1
Taşınabilir Disk kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Toshiba Canvıo Basıcs 1tb Usb3.2 2.5” Taşınabilir Disk Hdtb510ek3aa

1.755 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Toshiba Canvıo Basıcs 1tb Usb3.2 2.5” Taşınabilir Disk Hdtb510ek3aa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATN Satıcı Ünvanı: ATN ELEKTRONİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103056350300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030563503
    Bu ürün ATN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TOSHIBA CANVIO BASICS 1TB USB3.2 2.5” TAŞINABİLİR DİSK HDTB510EK3AA

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dönüş Hızı 5000 - 10000 Rpm
  • Güç Kaynağı USB
  • Kapasite 1 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
  • USB Bağlantı Teknolojisi USB3.2 Gen.1
Geri Bildirim Ver

Toshiba Canvio Basic 1 TB HDTB410EK3AA 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Yorumları - Trendyol

Toshiba HDTB410EK3AA Canvio Basic 1 TB 2.5 inç USB 3.0 taşınabilir disk, yüksek bellek kapasitesiyle farklı dosya türlerini rahatlıkla saklar. Disk, son teknoloji kullanılarak tasarlanır. Bilgisayar, laptop ve televizyon gibi aletlerle entegre biçimde çalışır. Ürün, gündelik kullanıma uygun olarak piyasaya sunulmuştur. Hafif yapısı ve ergonomik boyutu sayesinde kolayca taşınabilir. Teknolojik cihazlar arasındaki veri akışını sağlamak için dizayn edilen ürün, USB 3.0 ve 2.0 kablolarla uyumlu biçimde çalışır. Toshiba HDTB410EK3AA taşınabilir disk , kısa bir kurulumun ardından gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Dâhili Depolama Alanı: 2 TB 1TB Canvio Basics 2.5 USB3.0 Toshiba HDTB410EK3AA
  • Bağlantı Teknolojisi: USB 2.0 ve USB 3.0 Toshiba Canvio Basic 1 TB HDTB410EK3AA 2.5 inç USB 3.0 Taşınabilir Disk
  • Renk: Toshiba Canvio Basic 2.5 inç Taşınabilir Hard Disk 1TB USB 3.0 Siyah

Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5 Taşınabilir Disk Özellikleri Nelerdir?

Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5 Taşınabilir Disk Özellikleri Nelerdir?

Toshiba Canvio Basic 2.5 taşınabilir disk, 1 TB bellek hafızasıyla verilerinizi depolamanın en güvenli yoludur. Cihaz, içerdiği hassas bilgileri büyük bir gizlilikle korur. Kötü niyetli yazılımlara veya sistem açıklarına geçit vermez. Ürün; fotoğraf, video, müzik gibi binlerce farklı dosyayı güvenle saklar. Üretiminde kullanılan sağlam materyaller sayesinde dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı dayanıklıdır. Toshiba HDTB410EK3AA Canvio Basic 1 TB 2.5 inç USB 3.0 taşınabilir disk, herhangi bir yazılım yüklemesi işlemi gerektirmeden çalışır. Tak ve kullan prensibiyle piyasaya sunulan ürün, konforlu kullanım ve güvenli sistemi bir araya getirerek kullanıcıya sunar.

Toshiba HDTB410EK3AA 1TB Harici Darddiskin Desteklediği Çalışma Sistemleri

Toshiba HDTB410EK3AA 1TB Harici Darddiskin Desteklediği Çalışma Sistemleri

Toshiba HDTB410EK3AA 1 TB harici hard disk, windows işlemcili teknolojik cihazlarla uyumlu şekilde çalışır. Ürün; PC, bilgisayar ve tablet gibi aletlerin içindeki verileri depolamak için kullanılır. 2 TB’ye kadar olan çeşitli belgeleri rahatlıkla saklar. Toshiba HDTB410EK3AA Canvio Basic 1 TB 2.5 inç USB 3.0 taşınabilir disk, oyun ve yazılım gibi verileri de depolar. USB 3 ve 2 kablosu dışında başka alete ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Söz konusu cihaz, 5000 – 10000 RPM dönüş hızına sahiptir. Ayrıca cihazlar arası veri aktarımını da seri ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirir. Yüksek boyuttaki dosyaları bile dakikalar içerisinde rahatlıkla kaydeder. Toshiba Canvio Basic 2.5 inç 1 TB 3.0 USB taşınabilir siyah hard disk, fiziksel olarak yan yana olmayan aletleri bile kolayca entegre eder.

Toshiba Canvio Basic Taşınabilir Disk Kullanışlı mı?

Toshiba Canvio Basic Taşınabilir Disk Kullanışlı mı?

Cihaz, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra estetik görüntüsüyle de ön plana çıkar. Siyah mat rengiyle her teknolojik aletle kolayca kombinlenebilir. Ayrıca dikdörtgen gövdesiyle de sağlam bir duruş sergiler. Masa üstünde ya da hareket hâlinde kullanılmak için uygun olan bu ürün, kaliteli materyalleri sayesinde son derece uzun bir kullanım ömrü vadeder. Toshiba HDTB410EK3AA Canvio Basics 1 TB USB 3.0, 2.5 inçlik boyuta sahiptir. Küçük ebatı sayesinde kullanıcısına pratik bir kullanım sunar. Teknolojik aletlerinizden biri kullanılmayacak durumda olsa bile bu taşınabilir disk sayesinde ürünün içerisinde yer alan bilgileriniz güvende olur. Bu sayede favori resimleriniz, videolarınız ya da ses kayıtlarınız her ortamda rahatlıkla korunur. Dilerseniz Toshiba Canvio Basic 1 TB HDTB410EK3AA 2.5 inç USB 3.0 taşınabilir disk yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.