Torku Premio Bisküvi 86 gr x 12

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Torku Premio Bisküvi 86 gr x 12

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Torku Premio Bisküvi 86 GR Sütlü kremalı, kakaolu bisküvi deneyimine ne dersiniz? Torku Premio Bisküvi, benzerlerinden bütünüyle ayrılan, kaliteli, lezzetli, aklınızı başınızdan alacak bir bisküvidir. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği Torku Premio Bisküvi, bir yiyenin bir daha yemek isteyeceği harika bir tattır. Kremalı ve kakaolu bisküvi denildi mi yumuşacık, tazecik ancak ağızda dağılması beklenir. Yumuşacık, sütlü kremalı, kakaolu baş döndüren lezzeti ile Torku Premio Bisküvi aklınızı başınızdan alacak. Bu 86 gramlık ambalajlarımızı ekonomik olmasından dolayı evinizden eksik etmek istemeyecek her kremalı ve kakaolu bisküvide daha fazla yemek isteyeceksiniz. En Sevdiğiniz Atıştırmalık Siz de bir kere denedikten sonra Torku Premio Bisküvi lezzetine hayır diyemeyecek her zaman tüketmek isteyeceksiniz. Atıştırmalıklar arasında en sevdiğiniz olacak, çay saatlerinizin, kahve keyiflerinizin yıldızı olacak bu kremalı lezzet ile hemen tanışmak için Doğrudan Gelsin’den sipariş verin, geç kalmadan lezzete tanık olun! Doğrudan Gelsin’in deneyimli ve güler yüzlü personelleri en kısa sürede lezzetli ve kremalı bisküvinizi teslim eder. Kakaolu Kremalı Bisküvi Lezzetine Doyun Bisküvi çaya, kahveye, süte yakışan harika bir atıştırmalıktır. Torku Premio Bisküvi, Torku tarafından özenle üretilmiştir. Üretimde kullanılan tüm malzemeler kaliteli ham maddelerden oluşmaktadır. Bu nedenle gönül rahatlığı ile tüketebilir, çocuklarınıza ve sevdiklerinize bu eşsiz lezzeti sunabilirsiniz. Torku Premio Bisküvi, incecik formu ve baş döndüren lezzeti ile siz kremalı bisküvi severlerin aklını başından alacak. Torku Premio Bisküviyi çok sevecek, çantanızdan, evinizden eksik etmek istemeyeceksiniz. Ani tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olan bu lezzetli bisküvimizi çok sevecek, hayran olacaksınız.. Kaliteli Üretimin Farkı Torku Premio Bisküvi incecik formu, baş döndüren krema ve kakao lezzeti günün her saati sizinle! Torku denildiğinde akla ilk gelen şey kalitedir. Torku, tüm ürünlerini kendi tesislerinde temiz ve usulüne uygun bir şekilde üretir. Torku Premio Bisküvi bu nedenle diğer kremalı kakaolu bisküvilerden bütünüyle ayrılır. Siz de hemen Torku Premio siparişi verin, bu lezzete Doğrudan Gelsin ile ortak olun! Doğrudan Gelsin ile Hemen Teslim Alın Sütlü kremalı, kakaolu bisküvi yediden yetmişe herkes tarafından sevilen bir lezzettir. Tüm ürünlerinde kaliteli ham madde kullanan Torku, kremalı bisküvisinin yumuşak ve gevrek tadıyla, her ısırıkta baş döndürür. Siz de bu eşsiz ve tarifsiz sütlü kremalı, kakaolu bisküvi lezzeti ile tanışmak için hemen Doğrudan Gelsin’den sipariş verin, lezzete doyun!
Geri Bildirim Ver