Tonguç Yayınları Tonguç 8. Sınıf 0'dan 8'e Hazırlık Seti

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 8. Sınıf 0'dan 8'e Hazırlık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSUN Satıcı Ünvanı: GÜLHANIM KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5941285741
    Bu ürün KİTAPSUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç 8. Sınıf 0'dan 8'e Hazırlık Seti

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti tngc08st

İlkokulu bitirdikten sonra ortaokul macerası başlar. 8. Sınıf, ortaokul serüveninin son ayağı, yani liseye geçiştir. 8. sınıf öğrencileri Lise Giriş Sınavı veya kısaca LGS olarak bilinen bir sınava hazırlanır. Bu sınavda çeşitli sorular bulunmaktadır. Öğrenciler bu soruları cevaplayarak iyi notlar almaya çalışırlar ve böylece hedeflerindeki liseye girmeye hak kazanırlar. Her lisenin belirlediği puan değişkendir. Öğrencinin istediği lise için alacağı not tam olarak aldığı sayı ile hesaplanır. 8. sınıf ve liseye hazırlıkta olan öğrenciler için doğru kaynakları kullanmak çok önemlidir. Öğrencilerin konuları doğru kaynaklarla ele almaları ve soruları kaliteli Tonguç 0’dan 8’e hazırlık seti ile ele almaları LGS'nin başarısını doğrudan etkileyecek etkili sonuçlar üretecektir. Ayrıca Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti indirim dahilinde sahip olarak bütçenize olumlu yönde katkı sağlayabilirsiniz.

  • Eğitici
  • Kaliteli
  • Öğretici

Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti İçeriği

8. sınıf soru bankası seçerken dikkat edilmesi gereken bir takım sorular vardır. Öncelikle ihtiyaçların belirlenmesi gerekir. Soru bankaları iki kategoride ele alınabilir. Bu kategorilerden ilki 8. Sınıf soru bankalarının tüm ders kitaplarıdır. Tüm ders soru bankalarında Türkçe, Matematik, İnkılap Tarihi, İngilizce, Fen Bilimleri gibi tüm derslerden sorular bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza göre Tonguç akademi 0’dan 8’e hazırlık seti aracılığıyla istediğiniz derse tek kaynak üzerinden çalışabilirsiniz. 8. sınıf soru bankası seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise öğrencinin seviyesidir. Etkili gelişim için öğrencinin seviyesine uygun seçimler yapmak çok önemlidir. Öncelikli soru bankasında kolaydan başlayıp adım adım arttırmak öğrencinin gelişiminde önemli rol oynar. Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti içeriği kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Sınav zamanı boyunca, sorularla adım adım bilgi veren bu kitap yardımcı olabilir.

Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti Yorumları

Sınava hazırlık döneminin olmazsa olmazı tüm derslerden oluşan bir kaynaktır. Bir önceki yılın sorularını çözümleriyle birlikte gündeme getirmek öğrenme verimliliğini artırır. Ortaya çıkabilecek soruları veya önceki yıllara benzer soruları içeren bu kaynak idealdir. Öğrencilerin sınavda benzer sorularla karşılaştıklarında bu kitaplarla çalışmaları daha kolay olacaktır. Bu şekilde başarıya ulaşabilir ve stresi yönetebilirsiniz. Kitabın kalitesi için çok önemli olan, programa uygun soru bankası ve alanında uzman olan kişiler tarafından derlenmektedir. Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti tngc08st öğrencilerinin başarısına doğrudan katkı sağlar. 8. sınıf soru bankasında her seviye ve her derse uygun konu bulunmaktadır. Başarıya giden yolda kaynak belirlenmesi son derece önemlidir. Her zaman iyi bilinen yayıncıları seçmemelisiniz. Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti yorum alanı üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz.

Kolaydan Zora İlerleyen Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti

8. sınıf soru bankası tüm öğrencilerin sahip olması gereken bir kaynaktır. Kolaydan zora doğru artan bir yapı içerir. Bu kitaplardaki ilk testler daha basit sorulardan oluşmaktayken sonraki testlerde soruların seviyeleri artacaktır. Bu kapsamda yavaş yavaş konuyu anlamayı öğrenen öğrenciler için daha kolay olacaktır. Yavaş yavaş ilerleme kaydeden öğrenciler her türlü soruyu çözebilir. Soru bankalarındaki testler, bir konunun anlaşılıp anlaşılmadığını görmek için bir ya da daha fazla konuya özel sorular içermektedir. Öğrencilerin konuları anlamadaki ilerlemeleri, temellerinin güçlenmesine katkıda bulunur. Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti tngc08st içerisinde sınav sorularının cevapları da yer almaktadır. Her konu için özel olarak hazırlanmış testlerle etkili öğrenme için ideal bir seçenektir. Bunların yanı sıra Tonguç Akademi 0'dan 8'e Hazırlık Seti satın al işlemi için Trendyol'a göz atabilirsiniz.