Tonguç Yayınları 5 Ten 6 Ya Hazırlık Kitabı 2021

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 5 Ten 6 Ya Hazırlık Kitabı 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BianStore Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün BianStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meb'in birikimli ve tekrarlı eğitim modeline görene, 6. Öğretilerek leren büyük ayı 5. Elaslı, irdeli. Bu tanen daha ileri versiyonları ve buınaına başkanız öğrenmiş, ilk defa taneleriz yeni taneler 6. Elasül beraber işleyeceğiz. Yaniyla 6. Sınıfa daha önceki seneleri aldırarak tararak ensayı. Eden bu kitap sana 5 ve 6. Sınıf meb benilere ve kürseye bilimsel olarak taneleri kurarak tekrar eden. Bu tekrarları 6. Sınıfın en önemli dersleri olan ve merkezi sınavla öğrenci alan orta öğretim sınavında (Lgs) en fazla soru varp en fazla puan katsayısına sahip olan türkçe, matematik ve fen ondalıkacak. Yüce temelin çok önemli olan bu bu derslere tam manasıyla hazır olup sene içinde içinde kafanda daha rahat nereye koyamayan devrildi. Türü: Soru bankası Sayfayı yok: 184 sayfa Soru telefonu: 401

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 5'ten 6'ya Hazırlık Seti

Öğrenci ya da ailelerin lise ve üniversiteye giriş sınavlarında, yalnızca sınavın gerçekleşeceği tarihi önemsemeleri doğru değildir. Hem lise hem de üniversite sınavları uzun yıllar istikrarlı bir hazırlık gerektirir. Sadece sınava girilecek yıl çalışarak istenilen sonuçlar elde edilemeyebilir. Öğrenciler 6, 7 ve 8. sınıflarda gördükleri derslerden sorumludur. Bu dönemlerde yaptıkları ortalama ise sınav sonucu için ek puan demektir. Tonguç Akademi 5'ten 6'ya hazırlık kitapları ile öğrenciler okulda öğrendikleri konuları rahat bir şekilde pekiştirebilir. Tonguç 5'ten 6'ya hazırlık seti MEB müfredatına uygun içeriğe sahiptir. Ayrıca örnek soru ve cevaplarla konuların daha iyi anlaşılmasını sağlar. Yeni nesil Tonguç akıllı takip sistemiyle soruların çözümlerini video üzerinden de izlenerek çalışılabilir.

  • MEB müfredatına uygun
  • Örnek soru ve çözümler
  • Akıllı takip sistemi

Tonguç Akademi 5'ten 6'ya Hazırlık Seti İçeriği

Tonguç Akademi 5'ten 6'ya Hazırlık Seti İçeriği

Ortaöğretimden liseye geçiş sırasında geçmişte atılan temelin sağlamlığı ön plana çıkar. Her sınıf geçişinde, öğrenilen bilginin kalıcı olmasını sağlamak önemlidir. Tonguç Akademi 5'ten 6'ya hazırlık seti bunun için iyi bir başlangıçtır. Set sayesinde beşinci sınıftan altıncı sınıfa geçerken eski konular tekrar edilebilir. Çocuklarınız böylece göreceği yeni konulara gerekli hazırlıkları yaparak özgüvenini artırabilir. Her yeni konu bir öncekinin gelişmiş versiyonudur. Bu göz önüne alındığında hazırlığın önemi daha iyi anlaşılabilir. Güncel müfredatın dikkatle incelenerek hazırlandığı 5'ten 6'ya hazırlık seti kapsamlı sayısal ve sözel içeriğe sahip üç kitaptan oluşur. Konu anlatımları anlaşılır, özet şekilde ve akıcıdır. Konu anlatımlarının hemen ardından, bilgiyi pekiştirmeyi sağlayan testler bulunur. Yeni nesil sorular içeren testler, temel ve orta seviyededir. Renkli tasarımı sayesinde öğrencilerin öğrenme motivasyonunu artırır.

Altıncı Sınıfa Bir Adım Önde Başlayın

Altıncı Sınıfa Bir Adım Önde Başlayın

Yeni sınav sistemine uygun olarak geliştirilen soru tarzları, Tonguç Akademi 5'ten 6'ya hazırlık setinin en avantajlı yanıdır. Kitapların bir tarafı yatay yani yeni tarz sorulardan oluşurken, diğer tarafı ise klasik tarzda yerleşime sahip sorulardan oluşur. Yeni sınav sisteminde bu iki tarzın karışımından oluşan sorular bulunur. Set 8681794005932 ürün koduyla kayıtlıdır ve içeriğinde yeni nesil karekod teknolojisi de kullanılmıştır. Çözemediğiniz soru olduğunda sayfanın üst kısmında bulunan karekodu okutarak kolaylıkla çözüm videosuna ulaşabilirsiniz. Beşinci sınıfı tekrar edip testlerini çözdükten sonra ise diğer sayfada bulunan karekod okutarak altıncı sınıfta sorumlu olacağınız konulara erişebilirsiniz. Yönlendirildiğiniz sayfadan altıncı sınıf için ön hazırlık yapabilirsiniz. Tonguç Yayınları 5'ten 6'ya hazırlık seti ile hedeflere ulaşmayı sağlamak adına atılacak güçlü bir adımla rakiplerin önüne hızlı bir şekilde geçebilirsiniz.

Hem Sayısal Hem de Sözel Konuları Tekrar Edin

Hem Sayısal Hem de Sözel Konuları Tekrar Edin

İyi bir gelecek elde etmek için iyi bir eğitim ve okul oldukça önemlidir. Bu amaçla atılacak ilk adım lise sınavına hazırlıktır. Bunun için öğrencilerin ortaokul itibariyle düzenli bir çalışma sistemi oturtmaları gerekir. İyi bir lise ve iyi bir meslek için atılacak en önemli adım sistematik çalışma disiplinidir. Doğru lisede okuyamamak üniversite sürecini zorlayabilir. Sayısal ve sözel konuların her biri düzenli bir şekilde tekrar edilip, soru çözümleriyle desteklenmelidir. Tonguç Akademi 5'ten 6'ya hazırlık seti yorumları olumlu deneyimleri yansıtır. Sette, öğrencilerin konuları rahat kavramasını sağlayacak revizeler yapılır. Yetkin kadro ile hazırlanan kitaplar daima güncel müfredatı takip eder. Tonguç Akademi 5'ten 6'ya hazırlık seti fiyatı içerdiği kitap sayısına göre belirlenir. Kitap setini Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilir, çocuğunuzun geleceğine sağlam bir yatırım yapabilirsiniz.