Topicrem Cıca Repair Soothing Cream 100 Ml

729,38 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Topicrem Cıca Repair Soothing Cream 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmareyon Satıcı Ünvanı: FARMAREYON KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385202632500001 Vergi Kimlik Numarası: 3852026325
    Bu ürün Farmareyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topicrem CICA Repair Soothing Cream 100ml Yetişkinlerden bebeklere kadar herkesin cilt yapısına uygun olarak geliştirilmiş olan bir yeniden yapılandırıcı kremdir. Kuruluk ve hassasiyet gibi nedenlerle cilt yüzeyinde bazı hasarlar oluşur. Yara, çatlak, bebek bezi döküntüleri gibi birçok durumda kullanabileceğiniz bir ürün olan Topicrem CICA Repair Soothing Cream 100ml, cildinizin iyileşmesine ve yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Yüz ve vücut bölgesinde kullanıma uygun bir üründür. Cildinizin nemlenmesine ve cilt bariyerinin güçlenmesine de yardımcı olur. Cildinizi hızlı bir şekilde onarır. Yağsızdır, cildinizde yapışkan bir his bırakmaz. Yatıştırıcı bir etkisi vardır. Hipoalerjeniktir. Parfüm ve paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürün 100 ml olarak sunulmuştur. Uygulama: Temiz ve kuru cilt yüzeyine günde 1-2 kezlokal olarak uygulama yapabilirsiniz. Yüz ve vücut bölgesinde kullanıma uygun bir üründür. İçerik: Aqua, ParaffinumLiquidum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Talc, CeraAlba, HydrogenatedCastorOil, CopperGluconate, ZincGluconate, ManganeseGluconate, Bisabolol, GlycerylBehenate, SodiumHyaluronate, MagnesiumSulfate, Chlorphenesin, SodiumHydroxide,Glycerin, HydrogenatedPolydecene.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver