Gri Koç 2024 Model Planlama Defteri

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gri Koç 2024 Model Planlama Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye’de sınava hazırlanan öğrencilerin yaklaşık %80’i haftalık planlamanın bir öğrenci için çok faydalı olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte aynı %80’lik grup, “Haftalık planımı yapıyorum ama en fazla 3 gün sonra uygulayamayıp bırakıyorum” ya da “Kendi planıma uymayınca sinirleniyor ve bir daha plan yapmıyorum” diyor. İşte bu sebepler yüzünden yüz binlerce öğrenci sınava istediği gibi hazırlanamayabiliyor ve maalesef istediği hedefe de ulaşamayabiliyor. İhtiyacımız olan şey, bireysel anlamda kendi planlarımızı hazırlamak ve bunu sürekli hale getirmek. Peki bunu nasıl yapacağız? Elindeki bu plan defter, sana “Zamanı çok daha verimli kullanabilirsin” diyor. Seni en iyi senin tanıdığını ve planlamanın sana özel olması gerektiğini de çok iyi biliyor. Bu yüzden bu defter, yıllardır profesyonel koçluk ve danışmanlık yapan, YouTube Türkiye’nin en büyük öğrenci motivasyon kanalının kurucusu Gri Koç, ekibi ve takipçi öğrencileri tarafından hazırlandı. Türkiye’nin ilk ve en çok kullanılan bu planlama defterimiz sayesinde sen de planlarını kolayca yap ve uygula. Başarılar diliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gri Koç
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri 9786257894661

Türkiye’de her sene sınava hazırlanan öğrenciler ile yapılan araştırmalar göstermektedir ki öğrencilerin %80’i haftalık olarak çalışma dönemini planlama yapmanın oldukça faydalı olduğunu belirtmektedir. Ancak yine aynı öğrenci grubu planlama yapmanın değil uygulamanın daha zor olduğunu ve uzun süreli sürdürülemediğini söylemektedirler. Bu sebepler göz önüne alındığında öğrencilerin sınava istedikleri şekilde hazırlanamadıkları ve desteğe gereksinim duydukları ortaya çıkmaktadır. Bu bağlamda öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak kişisel planlamalara olanak tanıyan ve motivasyon desteği sağlayan planlama defterleri tasarlanmakta ve üretilmektedir. Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri fiyatı indirim dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Uzun süredir sınava hazırlanan öğrencilere danışmanlık ve koçluk yapan Tonguç Akademi tarafından hazırlanmış olan bu planlama defterleri öğrencilere avantaj sağlamaktadır. Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri satın al işlemini gerçekleştirerek kolaylıkla ve güvenle ürüne erişebilirsiniz.

  • Poster hediyeli planlama defteri
  • Günlük, haftalık, aylık planlama imkanı
  • Çizelge ve tablolar ile süreç takibi olanağı

Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri Özellikleri

Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler için zaman planlaması oldukça önemli bir süreçtir. Doğru bir çalışma dönemi geçirebilmek adına uygun bir planlama yapılması süreç için öğrencilere avantaj sağlamaktadır. Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri kullanarak ders çalışma sürelerini planlamanıza, deneme sınavlarından veya test çalışmalarında kat ettiğiniz yolu takip etmenize ve sosyal hayatınızı düzenlemenize yardımcı olmaktadır. Bir planlama uzmanı olarak rol alan Gri Koç aynı zamanda öğrencilerin motivasyonunu yükselten bir moral deposu, yeri geldiğinde destek olan bir arkadaş olabilmektedir. Tonguç Gri Koç Planlama Defteri, Gri Koç tarafından hazırlanmış olan bir defterdir. Bu defterin en önemli ayrıcalıklarından biri defterin belli sayfalarında bulunan QR kodları ile öğrencilere özel olarak videolar bulunmasıdır. Video desteklerinin yanı sıra motivasyon sözleri ile de defteri kullanım sağlayanlara mental olarak destek olmaktadır.

Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri Kullanımı

Tonguç Akademi Planlama Defteri öğrencilerin başarıya daha planlı ve kolay bir yoldan erişebilmesi için zengin bir içeriğe sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Her yeni sezon için güncellenen planlama defteri ile hedefe sağlam adımlarla ulaşmanıza yardımcı olmaktadır. Tonguç Planlama Defteri kullanarak günlük, haftalık veya aylık planlama yapabilirsiniz. Zamanı çok daha verimli bir şekilde kullanmanıza destek olmak amacı ile üretilen Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri yorumları incelendiğinde öğrencilerin yüksek memnuniyete eriştiği görülmektedir. Günlük, haftalık ve aylık olarak planlama yapmanıza olanak sağlayan defter tasarımında sınav ve denemeleriniz için çizelgeler bulunmaktadır. Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri içeriği oldukça doludur. Bunun yanı sıra poster olarak kullanabileceğiniz büyük boy takvim de defter ile elinize ulaşmaktadır. Kolay kullanımı ile pratik bir şekilde ders çalışma sürecinizi planlamanıza olanak sağlamaktadır.

Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri Faydaları

2013 yılından beri sınava hazırlanan öğrencileri yönlendirmek ve yardımcı olmak amacıyla dijital destekli ilk planlama defteri üretimin gerçekleştiren Tonguç Akademi, öğrencilerin başarıya ulaşmaları için destekte bulunmaktadır. Planlama defteri öğrencilerin bireysel olarak planlarını kendilerine uygun şekilde hazırlamalarına yardımcı olarak verimli bir çalışma süreci ve yüksek fayda sağlamaktadır. Başarının zor olmadığını ancak doğru planlama ile kolaylıkla ulaşılabileceğini savunan Tonguç Akademi planlama defteri de bu konuda ihtiyaçlara yönelik tasarımları ile ayrıcalıklı bir üründür. Trendyol üzerinden Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri kampanyaları olduğunda, fırsatları takip ederek bütçe dostu fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakalayabileceğiniz Tonguç Akademi Gri Koç Planlama Defteri indirimleri sayesinde sınava hazırlanma döneminde olan yakınlarınıza güzel ve işlevsel bir hediye olarak değerlendirebilirsiniz.