Tonguç Yayınları 8. Sınıf Taktikli Sözel Set 9786257208475

606 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Taktikli Sözel Set 9786257208475

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: svsdahiçocuk Satıcı Ünvanı: FATİH DURNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1809519359000001 Vergi Kimlik Numarası: 3180119610
    Bu ürün svsdahiçocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç Akademi Tonguç 8. Sınıf Taktikli Sözel Set Tonguç 8. Sınıf Taktikli Sözel Set

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set 9786257208475

Tonguç 8. Sınıf Taktikli Set sizlere lise giriş sınavlarında başarınızı arttırmanız konusunda yardımcı olmayı hedeflemektedir. Liseye hazırlık sınavında öğrenciler stresli zaman geçirebilir. Bu zamanlarda doğru bir çalışma rehberi ile bu süreci daha az stresle ve maksimum verim ile geçirmek mümkündür. Sınav hazırlığında olan öğrencilerin doğru kaynak bulması oldukça önemlidir. Doğru kaynak sayesinde sıkılmadan, konulardan kopmadan verimli bir çalışma elde edilebilir. Tonguç Taktikli Set 8. sınıf kitabı bu amaç ile hazırlanmıştır. Bu set sözel konularda öğrencilere taktikler sunarak soru çözümlerindeki başarılarını arttırmayı amaçlamaktadır. Sözel soruların en önemli püf noktası okuduğunu anlamadır. Hem öğrencilerin derslerindeki başarılarını hem de lise geçiş sınavındaki başarılarını arttırmasına yardımcı olacak olan setin birbirinden farklı avantajları bulunmaktadır.

  • Hızlı soru çözüm yöntemleri
  • Okuduğunu anlamada uygulanacak faydalı yöntemler
  • Planlı çalışma yöntemleri

Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set Özellikleri

Taktikli sorular bankası ile liseye geçiş sınavında ve okul sınavlarında başarıyı elde etmek daha kolay hale gelebilir. Hazırlanan bu kitap 8. sınıf müfredatına uygun bir şekilde hazırlanmıştır ve sınavda karşınıza çıkabilecek tüm konuları içermektedir. Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set hazırlanma sürecinde tüm gereksiz ayrıntılar elenerek müfredata uyumluluk esas alınmıştır. Sınav hazırlık sürecinde öğrencilerin zaman ile yarıştıkları bilinen bir gerçektir. Bu yarış sadece sınav esnasında değil aynı zamanda sınava hazırlık sürecinde de geçerlidir. Konulara çalışırken bilgiye en kısa yoldan ulaşmak oldukça önemlidir. Tonguç 8. Sınıf Taktikli Set hazırlanırken bilgiye en kısa yoldan ulaşabileceğiniz Tak-Tik posterleri ile tasarlandı. Gereksiz bilgi kalabalığı arasında kaybolmadan en önemli noktalar üzerinde çalışarak sınava hazırlanmak size zaman kazandıracaktır.

Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set İçeriği

Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set içeriği sayesinde size eşsiz bir öğrenme deneyimi sunacaktır. Kitabın arkasında yer alan Takbil (bilgi çıkartması) bölümünde sizin için düzenlenmiş yüzlerce hap bilgi yer almaktadır. Bu Takbil bilgiler ile Taktik posterleri birlikte öğrenmeyi güçlendirmek için tasarlanmıştır. Bu sayede görsel olarak da desteklenen öğrenme süreci daha kalıcı hale gelmektedir. Konu öğrenme işleminden sonra kendini test etmek oldukça önemlidir. Bu sayede konuyu ne kadar öğrendiğinizi gözlemleyebilir ve varsa eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Kitap içerisinde her testin sonunda yer alan ikişer tane dijital soru yer almaktadır. Sayfada bulunan kare kodlar sayesinde dijital sorulara erişebilirsiniz. Maksimum verimi alabilmek için bu soruları da mutlaka çözmelisiniz. Tonguç 8. Sınıf Taktikli Soru bankası Cevapları da kitap içerisinde bulunmaktadır. Soru çözmedeki hızınız, çözdüğünüz sorular arttıkça daha iyi olacaktır.

Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set Fiyatı

Tonguç Akademi’nin hazırladığı bu set sayesinde pek çok avantaj elde edebilirsiniz. Telefonunuza indireceğiniz TATS uygulaması sayesinde kitabınızı telefonunuza aktive edebilirsiniz. Böylece her an kitap yanınızda bulunabilir. Kitap içerisindeki tüm sorulara bu uygulama üzerinden de erişebilirsiniz. Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set yorumları ve değerlendirmeleri kısmından diğer kullanıcıların kitap hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Uygulama sayesinde kitabı evde unutma derdi de ortadan kalkmaktadır. Bu setin size sunduğu bir diğer avantaj da belli zaman aralıklarına göre planlanmış çalışma sistemidir. Bu sayede kitap belli bölümlere ayrılarak belli bir zaman içerisinde bitirmeniz amacı ile tasarlanmıştır. Bu size programlı bir çalışma imkânı sunacaktır. Konular arasında kaybolmadan sizin için hazırlanan programı takip etmek yeterlidir. Tonguç Akademi 8. Sınıf Taktikli Sözel Set fiyatı ve değerlendirmeleri ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır.