Torku Konya Toz Şeker 25kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Torku Konya Toz Şeker 25kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Torku Konya Toz Şeker 25 kg ile Hakiki Şeker Kalitesi

Torku; şeker, şekerleme, çikolata vb. ürünleri ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Anadolu’dan alınan ham maddeleri işleyerek doğal ürünler üretmeyi hedefleyen marka geniş ürün yelpazesine sahiptir. Torku Konya toz şeker 25 kg, şeker kamışının rafine işlemden geçmesi sonucu oluşmaktadır. Yiyeceklerde ve içeceklerde bulunan şeker, çözünür bir karbonhidrattır. Şekerin kullanım alanı oldukça geniştir. Dünya genelinde 170 milyondan fazla üretilen toz şeker, şeker pancarından ve şeker kamışından elde edilmektedir. Türkiye’de de oldukça sık tüketilen şekere ihtiyaç oldukça fazladır. Birçok yemek ve tatlı tarifinde toz şeker kullanılmaktadır. Torku Konya toz şeker 25 kg özellikleri açısından tüketicilerin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri karşılamaktadır. Mutfağın vazgeçilmez ürünlerinden biri olan toz şekere Torku markasının kalitesi ve tecrübesi ile ulaşmak mümkündür.

  • Doğal İçerik
  • Belirgin Lezzet
  • Enerji Sağlayıcı

Torku Toz Şeker Özellikleri

Torku Toz Şeker Özellikleri

Şeker pancarından üretilen toz şeker, birçok işlemden geçerek sofralara gelmektedir. Şeker pancarı, iç kesimlerde üretilen bir bitkidir. Hasat edildikten sonra kısa bir süre içinde işlenmesi gerektiği için şeker fabrikalarının yanında yetiştirilmektedir. Torku Konya toz şeker 25 kg içeriği incelendiğinde katkı maddesi olmadığı dikkat çekmektedir. Doğal ürünler üretmeyi hedefleyen marka, %99,9 saflıkta şekerler üretmektedir. Fabrikalarda yer alan makineler ile el değmeden üretilen şekerler, uygun koşullarda saklandığında uzun süreli tüketime uygundur. Şekerlerin kullanımı öncesinde ya da kullanım sırasında serin ve kuru yerde tutulması oldukça önemlidir. Serin ve kuru yerlerde saklanan şekerler uzun süre kullanılabilir. 1 kg şeker üretilmesi için 7-8 kilo pancar kullanılması gerekmektedir. Böylelikle doğal içerikli toz şeker elde edilir.

Torku Toz Şeker Kullanımı

Torku Toz Şeker Kullanımı

Günlük kullanımda sıkça tercih edilen şeker, özelliklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Avantajlı paket seçenekleri sayesinde uygun fiyata şeker satın almak mümkündür. 25 kg şeklinde paketlenen ürünler, miktar ve fiyat açısından oldukça avantajlıdır. Ürünlerin esmer ya da beyaz olması fiyatı etkileyen unsurlar arasındadır. Stick şeker, toz şeker, sıvı şeker ve küp şeker arasında da fiyat farklılıkları bulunmaktadır. Toz şekerlerin farklı ambalajlarda olması da fiyatı etkiler. Torku Konya toz şeker 25 kg kullanımı ve muhafaza edilmesi konusunda belirtilen hususlara uymak gerekmektedir. Kolay muhafaza edilme özelliğine sahip olan ürün kalın poşetler ile paketlenir. Bu özel ambalajlar sayesinde poşetin yırtılması oldukça zordur. Serin, karanlık ve kuru yerde saklanan şekerin kullanım ömrü uzun olacaktır. Vakumlu kapak özelliğine sahip olan kaplarda saklanırsa şekerin topaklanma sorunu ortaya çıkabilir. Uygun saklama koşullarına uyulduğu sürece toz şekeri uzun süre kullanmak mümkündür.

Torku Toz Şeker Fiyatı

Torku Toz Şeker Fiyatı

Torku toz şeker 25 kg paketi ile evlerde yer bulan toz şekerin birçok faydası bulunmaktadır. Lezzetli tatlı tariflerinin vazgeçilmezi olan şeker, sevilen ve çok sık tüketilen besinler arasında yer almaktadır. Beyin aktivitelerinin yapılması için enerjiye ihtiyaç vardır. Şeker, beyin fonksiyonlarının düzgün bir şekilde çalışması için gereken enerjiyi sağlamaktadır. Tüketildiği an hızlı bir şekilde glikoza dönüşen ve vücut hücrelerine geçerek enerji sağlayan şeker, endorfin hormonu salgısını yükseltir. Kullanım alanı oldukça geniş olan şeker içeceklerde, hamur işlerinde, şerbetli tatlılarda, sütlü tariflerde ve daha birçok tarifte kullanılabilir. Ürünü almadan önce Torku Konya toz şeker 25 kg yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Torku 25 kg şeker fiyatı farklı seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. Dilerseniz 3945755 kodu ile satılan Torku toz şekeri hemen Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.