Topicrem Ultra Moisturizing Serum 30ml

687,60 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
725,95 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
943,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Topicrem Ultra Moisturizing Serum 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczafarma Kozmetik Satıcı Ünvanı: ECZAFARMA KOZMETİK İTRİYAT İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324104135500001 Vergi Kimlik Numarası: 3241041355
    Bu ürün Eczafarma Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Topicrem Ultra Nemlendirici Serum 30 ml Hassas ve Nemsiz Ciltler İçin Nemlendirici Serum. Ürünün Faydaları İçerisindeki bioaktif su ile cildin nem kapasitesinin artmasına yardımcı olur. Güçlü bir nem kaynağı olan bu serum cildi yeniden nemlendirerek ışıltı kazandırmaya ve hava kirliliğine karşı cildi korumaya yardım eder. Paraben ve silikon içermez. Cilt Tipi Hassas ve Nemsiz Cilt Tipleri İçin. Ürün İçeriği Detaylı Ürün İçeriği Aqua (Water), Glycerin, C13-15 Alkane, Caprylic/Capric Triglyceride, Inositol, Xylitylglucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Taurine, Betaine, Anhydroxylitol, 1,2 Hexanediol, Alpha-Glucan, Oligosaccharide, Glyceryl Caprilate, Xylitol, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 60, Glucoside, Chlorphensin, Laminaria Ochroleuca Extract, Sorbitan Isostearate, Glucomannan, Biosaccharide Gum-4, Sophora Japonica Flower Extract, Lactic Acid, Parfum (Fragrance).

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver