toptansisekavanoz - ensarticaret Avşar Soda Şişesi Için Mantar Tıpa 50 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

toptansisekavanoz - ensarticaret Avşar Soda Şişesi Için Mantar Tıpa 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maison de dore Satıcı Ünvanı: MAC MARKETİ TEKNOLOJİ PAZARLAMA SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859052190900019 Vergi Kimlik Numarası: 8590521909
    Bu ürün Maison de dore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Toptansisekavanoz - Ensarticaret Avşar Soda Şişesi İçin Mantar Tıpa, 50 Adet

Küçük işlevsel parçalar olarak karşınıza çıkan mantar tıpalar birçok amaç için kullanılabilir. Uzun süre kullanım sağlamanız için tıpanın kaliteli bir yapıya sahip olması önemlidir. Toptansisekavanoz Ensarticaret Avşar soda şişesi için mantar tıpa, 50 adet birçok alanda kullanabileceğiniz işlevsel bir üründür. Avşar soda şişesi ile uyumlu olan bu mantar kapaklar baharatlık kapatma ve şekerleme saklama gibi amaçlarla kullanılabilir. Aynı zamanda şamdan ve dekoratif süslemelerde kullanabileceğiniz bu ürün, hoş tasarımlar yakalamanız açısından avantaj sağlayabilir. Ürün, 50 adet mantar tıpadan oluşur. Bu tıpanın ölçüleri Avşar soda şişesi ile tam uyum gösterir. Tıpa 30x22x17 mm boyutlarındadır. Komik mantar şeklinde olan bu ürün işlevselliği ve pratik yapısıyla kolaylıkla kullanılabilir. Hem dekoratif hem de işlevsel amaçlı olarak kullanabileceğiniz bu ürüne siz de rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Uygun ölçüler
  • Kaliteli yapı

Kolaylık Sağlayan Toptansisekavanoz Ensarticaret Avşar Tıpa

Kolaylık Sağlayan Toptansisekavanoz Ensarticaret Avşar Tıpa

Soda şişelerini atmak yerine baharatlık olarak değerlendirmeniz mümkündür. Bunun için tükettiğiniz sodaların şişelerini temizleyerek uygun bir kapak temin etmeniz yeterli olur. Avşar soda şişesi için mantar tıpa bu amaç için kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. İşlevsel yapısı ve dayanıklı dokusuyla öne çıkan bu üründen alınan verim yüksektir. Saklama ve depolama işlerinizi bu mantar tıpalar sayesinde cam şişelerde daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle güzel bir görünüme sahip şişeler ile cam ortamında sağlıklı bir saklama işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca mantar tıpa ile kullanılan bu şişelerin organizasyonlarda da işlevselliği vardır. Nikah veya bebek şekeri sunarken bu tıpaları kullanmanız mümkündür. Mantar tıpa Avşar soda kapağı ile siz de saklama, dekorasyon ve sunum işlerinizi daha kolay hale getirebilirsiniz. Siz de işlevselliği ile öne çıkan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İşlevsel Yapısıyla Ensarticaret Soda Şişesi İçin Mantar Tıpa

İşlevsel Yapısıyla Ensarticaret Soda Şişesi İçin Mantar Tıpa

Küçük ve işlevsel parçalar günlük hayatta işinize yarayabilir. Birçok amaç için kullanılan cam ve Avşar soda şişeleri için ideal olan mantar kapaklar sayesinde bu şişeleri rahatlıkla kullanmanız mümkün olur. Toptansisekavanoz Ensarticaret Avşar soda şişesi için mantar tıpa, 50 adet yorumları aracılığı ile bu ürünün işlevselliği ve kalitesi hakkındaki detaylara ulaşmanız mümkündür. Plastik yapıda olmayan bu ürün 50 adet tıpa içerir. Bu kapaklar hem dekoratif hem de işlevsel olarak oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Mutfakta saklama yapmak için bu kapakları kullanabileceğiniz gibi davetlerde hediye olarak hazırladığınız eşyalarda da kullanmanız mümkündür. Yorumları okumak size bu kaliteli ürün hakkında daha fazla fikir verir. Yorumlarda ürünü bizzat kullanan müşterilerin deneyimleri yer alır. Siz de bu küçük ve işlevsel parçalara ulaşarak günlük hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Avşar Soda Şişesi Mantar Tıpa

Uygun Fiyatlarla Avşar Soda Şişesi Mantar Tıpa

Soda içildikten sonra şişesi birçok amaç için kullanılabilir. Dekoratif eşya yapımı, baharatlık ve hediye hazırlama bu amaçlara örnek olarak verilebilir. Cam yapı sağlıklı olduğundan baharatların bu şekilde muhafaza edilmesi oldukça idealdir. Ancak bu noktada kapak problemi yaşanabilir. Mantar tıpalar hoş bir görünüme sahiptir. Kapatma problemini bu ürün ile çözmeniz mümkündür. Ensarticaret Avşar soda şişesine uygun mantar tıpalar oldukça kaliteli ve işlevseldir. Bu ürünü kullanarak soda şişelerini efektif bir şekilde değerlendirmeniz mümkündür. Kullandığınız soda şişelerini hem işlevsel hem de dekorasyon amaçlı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Toptansisekavanoz Ensarticaret Avşar soda şişesi için mantar tıpa 50 adet fiyatına uygun şekilde ulaşmak avantajlı olur. Trendyol’un özel avantajlarından yararlanarak bu ürüne indirimli fiyatlarla rahatlıkla ulaşmanız mümkündür. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun fiyat seçenekleriyle ulaşarak keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.