Tonguç Yayınları Ilk Tekrar Lgs Tonguç Yayınları - Kolektif

165 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Ilk Tekrar Lgs Tonguç Yayınları - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifce Kitabevi Satıcı Ünvanı: TFT YAPIM YÖNETİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843066032500001 Vergi Kimlik Numarası: 8430660325
    Bu ürün Elifce Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISBN 9786057568243 YAZAR Tonguç Komisyon SAYFA SAYISI 80 EBAT 19x27 Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Yayınları LGS İlk Tekrar Tüm Dersler 8. Sınıf 1. Dönem

Sınava hazırlanırken yapılması gereken en önemli şeylerden biri de doğru kaynakları seçmektir. Doğru kaynakları seçerek hazırlanılan bir sınav oldukça başarılı geçecektir. Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem Lgs Ilk Tekrar Tüm Dersler de sınava hazırlık açısından oldukça başarılı bir üründür. Ürün içeriğinde bulunan dokümanlar sınava hazırlıkta öğrenciler için oldukça faydalı olacaktır. Öğrenciler için oldukça faydalı olan bu ürün içeriği sayesinde öğrenciler hem eğlenecek hem de öğreneceklerdir. Tonguç yayınları 8. sınıf 1. dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç yayınları tarafından öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. u302690 koduyla satışa sunulan bu ürün Tonguç Lgs tekrar amacıyla satın alınabilir. Tonguç 8 sınıf tüm dersler içerisinde tüm dersleri barındırmasıyla kolay bir çalışma yöntemi sağlayacaktır.

  • Tüm dersleri
  • 1133 soru
  • MEB uyumlu

Tonguç Yayinlari 8.Sınıf LGS Tüm Dersler Nasıl Bir Kitaptır?

Tonguç Yayinlari 8.Sınıf Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Nasıl Bir Kitaptır?

Tonguç akademi 8. sınıf tüm dersler test kitabı MEB sorularına yüzde yüz uyumlu bir test kitabıdır. 8. Sınıfın 1. dönemindeki konuları ayrıntılı bir şekilde tekrar eder. Tonguç 8. sınıf Tüm Dersler Soru Bankası birinci dönemi tekrar etmek için oldukça iyi bir kitaptır. Matematik, Türkçe, Fen, İnkılap, Din ve İngilizce derslerini kapsayan bir kitaptır. Kitap içerisindeki mevcut soru sayısı 1133 sorudur. Ürün; 2 kitap, 1 deneme ve 1 programdan oluşmakta olup toplam 552 sayfadır. İlk Tekrar LGS 200 sayfa 430 soru, ana denemeleri 208 sayfa 360 soru, yeni nesil Türkçe Matematik kitabı 128 sayfa 343 soru ve LGS tekrar programı 16 sayfadan oluşmaktadır. İçeriğinde bulunan nitelikli sorular sayesinde öğrencileri en iyi şekilde sınava hazırlamaya yardımcı olur.

Tonguç Yayinlari 8. Sınıf 1. Dönem LGS İlk Tekrar Tüm Dersler Yorumları Nasıl?

Tonguç yayınları 8. sınıf 1. dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç yorumları genel olarak kitabın kullanışlı bir ürün olduğu yönündedir. Tüm dersler kitabı olduğu için kolay bir şekilde her derse ulaşabilme imkanı vermektedir. Bu sebeple öğrencilerin işi kolaylaşmaktadır. Ders çalışırken planlı ilerlemek de oldukça önemlidir. Bir tüm dersler kitabına sahip olmak da bu yüzden önemlidir. Tonguç yayınları 8. sınıf 1. dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç yorumları soruların içeriği hakkında da olumlu yöndedir. MEB uyumlu sorular ve nitelikli sorular ile kolay bir ders çalışma fırsatı yaratmaktadır. Bu da kullanıcılar için oldukça iyi bir fırsattır. Kullanıcılar Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Derslerden oldukça memnunlardır.

8. Sınıf 1. Dönem LGS İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç Fiyatı Nasıldır?

Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç Fiyatı Nasıldır?

Tonguç yayınları 8. sınıf 1. Dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç fiyatı nasıl diye düşünüldüğünde akla gelen bazı durumlar bulunmaktadır. Örneğin kitaplar bozulmaz, eskimez, uzun süre kullanılabilir. Bu sebeple de bir kitaba vereceğiniz ücret asla boşuna olmaz. Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç fiyatı bu şekilde düşünüldüğünde oldukça uygundur. Sınava hazırlanırken kaynakları doğru zamanda ve doğru şekilde kullanmak oldukça önemlidir. Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler soru bankası da bunu en iyi şekilde sağlayabilecek bir ürünüdür. Bu sebeple uygun fiyatlı kategorisinde incelenir. Tüm bu özellikleri ile Tonguç Yayınları 8. Sınıf 1. Dönem Lgs İlk Tekrar Tüm Dersler Tonguç fiyatı oldukça uygundur.