TONYİN Tonyın Kireç Sökücü / Waterspot Remover

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TONYİN Tonyın Kireç Sökücü / Waterspot Remover

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUHTEREM SARIOĞLU MTC OTO Satıcı Ünvanı: MUHTEREM SARIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3317321400440019 Vergi Kimlik Numarası: 7500509551
    Bu ürün MUHTEREM SARIOĞLU MTC OTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği 1 adet TONYİN KİREÇ SÖKÜCÜ Özellikler: *Gelişmiş asidik içeriği ile boya üzerinde oluşan su lekelerini temizliyor. Uygulama: *Kullanmadan önce iyice çalkalayın. *Önce cam veya boya üzerinde minik bir bölgeye püskürtüp deneyin. *Çok geniş olmayan kısıtlı bir alana püskürtün. *Ürünü iyice uygulayın. *Ardından güzelce durulayın *Lekelerin çıkmaması halinde işlemi tekrar edin ve bir sünger ile masaj yapın. Uyarılar: *Aynı noktaya çok fazla püskürtmeyin. *Ayna plastik veya deri gibi boya harici yüzeylere doğrudan püskürtmeyin. *Göz ile temastan kaçının. Olası temas halinde hemen suyla durulayın ve hastaneye gidin. *Uygulama esnasında maske ve eldiven kullanın. *Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edin.
Geri Bildirim Ver