Toptanpro J117 36cm Döküm Granit Gözleme Bazlama Tavası 6272 Fma05460

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,10 TL318,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Toptanpro J117 36cm Döküm Granit Gözleme Bazlama Tavası 6272 Fma05460

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fornello Satıcı Ünvanı: BİRSEL EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5359919867200015 Vergi Kimlik Numarası: 3240428203
    Bu ürün fornello tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 36 cm Döküm Granit Gözleme tavası,
  • *Demonte ahşap sapıyla büyük kolaylık sağlayan tavamızın sapını çıkarıp hem kolay saklayabilirsiniz hem de sepsız olarak fırında pizza pide vs için kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Ürün Tipi Gözleme Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Alüminyum
  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

Toptanpro Döküm Granit Gözleme Bazlama Tavası Çeşitleri Trendyol'da!

Granit tava, tanecikli bir yapıdadır. Granit taşından yapılmış mutfaklar için sıkça tercih edilir. Kolay kullanımı ve pratikliği sayesinde mutfakta zaman kazandıran bir mutfak gerecidir. Oldukça uzun ömürlü bir kullanım sunan döküm granit gözleme tavasının ısıyı eşit dağıtma özelliği sayesinde memnuniyet yaratan sonuçlar elde edilir. Gözleme, katmer, bazlama gibi yiyeceklerin yanı sıra lahmacun, krep, sote ve omlet gibi her türlü yemek bu gereçte pişirilebilir. Ürün, işlevsel granit tabanı sayesinde yanma ve yapışma gibi durumlara yol açmadan sorunsuz bir deneyim yaşamanızı sağlar. Kolay bir temizlik imkânı da sunan granit gözleme tavası, ilk günkü formunu uzun süre boyunca korur. Ürünü sevdiklerinize hediye etmek için satın almanız da mümkündür.

  • Yüksek ateşe dayanıklıdır.
  • Yanmaz ve yapışmaz bir yüzeye sahiptir.
  • İnsan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratmaz.

Döküm Granit Gözleme Tavasının Özellikleri Nelerdir?

Döküm Granit Gözleme Tavasının Özellikleri Nelerdir?

36 cm granit döküm gözleme tavası, sahip olduğu özellikler sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilir. Granit tava sağlığa uygundur ve pratik bir kullanım vadeder. Dayanıklı bir yapıya sahiptir. Çizilmelere karşı son derece dirençlidir. Özel iç ve dış granit kaplama sayesinde bu ürün, dayanıklılığıyla ön plana çıkar. Yapışma ya da yanma yapmadığı için hamuru rahat çevirme ve yemeği yağ eklemeden pişirme imkânı sunar. Döküm granit gözleme tavası, 36 cm çapa sahiptir. Ürünün ağırlığı ise yalnızca 2 kilogramdır. Bu özellikler, tüm yiyeceklerin eşit bir şekilde pişmesini mümkün hâle getirir. Ürün, yüksek ısı iletkenliği sayesinde kısa sürede çeşitli yemekleri servise hazır hâle getirmenize olanak tanır. Makul boyutları sayesinde öne çıkan ürün, son derece kolay bir biçimde muhafaza edilebilir.

Döküm Granit Gözleme Tavası Kullanışlı mıdır?

Döküm Granit Gözleme Tavası Kullanışlı mıdır?

36 cm döküm gözleme tavası birçok özelliği sayesinde son derece kullanışlıdır. Mutfakta zamandan tasarruf etmenize, pratik bir pişirme deneyimi yaşamanıza ve lezzetli yemekler yapmanıza olanak tanır. Elektrikli, gazlı ve seramik ocaklarda ya da fırında pişirme imkânı sunan yapısı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Özel granit taban, yiyeceklerin yanmasını ve yapışmasını engeller. Bu taban sayesinde gıdalar kimyasallardan korunur. Ürün, çok yönlü pişirme özelliği sayesinde beklentileri karşılar. Sote, kavurma ya da kızartma benzeri tüm yiyeceklerin kolaylıkla servise hazır hâle getirilmesi için kullanılabilir. Kullanıcılara kolaylık sağlarken yemek çeşidi fark etmeksizin lezzetli tatlar sunar. Yiyecekleri hızlı ve istenilen kıvamda pişirir. Söz konusu ürünün temizlik süreci de oldukça pratiktir. Güçlü kimyasallar barındırmayan deterjanları kullanarak tavayı kirlerden arındırmanız mümkündür.

Döküm Granit Gözleme Tavası Sağlam mıdır?

Granit döküm gözleme tavası dayanıklı mutfak gereçlerinin arasında yer alır. Ürün, kalın yapısı sayesinde ilk kullanımdan itibaren sağlamlığını gözler önüne serer. Granit partikülleri ile kaplanmıştır. Bu sayede uzun süreli bir kullanım vader. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı son derece dayanıklı olan söz konusu tava, kolay bir şekilde deforme olmaz. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde ilk günkü yapısını muhafaza etmeyi başarır. Ürünün ısı direnci bir hayli yüksektir. Bu, dilediğiniz yemeği herhangi bir şüphe duymadan pişirmenizi mümkün hâle getirir. Ürünün ahşap sapı da bir hayli dayanıklıdır. Bu aparat, uzun süreli kullanımların sonucunda çatlamaz ya da kırılmaz. Dilerseniz siz de 36 cm granit döküm gözleme tavası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sevdikleriniz için lezzetli yemekler pişirmenizi sağlayacak olan bu ürünü Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.