10
Akıllı Priz kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Tp-Link Tapo P100 Wi-fi Soket Mini Akıllı Priz Beyaz

401 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,57 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
554,84 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tp-Link Tapo P100 Wi-fi Soket Mini Akıllı Priz Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nasa İletişim Satıcı Ünvanı: NASA İLETİŞİM MÜMESSİLLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629049114644617 Vergi Kimlik Numarası: 6290491146
    Bu ürün Nasa İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } TP-LINK Tapo P100 Mını Wi-Fi Akıllı Priz Tp-Link Tapo P100 Akıllı Mini Wi-Fi Soketi Mini Akıllı Wi-Fi Priz Tapo P100 Her Yerden Uzaktan Kumanda Tapo uygulamasıyla bağlı olduğunuz cihazları anında açıp kapatın. Olası güvenlik tehlikelerini ortadan kaldırmak ve hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Aileniz ile Paylaşın Kolay Kurulum ve Kullanımın Tadını Çıkarın.Eşsiz Bluetooth onboarding Teknolojisi, kurulum adımlarını daha hızlı bağlantı için kolaylaştırır (20 saniye içinde) ve eşleştirme hatası sorununu ortadan kaldırır.Tek kontrolle sınırlı olmamak üzere, aile üyeleri yönetim izinlerini doğrudan birbirleriyle paylaşabilir, zamandan tasarruf sağlar ve yaşlılar için kullanıcı dostu olma özelliğini arttırır. Ses Kontrolü ile Ellerinizi Serbest Bırakın Akıllı soketinizi Amaz-on Alexa veya Google Assistant üzerinden sesli komutlarla yönetin Güçlü Özellikler ve Kompakt Boyut Tapo P100,evdeki soketleri bloke etmemek için mini boyutu ile bitişik soketleri kullanıma açık bırakacak kadar küçük ve günlük kullanım için uygundur. Evinize Bir Caydırıcı Fişi takılı cihazı (lamba gibi) açıp kapatarak birisinin evde olmasını akıllıca simüle eden Away Mode özelliği, insanları hasta niyetinden uzak tutmak için uzun yolculuklarda olduğunuzda birinin evde olduğu gibi görünmesini sağlar. Zamanlama & Zamanlayıcı Desteği Zamanlama ve Zamanlayıcı özellikleri, haftalık zamanlama ve geri sayım planları oluşturmanıza olanak sağlar. Tüm bağlı elektronik cihazlarınız, önceden akıllıca, rahat ve enerji tasarruflu bir hale getirerek, önceden ayarlanmış zamanda otomatik olarak çalışacaktır. Birden Çok Güvenlik Garantisi TP-Link’in laboratuarı ve küresel otorite tarafından sertifikalandırılması ile sıkı kalite kontrolünde. ABS alev gecik-tirici malzemeler yanma tehlikelerini en aza indirmeye yardımcı olur. Kapatıldıktan sonra otomatik saklama ya da bağlantı kesildi. Sürgülü güvenlik kapağı elektrik çarpmasını önler.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sesle Kontrol Yok
  • Kullanım Yeri İç Mekan
  • Enerji Tüketim Bildirimi Yok
  • Priz Sayısı Tekli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver