Tonguç Yayınları 8. Sınıf Taktikli Soru Bankası Tüm Dersler Seti

974 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Taktikli Soru Bankası Tüm Dersler Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzgi Kitap Satıcı Ünvanı: İZGİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483141491400001 Vergi Kimlik Numarası: 4831414914
    Bu ürün İzgi Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 6 kitap :
  • ( Türkçe Taktikli Soru Bankası / 232 sayfa / 2 poster + 2 sayfa sticker / 696 soru kitapta 182 soru dijitalde Toplam 878 soru )
  • ( Fen Bilimleri Taktikli Soru Bankası / 248 sayfa / 4 Poster + 4 Sayfa Sticker / 598 Soru Kitapta 186 Soru Dijitalde Toplam 784 Soru )
  • ( Matematik Taktikli Soru Bankası / 224 sayfa / 3 poster + 3 sayfa sticker / 581 soru kitapta 178 soru dijitalde Toplam 759 soru
  • ( Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Taktikli Soru Bankası / 136 sayfa / 1 poster + 1 sticker / 462 soru kitapta 98 soru dijitalde Toplam 560 soru )
  • ( İngilizce Taktikli Soru Bankası / 168 sayfa / 2 poster +2 sayfa sticker / 476 soru kitapta 124 soru dijitalde Toplam 600 soru )
  • ( T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Taktikli Soru Bankası / 208 sayfa / 2 poster + 2 sayfa sticker / 620 soru kitapta 144 soru dijitalde Toplam 764 soru )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Tüm Dersler Taktikli Soru Bankası Seti

Tonguç Akademi 8. sınıf LGS soru bankası ile liseye girişte uygulanan merkezi sınavda başarılı olabilirsiniz. MEB kazanımlarına uygun olarak hazırlanan set içerisinde sınavda karşınıza çıkabilecek soru tipleri bulunur. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS soru bankası gereksiz ayrıntılara yer vermeden yüzlerce soruyu sizlerle buluşturur. Son derece anlaşılır bir dille yazılmış olan kitap; tüm 8. sınıf müfredatını özel Tak-Tik posterleriyle pratik bir şekilde öğretir. Sınavlardan başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS setinin derslere göre sayfa sayıları ise şu şekildedir: matematik 232, fen bilgisi 256, Türkçe 248, inkılap 216, din kültürü 144 ve İngilizce 184. Her bir kitabın kendisine ait stickerı ve posteri bulunur.

  • Yayınevi: Tonguç Akademi
  • Sayfa Sayısı: 1280
  • Set İçeriği: Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İnkılap, İngilizce, Din Kültürü

8.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Setinin Özellikleri Nedir?

8.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Seti

Tonguç 8. sınıf taktikli soru bankası; müfredatta yer alan tüm konuların, gereksiz ayrıntılar olmaksızın öğrenilmesini sağlar. Verimli bir hazırlık süreci geçirmenize yardımcı olur. Set içinde Fen bilgisi, Türkçe, matematik, inkılap, din kültürü ve İngilizce dersleri yer alır. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS taktikli soru bankası seti sınava hazırlanmak için oldukça uygun bir kitaptır. Kitabın arkasında bulunan Takbil çıkartmaları, bilgileri net bir şekilde aktarır. Bu sayede kolayca öğrenmenizi sağlar. Tak-Tik posterlerle keyifli bir şekilde ders çalışmanıza yardımcı olan kitap, konu eksiklerinizi gidermeniz için de fırsatlar sunar. Herhangi bir özel derse ihtiyaç duymadan, TATS-Doktor’un yönlendirdiği videolar ile eksik olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz. Anlamadığınız soruların çözümünü de TATS (Tonguç Akademi Takip Sistemi) uygulaması ile öğrenebilirsiniz.

Tüm Dersler Soru Bankası Seti Sınava Hazırlığa Uygun mu?

8.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Seti

Lise giriş sınavına hazırlanırken konuları pekiştirmek ve soru çözümünde hız kazanmak için yardımcı kitaplardan yararlanılır. MEB’in soru tarzına ve kazanımlarına uygun yardımcı kitapları kullanarak merkezi sınavda başarılı olabilirsiniz. Tonguç Akademi LGS taktikli soru bankası, bu açıdan ideal bir seçimdir. Tonguç Akademi tarafından hazırlanan kitap son derece kaliteli ve nitelikli sorulardan oluşur. Yayınevi tarafından hazırlanan TATS uygulamasını indirebilir, anlamadığınız tüm soruları testin üzerindeki karekodu okutarak öğrenebilirsiniz. Çözemediğiniz sorular uygulama içindeki Hata Kutusu’nda birikir. Daha sonra hatalarınıza göre TATS Doktor bir rapor çıkararak eksik olduğunuz konuların videolarına size yönlendirir. Bu sayede verimli bir sınava hazırlık süreci geçirmenizi sağlar.

Tüm Dersler Soru Bankası Setini Kimler Tercih Edebilir?

Tonguç Akademi 8. LGS soru bankası kapsamlı bir içeriğe sahiptir. 8. sınıf müfredatındaki tüm dersler ile alakalı sorular içermektedir. Kitap,LGS’ye girecek olan 8. sınıf öğrencileri için hazırlanmıştır. 8. sınıf müfredatını ele alan soru bankası seti, öğrencilerin tüm konuları derinlemesine öğrenmesini ve soru çözümünde pratiklik kazanmasını sağlar. 8. sınıf LGS taktikli soru bankası, TEPS (Tonguç Eğitim Programlama Sistemi) ile uyumlu olarak tasarlanmıştır. Dilerseniz kitabı TEPS içindeki adımları takip ederek küçük parçalar hâlinde bitirebilir dilerseniz de yoğun-orta-rahat programlar ile belli sürelerde tamamlayabilirsiniz. Sınava verimli bir şekilde hazırlanmanızı sağlayacak, kaliteli bir yardımcı kitap arıyorsanız Tonguç Akademi 8. sınıf LGS taktikli soru bankası setini tercih edebilirsiniz. Kitap, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz Trendyol üzerinden Tonguç Akademi 8. sınıf LGS taktikli soru bankası seti yorum ve tavsiyelerini okuyabilir ve kitap ile ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Tonguç 8. sınıf tüm dersler soru bankası setini Trendyol güvencesi ile satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.