Tonguç Yayınları 7'den 8'e Hazırlık Seti

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 7'den 8'e Hazırlık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 2024 Satıcı Ünvanı: YAKUP ÖZMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5209954475000001 Vergi Kimlik Numarası: 7030252704
    Bu ürün 2024 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7'den 8'e Hazırlık Seti

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 651-700
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Yayınları STORE1214 7'den 8'e Hazırlık Seti

Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti 2 kitap ve 1 adet çalışma programı kitapçığı olmak üzere toplam 3 içerikten oluşan eğitim setidir. Set içerisinde bulunan Hazırlık Programı adlı kitapçıkta öğrencilere gün gün neler yapması gerektiğine dair yardımcı olacak 4 haftalık çalışma programı bulunur. Çalışma programında hangi kitaptan hangi konuların çalışılacağı ve set içerisindeki kitaplardan konuya dair çözülmesi gereken sorulara ait bilgilere yer verilir. Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti toplam 424 sayfadan oluşur ve içerisinde 834 tane soru bulunur. Set içerisindeki kitaplar; 7’den 8’e Hazırlık Kitabı, Yeni Nesil Matematik 7’den 8’e Soru Bankası ve Hazırlık Programı’dır. Set içerisindeki hazırlık kitabı 240, soru bankası 160 ve kitapçık ise 24 sayfadan oluşur.

  • 3’lü settir.
  • İçerisinde 834 tane soru bulunur.
  • MEB müfredatına uygundur.

Tonguç Yayınları 7'den 8'e Hazırlık Seti İçinde Hangi Dersler Vardır?

Tonguç Yayınları 7'den 8'e Hazırlık Seti İçinde Hangi Dersler Vardır?

Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti içinde matematik, Türkçe ve fen bilimleri dersleri vardır. Set içerisindeki 7’den 8’e Hazırlık Kitabı ilgili üç dersi konu alırken, Yeni Nesil Matematik 7’den 8’e Soru Bankası yalnızca matematik dersinde gelişmek için özel olarak üretilmiştir. Yeni nesil matematik, ezberci eğitim anlayışının bitip yerine birçok becerinin aktif olarak kullanıldığı sistemdir. Yeni Nesil Matematik 7’den 8’e Soru Bankası içerisinde birden çok kazanımı bir araya getirip gerçek hayatla bütünleştirme yeteneğini geliştiren sorular bulunur. 7’den 8’e Hazırlık Kitabı ise öğrencilerin 5, 6 ve 7. sınıfta öğrendiği tüm fen bilimleri, matematik ve Türkçe dersleri müfredatını tekrar etmesine yardımcı olur. Öğrencilerin 8. sınıf konularını daha iyi anlayabilmesi için temellerin sağlam atılmasını sağlar.

Tonguç Yayınları Hazırlık Seti Öğrenci Gelişiminde Etkili midir?

Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti öğrencilerin gelişiminde oldukça etkili eşsiz bir eğitim setidir. Tonguç 7’den 8’e Hazırlık Seti ortaokul eğitim seviyelerinin en temel derslerinin 5, 6 ve 7. sınıfı kapsayarak tekrar edilmesine yardımcı olur. Öğrencilerin gelişiminde etkili, LGS’ye hazırlık yapılmasını ve 8. sınıfta başarılı olunmasını sağlayan Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti ortaokul öğrencileri için ideal bir üründür. Ortaokul öğrencilerinin başarı oranlarını artıran, yeni nesil matematik destekli ve içerisinde çalışma programı kitapçığı bulunan Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti fiyat performans ürünüdür. Ürünü satın almak isterseniz Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla 7’den 8’e Hazırlık Seti’ne düşük ücretlendirmeyle sahip olabilirsiniz.

Tonguç Yayınları 7'den 8'e Hazırlık Seti Okula Yardımcı mıdır?

Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti okula yardımcı bir eğitim setidir. Set, 7. sınıftan 8. sınıfa geçerken LGS ve 8. sınıfa ön hazırlık amaçlı bütün ortaokul konularını tekrar eden eşsiz bir eğitim setidir. Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti 5, 6 ve 7. sınıf konularını tekrar ederek 8. sınıfa sağlam temelle başlanmasına ve LGS geçiş sınavına hazırlık yapmaya yardımcı olur. Çalışma programlı, youtube kampı destekli, yeni nesil Matematik odaklı bu set MEB kazanımlarına ve müfredatına uygun şekilde hazırlanmıştır. Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti tüm ortaokul müfredatını tekrar ettirir ve 8. sınıfa sağlam bir temelle başlanmasına destek olur. Öğrencilerin okul başarısını artırmak için Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti telafi ve ön hazırlık eğitim içeriğini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Satın alma işlemlerini Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Tonguç Yayınları 7’den 8’e Hazırlık Seti yorum kısmına göz atabilirsiniz.