Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet

89 TL
(1,78 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidünya renk Satıcı Ünvanı: AHMET KOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750474423
    Bu ürün bidünya renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizde, balkonunuzda ya da bahçenizde kullanabileceğiniz, Touch Me Tealight mum seti, 50 mum içeren büyük boy paketi ile mum ışığında oturmayı, kitap okumayı ya da müzik dinlemeyi sevenlerin mum ihtiyacını uzun süre karşılayacak, ekonomik bir çözüm sunuyor.Alüminyum muhafaza içinde bulunan mumları dekoratif amaçlarla tek başına ya da mumluğunuzun içinde kullanabilirsiniz.Touch Me Tealight mumları, kokusuz ve renksiz yapısı sayesinde fondü setlerinde kullanıma da uygun. Güçlü fitili sayesinde bitene kadar yanmayı sürdüren Tealight mumların birkaç tanesi, acil durumlarda aydınlanma ihtiyacınızı da karşılayacak.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet

Mum, çok sevilen ve her evde birden fazla bulunan aydınlatma türüdür. Modası hiç geçmeyen ve hep ihtiyaç olan bir malzemedir. Özellikle elektrik kesintilerinde ilk tercih olarak kullanılan bu ürün; görsel olarak da fazlasıyla sevilir. Şamdanların içine konulan küçük modeller, estetik açıdan son derece hoş durur. Evlilik tekliflerinde, doğum günleri veya yıl dönümlerinde de romantizm amacıyla çok sayıda mumla güzel bir ortam yaratılır. Touch me tealight mum 50’li poşet, kaliteli ve sıklıkla tercih edilen bir üründür. Uzun süre yanmasıyla da mum tercihlerinde ilk sırada yer alır. Sizin de her özel anlarınızda veya herhangi bir elektrik kesintisinde mum ihtiyacınız olursa bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçenek, kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmaz. Bu açıdan da avantaj elde edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Pratik kullanım
  • İşlevli ürün

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Özellikleri

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Özellikleri

Beğeni kazanan bu seçeneği, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken önemli özellikler vardır. Herkes için ortak olan özellik ise ürünün uzun ömürlü kullanım sunmasıdır. Bu ürün, kuvvetli fitili ile bitene kadar yanmayı sürdürür. İhtiyaç durumunda birkaç tane mum size istediğiniz aydınlık ortamı sağlar. Ev, balkon ya da bahçede kullanıma uygundur. Bu seçenek, içinde 50 tane mum içeren büyük boy paketiyle satılır. Bu ürün ile kitabınızı okumayı ya da müzik dinlemeyi son derece keyifli hale getirebilirsiniz. Bu ürünün bir diğer özelliği ise kokusuz ve renksiz yapısıdır. Bu sayede fondü setlerinde kullanıma da uygun olmasıdır. Aynı zamanda bu sette yer alan mumun uzun süre yanması da önemli bir özelliğidir. Touch me tealight mum seçeneğini çok işlevli özellikleri ile birçok durumda kullanabilirsiniz.

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Avantajları

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Avantajları

Dikkat çeken bu ürünün birçok özelliği olduğu gibi önemli avantajları da vardır. Mum kullanırken oluşan büyük sorunlardan biri hemen yanması ve uzun ömürlü olmamasıdır. İhtiyaç anlarında hemen biten ürünler, kullanışlı olmaz. Bu ürün, güçlü fitili ile uzun süre boyunca yanarak sizi yarı yolda bırakmaz. Bu özelliği sayesinde ise bütçenizi de sarsmaz. Elektrik kesintileri gibi ihtiyaç anlarında ışıksız kalmamanızı sağlar. Alüminyum dış kaplaması ile yanmaz özelliktedir. Ayrıca tehlikelere karşı korur. Misafirlerinize fondü hazırlamak istediğinizde kokusuz olması sayesinde rahatça kullanabilirsiniz. Küçük boyutu ile her yere sığan ve yer kaplamayan bu mum, çok kullanışlıdır. Touch me tealight mum 50’li poşet yorumları, ürünün çok sevildiğini ve tavsiye edildiğini gösterir niteliktedir. 50’li poşette bulunması ile birlikte uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz.

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Fiyatı

Touch Me Tealight Mum 50'li Poşet Fiyatı

Son dönemlerde fazlasıyla beğenilen bu ürünün pek çok önemli özelliği vardır. Bu özelliklere bakıldığında birbiriyle bağlantılı olarak çok sayıda avantaj ortaya çıkar. Touch me tealight mum 50’li poşet fiyatı da ortaya çıkan bu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün önemli avantajlarından biri de 50 adetlik poşette satılmasıdır. Bu 50’li poşet, uzun süre kullanıma uygundur. Bütçe konusunda son derece ekonomik bir üründür. Özellikle çok sayıda mum kullanılması gereken doğum günü ya da yıl dönümü yemekleri gibi sürprizler için son derece uygun bir tercihtir. Tealight mum; özel günlerde, kendinize vakit ayırdığınız sakin akşamlarda ya da ihtiyaç durumlarında tercih edilen kullanışlı ve çok işlevli bir üründür. Sevilen ve sıklıkla tercih edilen bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.