Tonguç Yayınları 7 Adımda Tyt Ayt Geometri Soru Bankası

59 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 7 Adımda Tyt Ayt Geometri Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BianStore Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün BianStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç 7 adımda tyt-Ayt geometri soru bankası Türü: soru bankası Sayfa sayısı: 280 Soru sayısı: 1147 Elindeki bu kitap tyt geometri sorularında en yüksek nete ulaşman için hazırlandı. Kitabımızın içerisindeki ösym’nin yeni nesil sorularına birebir uyumlu, özgün sorular meb kazanımları göz önüne alınarak oluşturuldu. Başarı basamaklarını teker teker çıkabilmen için tamamı yeni nesil olan bu sorular temel düzey, orta düzey ve yeni nesil başlıkları altında farklı test gruplarına ayrıldı. Yeni nesil tyt geometri kitabımıza girişte gri koç’un videosunu izleyerek kitabı kaç günde ve nasıl bitirmen gerektiğini öğreneceksin. 7 adımda tyt geometri soru bankası, tyt geometri konularını adım adım bitirmen için tasarlandı. Konuları daha kolay kavrayabilmen için her adım, alt konulara ayrıldı. Böylece tyt sınavına hazırlanırken tüm matematik konularını tarayabilecek ve küçük adımlarla başlayıp eksiklerini tamamlayabileceksin. Her adımın sonunda tamamı yeni nesil sorulardan oluşan 4 soruluk efsane denemeler ile kendini test edebileceksin. Tüm tyt konularını 7 adımda tamamlayarak farkına bile varmadan tyt geometriğin tamamını bitireceksin. Üstelik 7 adımın sonunda seni bekleyen 8’lik efsane denemeler ile tamamladığın konuların son kontrolünü de yapabileceksin. Her testin başında bulunan karekodları okutarak, takıldığın soruların çözümünü uzman hocalardan dinleyebilirsin. Kendine güven ve unutma: Doğru yöntemle ve kaynakla çalıştığında üniversite sınavında başarı seni bekliyor!

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver