Tonguç Yayınları 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5. Sınıf Taktikli Sayısal Soru Bankası 152 sayfa
  • 5. Sınıf Taktikli Sözel Soru Bankası 200 sayfa
  • Türü: Soru Bankası
  • Toplam Soru Sayısı: 1019 soru kitapta 274 soru dijitalde Toplam 1293 soru

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 5. Sınıf Taktikli Tüm Dersler Soru Bankası Seti

Tonguç Akademi 5. sınıf taktikli tüm dersler soru bankası seti liselere giriş sınavı için özenle hazırlanan kaliteli bir kitap modeli olmasıyla bilinir. İçerisindeki tüm sorular müfredata uygun bir şekilde seçilir. Kaliteli karton malzeme kullanılarak dış kapak üretimi tamamlanır. Okul sınavlarınızda da başarılı olmanıza büyük bir ölçüde katkı sağlar. Yalnızca 5. sınıf öğrencilerinin kullanımı için uygundur. Kitabın arka sayfalarında bulunan kısa bilgiler konuları daha iyi anlamanız için dizayn edilir. Bu bilgileri posterlerde gerekli yerlere yapıştırarak bilgi seviyenizi ölçebilirsiniz. Çıkartmalar sayesinde test çözerken sıkılmadan ders çalışmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz gerekli uygulamayı mobil cihazınıza indirerek kitabınız yanınızda olmadan da istediğiniz yerde soru çözme keyfine devam edebilirsiniz. Bu sayede test kitabınızı cebinizde taşıyabilirsiniz.

  • Kaliteli karton kapak
  • Tüm derslere ait soru içeriği
  • Sınavlara ve okula yardımcı

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Tonguç Akademi soru bankası seti sınavlara hazırlanmanız için oldukça iyi ve kaliteli bir seçenektir. Bu soru bankası ile anlamadığınız soruların karekod okutma yöntemiyle çözümünü inceleyebilirsiniz. Yapamadığınız her soru uygulama üzerinde birikir ve geri dönüş yaparak eksiklerinizi görmenize yardımcı olur. Bu eksik konular için videoları gözler önüne serer. Kendinize uygun program ile dilediğiniz sürede kitabı bitirebilirsiniz. Tonguç Akademi soru bankaları üretim aşamasında tüm detayları düşünülerek son halini alır. Öğrencilerin başarıyı yakalaması amaçlanır ve sorular buna bağlı olarak hazırlanır. Bu test kitabı sayesinde eksiklerinizi görebilir ve pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kitap içerisinde tüm sözel ve sayısal derslere ait sorular yer alır. Mobil uygulama desteği ile zengin bir hale getirilir. Siz de bu soru bankası setini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Yorumları

Tonguç Akademi set ile derslere kolay bir şekilde adapte olabilir ve rakiplerinizin bir adım önüne geçme şansını yakalayabilirsiniz. Bu soru bankasını çözmeye başladıktan sonra derslerdeki başarı artışınız gözle görülür bir seviyeye ulaşır. Anlamadığınız tüm konuların videolarını telefon yardımı ile izleyebilirsiniz. İdeal boyutu ve hafifliği ile okul çantalarında da pratik bir şekilde taşınabilir özelliği bulunur. Kitabınızı yanınıza almak istemediğiniz zamanlarda uygulama yardımı ile kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bu test kitabı kullanışlı ve başarıya götüren özellikleri ile kısa zamanda tercih haline gelir. Tonguç Akademi 5. sınıf taktikli tüm dersler soru bankası seti kullananlar da yorumlar bölümünde bu kitap setinin kalitesinden söz eder. Siz de ürün ile ilgili detaylı bir şekilde inceleme sağlayarak pratik bir şekilde bilgi ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatı

Uygun Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatı

Test kitabı seçimi yaparken sizin için uygun özellikler taşıyıp taşımadığına dikkat etmeniz gerekir. Buna bağlı olarak bilgi ve eğitim seviyeniz oldukça büyük bir önem taşır. Tonguç Akademi 5. sınıf taktikli tüm dersler soru bankası seti fiyatı belirlenirken müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Farklı özellikleri ile çocukların ders çalışırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmesine de yardımcı olur. Eksik kaldığınız tüm soru ve konuları video yardımı ile izleme olanağınız bulunur. Bu test kitabı hakkında birçok yorum ve değerlendirme yer alır. Eğer merak ederseniz Tonguç Akademi 5. sınıf taktikli tüm dersler soru bankası seti yorumları bölümünden tüm değerlendirmelere göz atabilir ve kararınızı net bir şekilde verebilirsiniz. Siz de Trendyol'un size sunduğu online satış imkanından yararlanarak bu kitap setine sahip olabilirsiniz.