Tonguç Yayınları Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Set

769 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası 3. Sınıf Dört Dörtlük Matematik 3. Sınıf Yorum Becerilerini Geliştirme 0'dan 3'e Konu Anlatımlı Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 3. Sınıf Tüm Dersler

Çocukların ilkokul düzeyinde iyi eğitim almaları ileriki eğitimlerindeki başarıyı yakından etkiliyor. İlkokul seviyesinde olan çocuklar için 3. sınıf kritik bir rol oynuyor. Matematik gelişimi, konuyu anlama ve yorumlama becerisi ilkokul düzeyinde başlıyor. Tonguç Akademi Tonguç 3. sınıf tüm dersler seti içerisinde yer alan 4 kitap sayesinde çocuklarınıza 3. sınıf ile ilgili tüm yetkinlikler kazandırılıyor. En iyi ilkokul kitapları arasında yer alan kitap seti içeriğinde; yeni nesile hitap eden matematik problemleri, tüm dersler kitabı, konu anlamını ve soru bankası yer alıyor.

 
  • Tonguç Akademi Tonguç 3. sınıf tüm dersler seti içerisinde yer alan 4 farklı kitabı ile çocuğunuzun 3.sınıf eğitimine katkılı
  • Set içerisinde yer alan 4 kitap normal boyuta sahip olması nedeniyle istenilen her yere de taşınabilir yapıda
  • Milli Eğitim Bakanlığı konu içeriklerine uygun olarak üretilen ürün, çocuğunuzun hem konuları anlamasını hem de soru çözme becerisini geliştirici

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti İçeriği

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti İçeriği

Çocuğunuzun 3. sınıf eğitimine katkıda bulunacak kitapları tek bir paket içerisinde bulabileceğiniz Tonguç Akademi Tonguç 3. sınıf tüm dersler seti, kullanıcılarından tam not alıyor. Kitap seti içeriğine bakıldığında hem konu anlatımı hem de soru bankası görevi üstlenen kitap, yeni nesil matematik problemleri kitabı, 3.sınıfın tüm derslerini konu alan kitabı ve tüm derslerin zor sorularının yer aldığı soru bankası olduğu görülüyor. 3.sınıf derslerinin yer aldığı ilgili kitaplar sayesinde öncelikle derslerin tüm konuları öğreniliyor ardından ilgili derslere yönelik soru çeşitleri çözülüyor. Yorum ve değerlendirme becerisine de katkı sağlayacak Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti, çocukların matematiği sevmesini de sağlıyor. Açık ve anlaşılır konu anlatımı ve zengin içerikli soru bankası sayesinde çocukların derslerle ilgili herhangi bir eksikliği kalmıyor. Kitap seti içerisinde yer alan kaynakların sayfa yapısı ve basım kalitesi de ailelerin beğenisini kazanıyor.

 

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti Özellikleri Nelerdir?

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti Özellikleri Nelerdir?

Tonguç Akademi Tonguç 3. sınıf tüm dersler seti içerisinde 4 farklı 3. sınıf kitabı yer alıyor. Her kitap 3.sınıf ile ilgili derslerde öğrencileri geliştirmeyi ve konu eksikliklerini tamamlamayı amaçlıyor. Renkli kapak yapısı sayesinde dikkat çeken 4 kitap, düzenli ve doğu takip edildiğinde 3.sınıf ile ilgili öğrenciyi destekleyici nitelik taşıyor. Kaliteli sayfa ve yazımı ile de tam not alan 4 kitap, çocuklarınız için 3.sınıfın vazgeçilmezi oluyor. Tüm derslere yönelik en kaliteli soruları görebilecekleri Zoru Bankası, 312 sayfa olarak normal ebatta basılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı konuları ile bağlantılı 104 sayfa yeni nesil matematik problemleri de, set içerisinde yerini alıyor. İlgi çeken çizgi film karakterlerinin kapağında yer aldığı 100 sayfalık yorum becerilerini geliştirme kitabı, çocuğunuzun sıkılmadan işleyeceği kaynaklar arasında yer alıyor. Set içerisindeki 544 sayfalık son kitap, hem konu anlatımı hem de soru bankası içeriğiyle ailelerin gözdesi olmayı başarıyor.

 

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti ile Nasıl İlerlenir?

Tonguç Akademi Tonguç 3. Sınıf Tüm Dersler Seti ile Nasıl İlerlenir?

3.sınıf içerisinde görülen Türkçe, Fen Bilgisi, Matematik, Hayat Bilgisi ve İngilizce dersleri ile ilgili konuları 3 sınıf Tonguç akademi tüm dersleri düzenli takip ederek öğrenebilirsiniz. Set içerisinde yer alan tek kitap içerisinde hem konu anlatımı hem de soru bankası bulunan kaynak sayesinde de konuların pekişmesi sağlanıyor. Zor derslerden birisi olarak düşünülen Matematik ise, “Dört Dörtlük Yeni Nesil Matematik Problemleri” sayesinde kolaylıkla anlaşılıyor. Türkçe dersinin olmazsa olmazı yorum becerisi de aynı şekilde set içerisindeki kaynaklarla geliştiriliyor. Tonguç akademi 3 sınıf tüm dersler yorum ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Tonguç akademi 3 sınıf tüm dersler fiyat detaylarını öğrenebilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.