Torima Tm-01 2.4 Ghz Siyah Kablolu Gaming Mouse

167,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Torima Tm-01 2.4 Ghz Siyah Kablolu Gaming Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Torima Satıcı Ünvanı: KAYA ELEKTRONİK VE İLETİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0535045978800015 Vergi Kimlik Numarası: 5350459788
    Bu ürün Torima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Torima Tm-01 2.4 Ghz Siyah Kablolu Gaming Mouse Oyun Oynarken İyi Hissettiren Fare Özellikler: Rekabetçi oyunlar için üretildi Standart fare boyutu Çalışma modu: Fotoelektrik Bağlantı Modu: Kablolu Fare Arayüzü Usb + Ps/24 Dört yönlü silindir teknik parametresi En yüksek çözünürlük 800 dpi'dir. Ergonomik simetrik tasarım Dikkat: Pillerin ömrünü uzatmak için, lütfen fareyi beyaz veya açık renk yansıtıcı ara yüzey üzerinde kullanmayınız. Daha dayanıklı oldukları için Alkalin pil kullanınız. Farenin uzun süre kullanılmamasını gerektirecek durumlarda, akımtı yapmamaları ve fareye zarar vermemeleri için pilleri çıkartınız. Klavye ve fare uyku konumuna girdiğinde, çalıştırmak için herhangi bir tuşa basınız. Farenin çalışma verimliliğini etkileyeceğinden, cam veya yumuşak bir yüzey üzerinde kullanmayınız. En iyi kullanım sonuçlarını elde etmek ve en uzak mesafeden kullanım için, klavye ve fareyi hoparlör, ekran veya 20 cm'den büyük dış bağlantılardan uzak tutunuz. Usb Alıcının Takılması: Şayet bir laptop türü bilgisayarsa, USB alıcısını direkt olarak Laptop usb ara yüzüne takınız. Aşamalı geçişe gereksinimi yoktur, takınız ve kullanınız. Bilgisayar masaüstü bir tür ise, Usb alıcısını bilgisayar Usb ara yüzüne takınız ve kullanınız. Usb alıcısı nerededir? Farenin alt pil kutusunu açınız. Çentikte usb alıcısını göreceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver