Tonino Lamborghini Lamborghini Puro Kesici Precisione Turuncu Metal

3.336,08 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.518,87 TL

Ürün Bilgileri

Tonino Lamborghini Lamborghini Puro Kesici Precisione Turuncu Metal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Purocum Satıcı Ünvanı: AKKOÇ GIDA ŞANS OYUNLARI TEKSTİL İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0030049832832394 Vergi Kimlik Numarası: 0300498328
    Bu ürün Purocum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lamborghini'in arabalarından ilham alınarak oluşturulan aksesuar koleksiyonundan bir parça. Paslanmaz çelik gövdesi ve lake kenar boyalarıyla dayanıklı kasa. Lazer kesim paslanmaz çelik bıçaklar ile kusursuz puro kesimi. Tonino Lamborghini harika puro kesici
  • kesici etrafına yerleştirilen siyah lake kenarları ve küçük cıvata ile sağlam paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Baklava desenli çift giyotin bıçakları, Lamborghini logosunu yukarı ittiğinizde bıçaklar otomatik olarak açılır. Bu zarif kesici kadife iç astarlı deri kaplama özel hediyelik kutusunda sunulmaktadır. Arkadaşlarınızı kıskandıracak muhteşem bir ürün. Yükselik:6cm - En:4cm - Fonksiyonel Açıklık:6.5cm Mağazamızdan almış olduğunuz her ürün %100 orijinal olup kendi kutu ve Türkiye distribütör firmaları tarafından düzenlenmiş olan garanti belgeleri ile teslim edilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver