Tonguç Yayınları Tonguç 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası 731412

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası 731412

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yağmur Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Yağmur Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç Akademi Tonguç 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Tonguç akademi 0 dan 9 a matematik konu anlatımlı soru bankası sen de bu sene matematik dersinde sıfırdan başlayıp tüm konuları eksiksiz olarak öğrenmek istiyorsan doğru yerdesin! 0 dan 9 a matematik konu anlatımlı soru bankası, alışılagelmiş kaynak kitaplardan oldukça farklı bir işleyişe sahip.
  • Konu anlatımları solda, test sayfaları ise sağda olacak şekilde düzenlendi! Böylelikle sayfa bile çevirmeden hem öğrenecek hem de öğrendiklerini pratikleştirme fırsatı yakalayacaksın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç 9.Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası

Bütün ihtiyacını karşılayacak, yepyeni bir setle öğrencilerin karşısına çıkan Tonguç Akademi 0’ dan 9’a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası 731412 ile matematik de istediğiniz seviyeye ulaşabilirsiniz. Bu setle 0’dan 9’a en hızlı şekilde çıkarak, 9. Sınıfta sayısal derslerde öğrenmen gereken her şeyi en renkli şekilde öğrenme fırsatı bulabilirsin. Ayrıca sınavlarda bir soru çözme uzmanına dönüşecek kadar soru pratiği de yapma imkânı bulabilirsiniz. Bu bilgilerin hepsi 0’dan 9 Konu Anlatımlı Soru Bankası Sayısal setiyle sizin olabilir. Dilerseniz siz de hemen Tonguç 0’dan 9’a konu anlatımlı soru bankasını satın alabilirsiniz.

  • 0’dan 9’a Fizik Konu Anlatımlı 232 sayfalık soru bankası
  • 0’ dan 9’a Kadar 208 sayfalık soru bankası başarılı içeriği
  • 0’ dan 9’a Biyoloji Anlatımlı soru bankası pratik soruları

Tonguç Akademi 0’ dan 9’a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası İçeriği

Kitapların hepsi, gereksiz bilgilerden tam Olarak arınmış şekilde, konuların ana noktalarını kavramak için, renkli konu anlatım sayfalarını içeren bir kitaptır. Sayfaların hemen yanında, uzman hocalar tarafından hazırlanan, konuların tekrar edilmesini sağlayan, kavrama ve problem çözme yeteneği kazanmana yardımcı olan testler bulunur. Ayrıca bu testler öğrenciler için video çözüm imkânı da sunar. Takılmış olunan çözüm videolarına telefondan indirilen TATS uygulaması ile testlerdeki karekodları okutarak ulaşmak mümkün. Tonguç 9. Sınıf matematik konu anlatımlı soru bankası ile matematik alanında birçok konuya hâkim olabilirsiniz. Tonguç Akademi 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tonguç Akademi 0’ dan 9’a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Yorumları

Tonguç Akademi 9. sınıf 0'dan 9'a matematik konu anlatımlı soru bankası matematiği en etkili ve akılda kalıcı şekilde öğrenmek isteyenlerin ilk olarak matematiğin temel kavramlarını bilmesi gerekir. Bunun sebebi de dönem sonuna kadar işlenecek diğer konuların tamamını kavramak için temel kavramlar konusunu hiç eksik olmadan doğru arın şekilde öğrenmiş olmak gerekir. Bundan dolayı bazı ipuçları ile matematikte temel kavramları konuları, formüllerini bilmek ve öğrenmek gerekir. Bilindiği üzere bütün sınavlarda en önemli olan ve diğer öğrencilere fark atmanızı sağlayan ders, matematiktir. Matematiği hem okulda hem de evde öğrenmek mümkün. Ek olarak da konu anlatımlı kitaplarla pekiştirme yapabilirsiniz. İlk olarak temel kavramlar çok önemlidir. Temel kavram konuları arasında Sayı kümeleri, pozitif ve negatif sayılar, tek ve çift sayılar, toplama, çıkarma, çarpma, bölme gibi konular yer alır. Bunları iyi bilmek demek, matematiğin esas noktalarını da çözmek demektir.

Tonguç Akademi 0’ dan 9’a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası Fiyatı

Tonguç 0’ dan 9’a matematik konu anlatımlı soru bankası ile sınava hazırlanma imkânı bulabilirsiniz. Kitabın içeriği ve hangi konuları ele aldığı konusunda bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler açısından kitap seçimi önemli bir yere sahiptir. TYT mat konu anlatımlı kitap, üniversiteye hazırlık için öğrencilerin yardımcı kaynaklarından biridir. Matematik konu anlatımlı kitaplar, sayısal veya sözel tüm öğrencilerin seviyeleri ele alınarak hazırlanan bir kitaptır. TYT sınavına hazırlanma döneminde sizler de yayınevlerinin içerik ve soru tarzlarını inceleme imkanı bulabilirsiniz. Tonguç Akademi 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası satın al hizmeti ile yararlanabilirsiniz. Çoğu farklı kullanıcıya hitap eden geniş seçenekler arasından kendinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kitabın içeriği, konu işleyiş biçimi ve ifade etmesi öğrencilerin dikkat etmesi gereken önemli hususlar arasında yer alır. Konu anlatımlı kitaplar ile matematik dersinde idrak etmekte zorlandığınız bir konuyu en baştan öğrenmeye çalışmak isteyebilirsiniz. Dershane veya kurs gibi yerlerinin yanı sıra evde bireysel olarak da konu anlatımlı kitaplardan yardım alabilirsiniz. Tonguç Akademi 9. Sınıf 0'dan 9'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan Tonguç 0'dan 9'a matematik konu anlatımlı soru bankası ürününü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.