Tonguç Yayınları 7. Sınıf Şampiyon Paketi 7 Kitap Tüm Dersler

1.149 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 7. Sınıf Şampiyon Paketi 7 Kitap Tüm Dersler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akame Kitap Satıcı Ünvanı: HÜSNÜ ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430755257
    Bu ürün Akame Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Sınıf Şampiyon Paketi 7 Kitap Tüm Dersler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi Şampiyon Paket ile Rakiplerin Önüne Geçin

Liseye hazırlık aşamasında olan öğrenciler için ek kitaplar, düzenli bir çalışma takvimi oluşturabilmek için büyük önem taşır. Ortaokulun her senesi için ayrı bir müfredat hazırlanmıştır. Öğrenciler bu müfredata uygun olacak şekilde eğitim görmektedirler. 7. Sınıf öğrencileri için de bu yıla özel olarak hazırlanan müfredat, çocukları lise eğitimi hayatına geçiş sürecine hazırlamaktadır. 7. sınıf şampiyon paketi Tonguç Akademi bu aşamada öğrenciler için büyük bir destek görevi görür. Milli Eğitim’in ders kitaplarının dışında, aynı müfredata sahip detaylı soru-cevap ve konu anlatımlı bu kitaplar sadece derslere yardımcı olmaya değil, aynı zamanda çocuklarda çoktan seçmeli soru çözme pratiğinin de oturmasına yardımcı olur. Çocuğunuzun geleceğini inşa ederken onların eğitim hayatı için en doğru seçimleri yapmak her ebeveynin sorumluluk alanı dahilindedir.

<ulstyle="list-style: circle; list-style-type: disc; margin-left: 30px">
  • Müfredata Uygun
  • Özenle Hazırlanmış Sorular
  • Yüksek Kaliteli Baskı
  • 7. Sınıf Şampiyonluk Paketi İçeriği

    7. Sınıf Şampiyonluk Paketi İçeriği

    Tonguç Akademi 7. sınıf şampiyon paketi içeriğinde neredeyse tüm temel dersler yer almaktadır. Türkçe, Matematik, Fen Bilimler, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce bu paketin içeriğinde yer alan derslerdir. Kitapların tümü Tonguç Akademi içerisinde yer alan seçkin eğitmenler tarafından hazırlanmaktadır. Pakette yer alan tüm kitaplar soru bankası şeklindedir. Bu ürünü tercih eden biri tüm kitaplara tek bir paket içinde ulaşabilir. Şampiyon paketi 7. Sınıf öğrencileri için uygun olan bir settir. Bu pakette yer alan kitaplar: 248 sayfalık sayısal soru bankası, 232 sayfalık sözel soru bankası, 256 sayfalık dinamo Türkçe soru bankası, 216 sayfalık dinamo Matematik soru bankası, 224 sayfalık dinamo Fen soru bankası, 200 sayfalık dinamo Sosyal soru bankası ve 208 sayfalık dinamo İngilizce soru bankasıdır.

    7. Sınıf Şampiyonluk Paketi Faydaları

    7. Sınıf Şampiyonluk Paketi Faydaları

    Ortaokul öğrencilerinin faydalanabildiği bu sette yer alan tüm soru bankaları alanında uzman olan Tonguç Akademi eğitmenleri tarafından hazırlanmaktadır. Tonguç şampiyon paketi 7. Sınıf öğrencilerine uygun olarak 1 sene sonrasında girecekleri Liselere Giriş Sınavı’na uygun olarak hazırlanmış sorularla oluşturulmuştur. Bu sorular çocuklarınızın temel eğitimlerine olan desteği arttırıcı niteliktedir. 7 kitapta toplam 4759 soru hazırlanmıştır. Öğrenciler her testin sonunda ikişer adet dijital soruya ulaşabilmektedir. Testlerin başında yer alan kare kodları okutarak dijital sorulara ulaşabilirsiniz. Bu dijital sorular da eklendiğinde bu paketle birlikte toplamda 5937 soruya ulaşmak mümkün hale gelir. Paket içeriğinde yer alan dinamo soru bankaları oldukça geniş kapsamlıdır. Sizi en zorlu sınavlara dahi oldukça etkili bir şekilde hazırlayan bu paket, şampiyonluk yarışı verenler için özel olarak hazırlanmıştır. Trendyol'da yer alan bu ürüne 749107 kodu ile ulaşabilirsiniz.

    Şampiyonların Adresi Şampiyonluk Paketi

    Şampiyonların Adresi Şampiyonluk Paketi

    Sınavlara hazırlanan çocuklar için geniş kapsamlı soru bankaları ile çalışmak oldukça önemli bir husus haline gelmiştir. Ülkemizde liseye girmek için sınava alınan milyonlarca genç içerisinde sivrilmek ve daha kaliteli bir eğitim almak için programlı bir şekilde sınavlara hazırlanmak çok önemlidir. Bu noktada tercih edilecek olan ürünün nasıl referanslara sahip olduğu çok önemlidir. 7. sınıf şampiyon paketi yorumları incelendiğinde, bu paket desteği ile sınavlara hazırlanan öğrencilerin olumlu referansları göze çarpmaktadır. Sorular hazırlanırken kapsamlı bir konu taraması yapılır ve ona uygun olacak şekilde önceki yıllarda sınavlarda çıkan sorular baz alınır. Böylece öğrenciler için en önemli olan hazırlık aşaması en az zararla geçilmiş olur. Tonguç Akademi tarafından hazırlanan 7.sınıf şampiyonluk paketini alarak sınavlara hazırlanan öğrenciler, yoğun çalışma temposunun meyvesini de ona göre almaktadırlar.