TONYMOLY Tony's Chocolonely Caramel Sea Salt 180gr

330 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TONYMOLY Tony's Chocolonely Caramel Sea Salt 180gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinize gelen market Satıcı Ünvanı: ABDULRAHMAN ALHAMDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0521653021
    Bu ürün Evinize gelen market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süt karamel deniz tuzu% 32 Bu bar ciddiye alınmalıdır: gevrek karamel ve biraz deniz tuzu ile doldurulmuş sütlü çikolata. Hollanda'nın en popüler barı ve bunun nedeni turuncu olması değil!
Geri Bildirim Ver

TONYMOLY PRA-2560389-0634 180 g Tony's Chocolonely Caramel Sea Salt

Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt son derece güzel bir çikolatadır. Ürünün beyaz, kırmızı ve turuncu ambalajı, kullanıcıların dikkatini çeker. Paketin ön yüzünde atıştırmalığın markası ve neli olduğuna dair bilgiler yer alır. Ürünün ambalajı gıdayla temas etmeye uygun malzemelerden üretilir. Bireylerin sağlığını tehdit edecek herhangi bir zararlı madde yoktur. Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt çikolata dikdörtgen şeklindedir. Ürünün paketini açınca girintili çıkıntılı bir görüntüyle karşılaşırsınız. Farklı paketlemesi ve şekliyle göz alan atıştırmalığın tadı da oldukça lezzetlidir. Bu ürünü tercih edenler, ürünün tadına doyamaz. Kaliteli ve değişik bir tada sahip çikolata isteyenler bunu gönül rahatlığıyla alabilir.

  • Ürünün içindekiler: Şeker, tam yağlı süt tozu ve karamel parçaları
  • Çikolatayı serin ve kuru ortamda saklayabilirsiniz.
  • Atıştırmalık Belçika’da üretilmiştir.

Tonymoly Tony's Chocolonely Caramel Çikolatanın Özellikleri

Tonymoly Tony's Chocolonely Caramel Çikolatanın Özellikleri Nelerdir?

Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt çikolatası Belçika’da üretilmiştir. Kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan ürün oldukça besleyicidir. Atıştırmalığın içinde şeker, tam yağlı süt tozu ve kakao yağı vardır. Bunların yanı sıra şeker, glikoz şurubu, krema ve tereyağından elde edilen karamel parçaları bulunur. Ürünün içinde kakao kitlesi ve deniz tuzu mevcuttur. Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt atıştırmalığında %0.5 oranında soya lesitini emülgatörü kullanılmıştır. Ek madde sayesinde çikolatanın içindeki malzemeler birbirine kolayca karışır. Ürünü açtıktan sonra kuru ve serin bir ortamda saklamanız tavsiye edilir. Böylelikle atıştırmalığın tadında ya da renginde bir bozulma gözlemlenmez. Tonymoly Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt ürünü 180 gramdır. Kalın ve uzun tablet formlu çikolatayı tüketme sıklığınız ve miktarınız doğrultusunda birkaç hafta boyunca yiyebilirsiniz.

Tony's Chocolonely Caramel Çikolata Kimlere Hitap Eder?

Tonymoly Tony's Chocolonely Caramel Çikolata Kimlere Hitap Eder?

Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt 7’den 70’e kadar herkese hitap eder. Küçük çocuklar, bu çikolatayı severek tüketir. Tuzun, çikolatanın ve karamelin bir arada olduğu besin gençlerin de beğenisini kazanır. Ürün, farklı tatlara sahip atıştırmalıkları seven yetişkinlerin dikkatini çekebilir. Günlük enerji alımına dikkat eden kullanıcılar için ideal bir çikolatadır. Tatlı yeme ihtiyacı hisseden kişiler bunu ara öğün olarak değerlendirebilir. Modu düşük olan bireyler kendini iyi hissetmek için atıştırmalıktan bir parça yiyebilir. Ürünün 100 gramı 539 kcal enerjiye sahiptir. Ufak bir çikolata sizi canlandırmaya yetebilir. Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt ürünündeki kakao yüksek oranda antioksidan etkisi gösterir. Tony’s Caramel Sea Salt atıştırmalığıyla keyfinizi yerine getirmeye çalışırken bir yandan vücudunuzu serbest radikallerden koruyabilirsiniz.

Tonymoly Tony's Chocolonely Sea Salt Caramel Çikolatanın Tadı

Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt ürünün eşsiz bir tadı vardır. Atıştırmalığın içinde yoğun bir kakao yağı ve kitlesi vardır. Her ısırıkta kaliteli kakao tadı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra lezzetli karamel parçaları damağınızda iz bırakır. Aynı zamanda deniz tuzu ağzınızda hoş bir his yaratır. Bu üç malzemeyi ayrı ayrı algılamak mümkündür. Çikolatanın her parçasında bunların uyumlu tadını alabilirsiniz. Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt ürününden az bir miktar tüketseniz bile çikolata ihtiyacınız karşılanır. Nitelikli malzemelerden üretilen leziz atıştırmalığı kahvenin yanında yiyebilirsiniz. Evde pişirdiğiniz pastaların içine bu üründen rendeleyebilirsiniz. Farklı tatları denemeyi seven bireyler, çeşitli formlarda atıştırmalığı tüketebilir. Ürünü tek başınıza birkaç hafta içinde bitirebilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz insanlarla paylaşıp onların da değişik bir tat deneyimlemesini sağlayabilirsiniz. Bu leziz atıştırmalığı Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın almak mümkündür. Kullanıcıların ürünün kalitesi hakkında belirttiği görüşleri öğrenmek için Tonymoly 180 g Tony’s Chocolonely Caramel Sea Salt yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz.