TOTEX 2 Aşamalı - Fazlı Saç Kondisyoneri | Koruyucu & Besleyici Fön Suyu | Argan 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

TOTEX 2 Aşamalı - Fazlı Saç Kondisyoneri | Koruyucu & Besleyici Fön Suyu | Argan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendMerve Satıcı Ünvanı: MERVE TEKİNŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120541913
    Bu ürün TrendMerve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml

Saçlar en yoğun şekilde yıpranma eğilimi olan ve bakımları düzenli yapılması gereken organlardır. Her birey için önemi oldukça fazladır. Bu nedenle saçlar üzerinde kullanılan ürünlerin güvenli bir marka olması ciddi bir önem arz edecektir. Fön yüksek ışı ile saç tellerine vereceği zararı ise fön suları bir parça hafifletmek için üretilmelerinin yanı sıra kolay sekil alan saçlar içinde önemli bir faktördür. Saçlar üzerinde fön makinelerinin etkisi oldukça fazladır. Aşırı ısıya maruz kalan saçların yıpranma hızı ise ne kadar sıklıkla fön çekildiği ile doğru orantılıdır. Totex hair conditioner spray argan fön suyu 400 ml yorumları kullanıcıları tarafından beğenilerek kullanılan ürünler yönündedir. Bu sebeple kişilerin memnuniyetleri oldukça ön plandadır. Fön sularında herkes için bir tercih unsuru bulunuyor olsa da kaliteli ürünlerin talepleri her zaman yüksek oranlarda değerlendirilmektedir. Totex hair conditioner spray argan fön suyu 400 ml içeriği saç yapısı için uygun olmayan içerenler bulundurmaz. 8697444367718, herkes için uygun ve son derece sağlıklı ürünler arasındadır.

  • Saçların Doğal Formu
  • Vazgeçilmez Saçlar İçin
  • Eşsiz Formül

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 ile Kolay Fön Deneyimi

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 ile Kolay Fön Deneyimi

Fön suları bilhassa kuru ve yıpranmış saçlar hatta saç telleri üzerinden onarıcı ve kolay bir fön çekimi için sağlam bir altyapı için önemli bir detaydır. Totex argan fön suyu onaran özelliği sayesinde kişilerin tercihlerinde ön sırada yer alacaktır. Yıpranmış saçların onarım işlemini sağlayan ve bu sırada fön çekimine yardımcı olan bir üründür. Totex marka olarak yaygın bir kullanım ağına ve yüksek bir müşteri memnuniyetine sahiptir. Totex pembe fön suyu makine ısısını dengelemektedir. Herkesin yaygın bir şekilde kullandığı argan yağı bu noktada da aşırı ısıya maruz kalmış olan saçları koruyacak ve fönün olumsuz etkilerini azaltacaktır. Saç bakım yağları arasında adını sıklıkla duyuran Argan yağları herkes içi saç ve saç derisi uzmanı olarak kabul edilir.

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 ile Etkili ve Güçlü Saçlar

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 ile Etkili ve Güçlü Saçlar

Genel bir konu olan fön çekimi ve fön suları kullanımı birçok konu ile ilgili belirlenen bir araştırma sebebi bulunur. Argan yağından gelen gücün etkisiyle kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece beğenilen ürünleri var olması birçok konuda kişilerin seçeneklerine dâhil edilmektedir. Totex hair conditioner spray fön suyu olarak talep edilen ve kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksek olan bir marka olarak da bilinmektedir. Totex hair conditioner spray argan fön suyu 400 ml argan yapının etkilerini arttırarak fön çekimlerinde etkilerini kullanıcılarına göstermektedir. Banyo sonrası fön çekim esnasında kullanılmayan fön çekim suları, kuru saçlar için ideal sonuçlar sunar. Ani fön ihtiyacınız için kurtarıcı özellikleri taşır.

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

TOTEX Hair Conditioner Spray Argan Fön Suyu 400 ml 8697444367718 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Birbirinden farklı ve birçok özellikleri bulunan fön suları arasında argan yapı özelliği ile en çok talep gören ürünler arasında yer alır. Totex hair conditioner spray argan fön suyu 400 ml kullanımı birçok kişi tarafından yaygın bir kullanım ağına sahip olan ürün olmasıyla beraber işlevsel özellikleri ile göze çarpar. Hayal ettiğiniz saç yapısına sahip olmak için bu ürün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Gün içinde ya da özel günlerinizde saç bakım ve şekillendirme işlemlerinizde destek sunar. Fön sularında genel olarak markanın ürünlerinin incelenmesi ve değerlendirilmesi noktasında Trendyol üzerinden güvenli sipariş verebilirsiniz.