Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Zor Ve Ötesi Matematik Soru Bankası Tonguç Akademi

84 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Zor Ve Ötesi Matematik Soru Bankası Tonguç Akademi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 2024Kitap Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün 2024Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Zor Ve Ötesi Matematik Soru Bankası Tonguç Akademi Bildiğin üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve Ölçme Değerlendirme Sınav Genel Müdürlüğü LGS ve benzeri sınavlarda eleyici ders olarak matematiği seçti. Peki bu ne demek? Önceki iki yılda sınava giren öğrencilerin sınav sonrası açıklamalarında da görebileceğin gibi matematik, sınavdaki en zorlayıcı alan. Peki LGS’de başarı için ne yapmak gerekiyor? İşte bu sorunun cevabını elinde tutuyorsun. LGS’de başarı için Zor ve Ötesi’ne hazır olmalısın. Yani sınavda karşılaşacağın zorluğun bir tık üstünde sorularla yüzleşmeli, bu soruların sebep olacağı stres ve zaman kaygısını sınav zamanı gelmeden önce halletmelisin. Zor ve Ötesi sana bu zorluk seviyesindeki soruları sunuyor. Ancak bu sorular MEB kazanımlarını kesinlikle aşmıyor ve kesinlikle gereksiz bir zorlukta değil. Senin sınava ideal şekilde hazırlanmanı, stres ve zaman kaygısı problemlerini aşmanı ve en zor sorulara hazırlıklı olmanı sağlayacak seviyede. Başarıya giden yolda zorluklarla karşılaşacaksın. Bu yolda her zorluğu aşman için Tonguç’u yanı başında bulabileceğini unutma! Başarı seninle olsun!

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver