Tp-Link Deco E4 1200 Mbps 5 Ghz Wi-fi Mesh Sistemi 2'li

2.520 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.528 TL
8 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
2.990 TL

Ürün Bilgileri

Tp-Link Deco E4 1200 Mbps 5 Ghz Wi-fi Mesh Sistemi 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B-E STORE Satıcı Ünvanı: BERNA ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2570897820
    Bu ürün B-E STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Kodu Deco E4 AC Anten 2 Internal dual-band antennas per Deco unit Kablosuz Standartlar IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz Veri Transfer Hızı 867Mbps Kablosuz İletim Hızı 867 Mbps at 5 GHz, 300 Mbps at 2.4 GHz 3G/4G Desteği Yok Gelişmiş Kablosuz Güvenlik WPA-Personal WPA2-Personal Boyutlar 7.5 x 3.6 x 3.6 in (190.5 x 90.7 x 90.7 mm)

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Yok
  • Anten Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kablosuz Standartlar AC - Wifi 5
  • Port Özelliği Ethernet
Geri Bildirim Ver

Tp-Link Deco-e4-2p Ac1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System

Her zaman farklı konularda internete ihtiyaç duyabilirsiniz. Bilgi alışverişi sağlamak veya haberleşmek için bu ağı kullanabilirsiniz. Modemi evinize ya da ofisinize kurduğunuz zaman belli noktaya sabitleyebilirsiniz. Diğer konumlarda sinyaller zayıf olabilir. TP-Link Deco-E4-2P AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi system sayesinde zayıf sinyal sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Ev içerisinde kesintisiz ağ elde edebilirsiniz. Bilgisayarınızı ev içerisinde başka bir ortamda internete girmek için kullanacağınız zaman cihazınız otomatik olarak bu ürün arasında geçiş yapabilir. Bu ürün, internet sinyalini 260 metre kareye kadar alana sunmasıyla bilinir. TP-Link Deco E4 AC1200 tüm evi kapsayan Mesh 2’li Wi-Fi sistemi sayesinde 418 m² kadar alana uzanan kablosuz ağ imkanı sunar. Akıllı cihazlarınızın kullanımı için güçlü sinyaller elde edebilirsiniz.

  • Kesintisiz Wi-Fi ağı
  • Zayıf sinyalleri güçlendirme
  • 260 m² kadar internet ağı alanı

TP-Link Wi-Fi System Özellikleri

TP-Link Wi-Fi System Özellikleri

Wi-Fi sinyali ne kadar iyi olursa internete bağlanma süreniz de hızlıca artış gösterir. İnternet üzerinden işlerinizi kolay ve pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İç ortamlarda Wi-Fi sinyalinin az olduğu yerde TP-Link Wi-Fi system devreye girer. 1167 Mb/sn’ye kadar bağlantı hızı elde edebilirsiniz. Aynı anda 100 cihazı bağlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Yoğun kullanılan internet durumunda sorun olmadan size kesintisiz bağlantı sağlayabilir. Bu ürün sayesinde Wi-Fi sistemini garanti hale getirerek eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 6935364085278 koda sahip bu ürünle bütün üniteler tek bir ağ adı oluşturmak için birlikte çalışır. İnternet hızını artırmak istiyorsanız ağa fazla ürün bağlayabilirsiniz. Bu model ebeveyn koruması sağlayarak zararlı internet sitelerini engelleyerek çocuklarınız zarar görmez. Siz de TP-Link Deco E4 fiyatına bakarak bütçenize uygun şekilde ürünü satın alabilirsiniz.

Kullanışlı TP-Link Wi-Fi System

Kullanışlı TP-Link Wi-Fi System

İnternet kullanımı toplum içerisinde yaygın bir haldedir. Kurulan Wi-Fi sistemlerinin kesintisiz sinyal sağlayarak çalışmasını isteyebilirsiniz. Ev ya da iş yerinde nerede olursanız olun sağlam sinyalle internete girmek isteyebilirsiniz. TP-Link Deco E4 AC1200 ürünüyle Wi-Fi sinyal hızını belirleyebilirsiniz. Kurulumu kolay olan bu ürün her adımda doğru bilgi vererek rahat kurulum sağlayabilirsiniz. 802,11AC kablosuz teknoloji sayesinde ağınızın hızında 3 kata kadar artış görebilirsiniz. TP-Link AC1200 Deco E4 ürünüyle Mesh ağı oluşturmak için tüm Deco modelleriyle uyumlu çalışır. İstenildiği zaman Wi-Fi kapsamını genişleterek fazla cihazın bağlanmasını sağlayabilirsiniz. TP-Link Deco E4 AC1200 (2-pack) ürünüyle evinizin her köşesini güçlü Wi-Fi sinyaliyle donatabilirsiniz. 2’li Deco ürününü evinizin ayrı yerlerine koyabilirsiniz. Wi-Fi kapsama alanını artırmak istiyorsanız Deco ürünlerini iç ortamda kullanabilirsiniz. Siz de ihtiyacınız doğrultusunda bu ürünü satın alabilirsiniz.

TP-Link Deco-E4-2P AC1200 Fiyatları ve Yorumları

TP-Link Deco-E4-2P AC1200 Fiyatları ve Yorumları

TP-Link Deco E4 AC1200 tüm evi kapsayan Mesh 2’li Wi-Fi sistemi fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün fiyatı Wi-Fi kapsama alanı, ağ hızı, erişim alanına göre şekil alır. Beyaz dış tasarıma sahip olan bu ürün diğer eşyalarınıza kolaylıkla uyum sağlayabilir. Evinizin her yerine yerleştirebilirsiniz. Modemin bulunduğu ortamdan başka bir yerde internete girecekseniz size kolaylık sağlar. Geniş Wi-Fi sinyal ağı oluşturarak sosyal ağlarda rahatlıkla ve hızlıca dolaşabilirsiniz. TP-Link Deco E4 AC1200 tüm evi kapsayan Mesh 2’li Wi-Fi sistem kullananların görüşlerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bütçenize uygun bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz. TP-Link Deco E4 AC1200 tüm evi kapsayan Mesh 2’li Wi-Fi sistem yorumlarını inceleyerek ürün hakkında önceden fikir edinebilirsiniz. TP-Link Deco E4 fiyatlarına ve özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.