Tonguç Yayınları Tonguç 4.sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Soru Bankası 0 Dan 4 E 4 Zoru 2 Kitap Bir Arada

449 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 4.sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Soru Bankası 0 Dan 4 E 4 Zoru 2 Kitap Bir Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nilüfer kitap Satıcı Ünvanı: EBRU TAŞKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2300331221
    Bu ürün nilüfer kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0'dan 4'e Konu Anlatımlı Soru Bankası / 336 sayfa - 816 soru
  • 4. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası / 352 sayfa - 1472 soru

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 4. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatım Soru Bankası 2 Kitap

Bir binanın temeli sağlam olduğu sürece geri kalanı da aynı oranda sağlam ve güçlü olur. Öğrenim hayatına başlarken de aynı kural geçerlidir. Bu sürecin başından itibaren temel bilgilere hakim olmak gerekir. Bu sayede öğrenciler ilerleyen süreçte zorlanmadan mevcut bilgilerine yenilerini ekleyerek kendilerini geliştirebilir. Değerli kazanımlar doğru başlangıçlarla geldiği için ek kaynaklarla öğrencileri desteklemek önemlidir. İster ebeveyn ister eğitimci olun, Tonguç Akademi tarafından hazırlanan kitaplarla öğrencileri destekleyebilirsiniz. Temel bilgileri öğrenmesi gereken çocuklar için Tonguç Akademi 4. sınıf tüm dersler kitabı oldukça ideal olur. Konuları doğru, mantıklı ve net bir şekilde ifade eden bu kaynak, çocukların derslerle ilgili sorun yaşamasının önüne geçer. Konuları anlamasını sağlarken eksiklerini de tamamlamasına yardımcı olur. Ayrıca Tonguç Akademi 4. sınıf test kitabı, içerdiği testlerle öğrencilerin konu tekrarı yapmasına da imkan tanır.

  • Akıcı ve anlaşılır dil
  • Güncel soru tipleri
  • Güvenilir ve doğru içerik

Sağlam Temelle Başarı Odaklı Bir Eğitim Hayatı

Sağlam Temelle Başarı Odaklı Bir Eğitim Hayatı

Tonguç Akademi 4. sınıf 0’dan 4’e soru bankası ile çocuğunuzun tüm bilgilerini temelden inşa edebilirsiniz. Kullanım açısından oldukça basit ve efektif bir kitap olan soru bankasının sol tarafında konu özetleri yer alır. Bunlar, zahmetsizce çocuğunuzun konuyla ilgili bilgilerini hatırlamasına yardımcı olur. Konular sade, basit ve net bir ifadeyle öğrencilere aktarılır. Alanında uzman ve deneyimli kişiler tarafından özenle hazırlanan eserin sağ tarafında ise Süz-Geç olarak ifade edilen konu testleri bulunur. Bunlar, bir önceki sayfada bulunan konu üzerine hazırlanmış soruları içerir. Bu sayede öğrenci vakit kaybetmeden çalıştığı konuyla ilgili test çözer. Süz-Geç testleriyle ilgili ünite içerisinde yer alan konuları verimli bir şekilde tekrar eden öğrenciler, eksiklerini de fark ederek bu konuda gerekli çalışmaları yapar. Bu eşsiz kaynak ile siz de çocuğunuzun derslerinde yüksek performans göstermesini sağlayabilirsiniz.

Pekiştirici Testler ile Bir Adım Öne Çıkma İmkanı

Pekiştirici Testler ile Bir Adım Öne Çıkma İmkanı

Sınav kondisyonu kazanmak için öğrencilerin çok sayıda soru çözmesi gerekir. Bu sayede kendilerini test etme imkanı bularak konu eksiklerini keşfeden çocuklar, kendilerini geleceğe hazırlayabilmek için düzenli olarak bilgilerini değerlendirir. Siz de çocuğunuza bu noktada destek olmak için Tonguç Akademi 4. sınıf 0’dan 4’e tüm dersler konu anlatımlı soru bankası kitabını edinebilirsiniz. Böylece hem okulda hem de çeşitli sınavlarda başarılı olan çocuğunuz, gelecekte dilediği alanda eğitim görme şansına sahip olur. Konuyu öğrenmek kadar pekiştirmek de çok önemlidir. Tonguç Akademi bu konuda sizlere yardımcı olmayı amaçlar ve kusursuz bir kaynakla karşınıza çıkar. Her ders için kaliteli ve güvenilir soruları bir araya getirerek beğeninize sunan yayınevi, çocuğunuzun test çözerek kendini geliştirmesini sağlar. Tonguç 4 sınıf tüm dersler soru bankası ile düzenli olarak pratik yapan çocuklar, başarılı olmayı garantiler.

Eğitim Hayatına Yön Veren Kaynak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Eğitim Hayatına Yön Veren Kaynak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Çocuğunuzun eğitim hayatına Tonguç Akademi ile yön verebilir ve onun zorlanmadan başarılı sonuçlar elde etmesine yardımcı olabilirsiniz. Temelini sağlam bir şekilde oluşturan çocuğunuz bu kitap sayesinde öğrenirken eğlenmenin keyfine de varır. Eğitim hayatında bir adım öne çıkarak hızla ilerlemeye devam eder. Tonguç 4. sınıf tüm dersler konu anlatım soru bankası 0’dan 4’e fiyat bilgisine Trendyol güvencesiyle ulaşabilir ve dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz. Bu sayede elinin altında her daim mükemmel bir kaynak olan çocuğunuz, çalışmalarını hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirir. Tonguç 4.sınıf tüm dersler konu anlatım soru bankası 0’dan 4’e yorumlarına bakıp ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi de olabilirsiniz. Böylece güvenli ve hızlı bir şekilde Tonguç 4. sınıf tüm dersler konu anlatım soru bankasına sahip olabilirsiniz.