torunoğlü süt ve süt ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

torunoğlü süt ve süt ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • KREMA,KAYMAK
Geri Bildirim Ver

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Süt Kreması 5 kg

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu süt kreması yüksek kalsiyum değeri, lezzeti ve insan sağlığı üzerindeki faydaları ile ön plana çıkan, her dönem tercih edilen organik bir üründür. Hayvancılık faaliyetlerinin gelişmiş olduğu yerlerde elde edilen bu ürün yörelere özel hazırlanır.

 
  • Lezzetli tat
  • Doğal ve katkısız içerik
  • Sağlıklı vücut gelişimi

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Özellikleri

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Özellikleri

Vücut sağlığına sayısız faydası olan küçükbaş ve büyükbaş hayvanlardan üretilen bu ürün özenli ve hassas üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Farklı damaklara hitap eden, doğal, lezzetli, vitamin ve mineral değerleri yüksek bir gıdadır. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup uzmanların yaptığı çalışmalarla birlikte yörelere ait özellikler taşır. Bireylerin sağlığını ve mutluluğunu düşünen modern koşullarda hazırlanan lezzetli ve doğal bir üründür. Torunoğlu süt kreması 5 kg özellikleri ürünün zengin vitamin kaynağı, lezzetli yapısı ve vücut sağlığını koruyan tedavi edici yapısıyla ön plana çıkar. Sektörde tecrübeli markalar tarafından hazırlanan bu ürün ihtiyaç ve beklentilere yönelik hazırlanır. Modern üretim koşullarında sağlığınız için özel olarak üretilmiş olup Türk mutfağının sevilen ve vazgeçilmez tatları arasında gösterilir. Besleyici özellikleri ile de dikkat çeken süt kremasını tek başına tüketebileceğiniz gibi tatlı ve yemeklerde tat katması için de tercih edebilirsiniz.

 

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Kullanımı

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Kullanımı

Doğal ve lezzetli yapısıyla ön plana çıkan özellikle kahvaltılarda tüketilen damakta tat bırakan organik bir gıdadır. Hayvancılığın gelişmiş olduğu bölgelerde sütün yoğunlaştırılması sonucu elde edilir. Doyurucu ve lezzetli bir gıda olduğu için yediden yetmişe herkes tarafından sıklıkla tercih edilir. Torunoğlu süt kreması 5 kg yorumları ve değerlendirmelerini araştırarak geleneksel tatlar arasında yer alan lezzetli ve doğal süt kremasının özelliklerini ve faydalarını öğrenebilirsiniz. Kaliteli aromaya sahip olup çeşitli tatlıların yanında sos olarak da tercih edilebilir. Kahvaltılarda ekmeğin üzerine sürerek tüketebileceğiniz süt kreması, bal ve reçel gibi besinlerle birlikte de tüketilir. Sevilen ve dikkat çeken gıdalar arasında yer alır. Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden olan, insan vücuduna faydaları saymakla bitmeyen geliştirici ve özel bir tattır. Protein ve mineral bakımından zengin olup vücudunuzu güçlendirebilir. Pek çok hastalığa karşı kalkan görevi gören, sağlıklı, doğal ve lezzetli içeriğiyle pek çok faydası bulunur.

 

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Fiyatı

Torunoğlu Süt ve Süt Ürünleri Torunoğlu Süt Kreması 5 KG Fiyatı

Kahvaltıların vazgeçilmezlerinden olup Türkiye'nin farklı bölgelerinde oldukça yoğun şekilde tercih edilir. Mikrop ve bakterilere karşı güçlü bağışıklık kazanmasına yardım eden özgün ve lezzetli bir gıdadır. Vitamin ve mineral değerleri bakımından zengin olup kalite ve doğallığa önem verenlerin tercihidir. Kullanıcıların sağlıklı, canlı ve dinamik bir cilt görünüme sahip olmalarına olanak sağlayan tedavi edici, iyileştirici ve sağlıklı bir üründür. Metabolizmanın rahat ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayarak midenin rahatlamasına yardım edebilir. Kalitesi, güvenliği kanıtlanan, hijyenik ve modern koşullarda sağlığınız için özel olarak üretilen sağlığa faydalı bir üründür. Süt kaymağı sadece kahvaltılıklarda değil aynı zamanda tereyağı yapımında da kullanılır. Sağlıklı, ev yapımı tereyağı hazırlayarak yemeklerde de kullanabilirsiniz. Torunoğlu süt kreması 5 kg fiyatı hakkında detaylı bilgi edinmek için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.