz Nine Oyun Seti Nasıl Oynanır?

    Cingöz Nine Oyun Seti Nasıl Oynanır?

    Tomy Cingöz Nine kutu oyununun kuralları oldukça basittir. Ailecek heyecanlı dakikalar geçirmenizi sağlayan oyunun içerisinden çıkan talimatlarda kurallar ayrıntılı bir şekilde anlatılır. Oyunda amaç her oyuncunun karakteri uyandırmadan kurabiyelerini almaktır. Tüm kurabiye türlerinden birer tane toplayan oyunu kazanır. Oyuncular sırayla kurabiye çarkını çevirir ve buradaki talimatlara göre hamle yaparlar.

  • Kurabiye çarkı üzerinde 4 farklı hamle bulunur. Yeşil ve mor kısımlarda butona basmak gerekir. Bu kısımlarda butona kaç kez basılacağına dair rakamlar bulunur.
  • Yeşil kısımlarda tepsiden iç tarafa doğru “kurabiye al” anlamına gelen ok; mor kısımda ise tepsiye doğru “kurabiyeyi geri ver” oku mevcuttur.
  • Çarkın ibresi yeşili gösterdiğinde çıkan rakam kadar butona basılmalı ve bir kurabiye alınmalıdır.
  • Çark mor renkte durduğunda çıkan rakam kadar butona basılıp toplanan kurabiyelerden bir tanesi tepsiye geri konulur.
  • Engel ibareli kısımda hiçbir şey yapılmaz. Çark üzerindeki ağlayan yüz ve gülen yüz bulunan bölümde rakibin bir adet kurabiyesi alınır.
    • Cingöz Nine Kutu Oyunu Fiyatları

      Cingöz Nine Kutu Oyunu Fiyatları

      Oyunda ninenin aniden uyanması son derece heyecanlıdır. Eğer nine uyanırsa, onu uyandıran oyuncu topladığı tüm kurabiyeleri tepsiye geri koymalıdır. Tomy Cingöz Nine kutu oyunu çocuğunuzun arkadaşlarıyla dostane bir şekilde rekabet ederek, heyecanlı anlar yaşaması için ideal bir üründür. İşlevselliğine ve kalitesine rağmen uygun fiyatlı bir üründür. Ailecek oynanan oyunlara heyecan ve neşe getiren oyuncak Cingöz Nine, uyanık olmadığı zamanlarda seveceğiniz bir karakterdir. Sessiz ve dikkatli bir şekilde oynadığınızda karakter uyanmaz ve tüm kurabiyeleri kazanarak rekabete son verebilirsiniz. Oyunun tamamlanması kısa sürdüğü için sıkılmaz ve tekrar tekrar oynayarak eğlenmeye uzun süre devam edebilirsiniz. Skor tablosu tutarak kimin kaç defa kazandığını not edebilir ve günün şampiyonunu tebrik edebilirsiniz. Oyunun kaliteli parçaları kalitelidir, çabuk deforme olmaz. Düzeneğin en önemli parçası olan buton mekanizması son derece sağlamdır. Cingöz Nine oyun seti fiyatlarını araştırabilir ve yorumlarını okuyabilirsiniz. Heyecanlı dakikalar geçirmek ve sevdiklerinizle eğlenerek yarışmak için cingöz nine oyun setini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.