Tonguç Yayınları 5.sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309 TL299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 5.sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5. Sınıf Taktikli Sayısal Soru Bankası 152 sayfa
  • 5. Sınıf Taktikli Sözel Soru Bankası 200 sayfa
  • Türü: Soru Bankası
  • Toplam Soru Sayısı: 1019 soru kitapta 274 soru dijitalde Toplam 1293 soru

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası

Tonguç Yayınları 5.Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası güncellenmiş MEB müfredatı ile hazırlanmıştır. Tonguç Yayınları konuları tüm derslerin perspektifinden ele almaktadır. Konuları başlangıç noktasından itibaren ele alması her şeyi yeniden ve doğru şekilde aktarmak içindir. Bu kitapla konuları en güzel ve anlaşılır bir şekilde öğrenmek kolaylaşır. Hem konu anlatımı hem de soru bankası gereksiz bilgilerden arındırılmış şekilde düzenlenmiştir.

 
  • Tüm derslere
  • MEB müfredatına uygun
  • 2022 basım

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri

5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası her seviyedeki öğrencilerin tüm derslerin konularını öğrenmesi ve öğrenilen konuları pekiştirmesi için hazırlanmıştır. Soru bankası ile konuların pekiştirilmesine katkıda bulunur. Akılda kalıcı öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış bir settir. Müfredata uyumlu ve MEB içeriklerine bağlı kalarak hazırlanmıştır. Kitabın temeli konuları başlangıçtan itibaren ele alarak pekiştirmeye dayanır. Başlangıç noktasından konuları ele almak her şeyi yeniden ve en doğru şekilde işlemek anlamına gelir. Böylelikle konular daha anlaşılır ve doğru şekilde öğrenilmiş olur. Bu kitap tüm derslerin konu anlatımını 5. sınıf müfredatına uygun olarak başlangıçtan itibaren ele alır. Okul derslerine de yardımcı olacak konu özetleri ve bu konuları pekiştirmek için soru bankalarına yer vermektedir. Akılda kalıcı öğrenme yöntemlerini başlangıç olarak hazırlanan bu kitap yeni soru tarzları ile de konuları pekiştirmeyi amaçlamaktadır. Detaylı bilgi almak için Tonguç Yayınları 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası yorum bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Kullanımı

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Kullanımı

Tonguç konu anlatımlı soru bankası öğrencilerin daha başarılı olması için en başlangıç noktasını ele almıştır. Başlangıç noktası ne kadar iyi ve sağlam olursa konuları anlama ve kavrama o kadar iyi olur. Bununla beraber başarı da gelir. Tonguç Akademi 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası seti öğrencilerin yeni nesil soru tarzları konuları öğrenmesi için hazırlanmıştır. Gereksiz ayrıntılardan tamamen arındırılmıştır. Tüm öğrencilerin rahatlıkla anlayabileceği bir kitaptır. Bu konu anlatımlı soru bankasının arayüzü oldukça kolaydır. Kitabın sol sayfalarında konu özetleri bulunmaktadır. Bu konu özetleri en sade ve en anlaşılır biçimde hazırlanmıştır. Kitabın içerisinde konu anlatımları ve konuları pekiştirmek için her dersten testler bulunmaktadır. Bu soruları çözerek öğrenilen konular pekişir. 2022 basım yıllı kitabın konu anlatımı 5. sınıf müfredatına uygun hazırlanmıştır ve içerisinde konu özetleri bulunmaktadır. Kolay öğrenilmesi için hazırlanmış bir kitaptır.

 

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Tonguç Akademi 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası kitabı her şeyin en doğrusu ve en anlaşılır şekli ile hazırlanmıştır. 5. Sınıf konu müfredatına uygun ve yeni sınav sistemine uygun hazırlanmış soru ve konular mevcuttur. Öğrencilerin kolay öğrenebilmesi ve anlayabilmesi için belli yöntemler gösterilir. Konular hem sade hem daha anlaşılır bir şekilde özetlenmiştir. Kitabın her sayfası özel olarak hazırlanmıştır ve tüm derslere hazırlık konularına özel olarak yer vermektedir. Konuları buradan tekrar ederek sorular ile pekiştirebilirsiniz. Konu özetleri de burada mevcuttur. Diğer sayfalarda anlatılan konu özetleri ile ilgili pekiştirme soruları bulunmaktadır. Böylelikle konular daha sistematik bir şekilde öğrenilmiş ve pekiştirilmiş olur. Kitap MEB müfredatına uygun hazırlanmıştır. Setin yorumları çoğunlukla olumludur. Tonguç Yayınları 5.Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası fiyat hakkındaki detaylı bilgiye ve diğer detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.