TOTEX Saç Onarıcı Yağ & Serum | Yıpranmış Saç Bakımı | Saç Parlatıcı | Keratin 125 ml

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
191,99 TL
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL

Ürün Bilgileri

TOTEX Saç Onarıcı Yağ & Serum | Yıpranmış Saç Bakımı | Saç Parlatıcı | Keratin 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Totex Saç Bakım Serumu Keratin 125 ML Ürün Özelliği · Özel içeriği sayesinde saçları pürüzsüz, kusursuz ve parlak bir görünüme kavuşturur. · Saçları sağlıklı kılar ve güzelleştirir. · Düzenli kullanıldığında saçları düzleştiriyor. · Alkol içermiyor. · Tüm saç tipleri için uygundur. Anında emilir. · Saçın kaybolan nemini ve canlılığını geri kazandırıyor. · Saçların uçlarında oluşan kronik kırıkların onarılmasına yardımcı oluyor. Kırıkları anında kapatıyor. Kullanım şekli · Saçlar şampuanlandıktan sonra nemli saça uygulanır. · Yeteri miktarda serumu avucunuza dökün. · Tüm saça uygulayın. · Durulamayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Totex Saç Bakım Serumu Keratin ile Dayanıklı Saç Kökleri

Totex Saç Bakım Serumu Keratin 125 ml SBU0064 keratin bakımı saç bakım sektöründe en önde gelen uygulamalardan biridir. Üretici markalar tarafından, özellikle saç bakımı seçimlerinde Totex keratin serum son derece kolaylık sağlamaktadır. İnsanları sağlıklı saçlara kavuşturduğu gibi kolay ve hızlı bir şekilde de uygulaması yapılmaktadır. Totex saç bakım serumu arasında farklı tarzlara hitap edebilen, farklı ürünlere, tasarımlara ve saç tiplerine sahip olan, farklı ürünler ve farklı set çeşitleri bulunmaktadır. Totex saç serumu uygulamasında bulunulan bu çeşitlilik sayesinde keratin ürünleri, özellikle saç sektöründe en önde gelen uygulamalardan biridir. Totex ürünleri oldukça sevilen ve tercih edilen saç bakımı uygulamaları arasındadır. Son derece rahat uygulaması olması ve bunun yanı sıra oldukça doğal uygulama şekliyle kullanıcılar oldukça memnun kalmaktadırlar. Keratin bakımında kullanılan ürün modelleri ve uygulama çeşitleri arasında farklı saç tarzlarına hitap edebilen, farklı kremlere ve şampuanlara sahip olan, farklı uygulamalara özel ve farklı beğenilere uygun olarak elde edilmiş birçok çeşit bulunmaktadır. Totex keratin saç serumu sizin de tercihleriniz arasına girebilir.

  • Keratin bakımı
  • Pratik
  • Etkileyici sonuçlar

Totex Saç Bakım Serumu Özellikleri

Totex Saç Bakım Serumu Özellikleri

Bu serum modelleri arasında da farklı özelliklerde çeşitler bulunur. Tercihe ve tarza göre bu modeller arasından seçim yapılabilir. Fön suyu modelleri arasında da şık modeller bulunmasının yanı sıra klasik ve sade modeller de genellikle bu grupta bulunmaktadır. Özellikle keratin ürün modelleri, pahalı ya da uygun bütçeli modelleri ile son derece uygun modeller olarak bilinir. Birçok çeşidi bulunan keratin bakım çeşitleri arasından herkese, her ihtiyaca, tercihe ve farklı bütçelere uyumlu keratin ürün modelleri kolayca bulunabilir. Keratin ürünleri, keratin set ürünleri dış mekân ürünleri, farklı özelliklere sahip modelleri ile farklı tarzlara ve farklı tercihlere sahip olan insanlara hitap edebilen, farklı fiyat aralıklarına sahip modelleri ile de farklı bütçelere hitap eden ve bu sebeplerden de sık ve yaygın şekilde tercih edilen ürün modelleridir.

Totex Saç Bakım Serumu Kullanımı

Totex Saç Bakım Serumu Kullanımı

Keratin bakım setleri arasında kapsamlı modeller bulunabildiği gibi küçük kapsamlı setlerde bulunmaktadır. Totex saç serumu modelleri sıkça ve yaygın bir şekilde tercih edilen keratin yan bakım ürünlerindendir. Keratin bakım ürünleri arasından Totex saç bakım serumu gibi ürünlerde de keratin bakımında sıkça tercih edilen bakım ürünleri arasındadır. Birçok farklı özelliğe sahip olan keratin ürün modelleri arasından her ihtiyaca, tercihe ve tarza uygun modeller bulunur. Keratin saç bakımını ürünü seçilirken ürünlerin özelliklerine dikkat edilmeli ve alınacak olan ürün modelinin ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına ve kullanacak olan kişinin saç tipine uyup uymayacağına dikkat edilmelidir. Totex keratin serum birçok farklı ürün çeşidi ile kullanıldıklarından son derece pratik ürün modelleridir. Totex saç bakım serumu keratin 125 ml içeriği ile de kullananları memnun eder.

Totex Saç Bakım Serumu Fiyatları

Totex Saç Bakım Serumu Fiyatları

Birçok çeşidi bulunan keratin ürünleri, dilenen yerde ve zamanda pratik bir şekilde hazır hale getirilebilir. Totex saç serumu kullanımında saçlar için herhangi bir ön yıkama söz konusu değildir. Kirden yağdan ve diğer kirlendirici maddelerden uzak olması keratin bakımı yapmakta oldukça etkileyici sonuçlar oluşturacaktır. Keratin ürün kullanımı oldukça kolaydır. Keratin bakımı ürün çeşitleri arasında farklı özelliklere sahip birçok sayıda model bulunur. Keratin bakım ürünleri arasında bulunan ve modelleri arasından seçim yapılırken alınan ürünün özelliklerine dikkat edilmelidir. Ürünlerden beklentilerinizi belirlemeniz önemlidir. Evde hazırlanacak olan ürünler ve kuaförlerde uygulanan ürünler arasında hiçbir fark özelliği bulunmamaktadır, evde uygulamasını sağlayacağınız ürünler için kullanım talimatını okumanız faydalı olacaktır. Trendyol'da yer alan Totex saç bakım serumu keratin 125 ml yorumlarına göz atarak ürünü satın alabilirsiniz.