5
Havlupan kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

toprak Beyaz 50 X 70 Cm

539 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

toprak Beyaz 50 X 70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOPRAK HAVLUPAN Satıcı Ünvanı: TOPRAK HAVLUPAN RADYATÖR SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0854117314900001 Vergi Kimlik Numarası: 8541173149
    Bu ürün TOPRAK HAVLUPAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dorapan marka 50/70cm havlu radyatör Beyaz havlupan özellikleri: 50*70 cm beyaz havlupan (banyopan)10 boruluyüksek korozyon dirençliıso 9001, en 442 ve tse belgelimontaj seti ile beraber kapalı kutusunda gönderim yapılmaktadır. Ürün özellikleri - 50 cm genişlik. - 70 cm yükseklik. - 48 ay garanti. - yüksek ısı verimliliği. - vana ve rekorlar dahil değildir. DORAPAN Marka havlupan gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver