Tp-Link Tl-wn822n 300mbps 2x3dbı Anten Kablosuz N Usb Sinyal Alıcı

705 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
781,38 TL770,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
776,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tp-Link Tl-wn822n 300mbps 2x3dbı Anten Kablosuz N Usb Sinyal Alıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hentek Satıcı Ünvanı: HENDESE BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461015129000010 Vergi Kimlik Numarası: 4610151290
    Bu ürün Hentek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aksesuar Tipi : Adaptör, Garanti : 24 Ay Garanti, Kablosuz Bağlantı Hızı : 300 Mbps, Anten Sayısı : 2, Arabirim : Mini USB, Anten Gücü : 3dBi, Anten Tipi : İkili, Yönsüz, Sistem Gereksinimi : Windows 7 (32/64bits), Windows Vista (32/64bits), Windows XP (32/64bits), Windows 2000, Kutu İçeriği : Garanti Belgesi, Kolay Kurulum CD si, Kullanım Kılavuzu, USB Adaptör, Frekans : 2.4 - 2.4835 GHz, Kablosuz Ağ Standartları : IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Sertifikalar : CE, FCC, RoHS, Güvenlik Protokolleri : WEP, WPA, WPA-PSK, WPA/WPA2, WPA2-PSK,

Ürün Özellikleri

  • Adaptör Bağlantısı USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Anten Var
  • Ağ Türü Kablosuz
Geri Bildirim Ver

TP Link TL-WN822N N Serisi 300 Mbps USB Adaptör

Tplink TL WN822N, dijital ortamda hızlı ve pratik çözümler sunar. Yüksek kazançlı wireless usb adaptörü, 300 Mbps ile beklentileri kolayca karşılar. Üzerinde yer alan 2 adet harici anten, kaliteli bir internet akışı sunar. Böylece sinyal iletimini güçlendirerek Wifi ağına erişimi kolaylaştırır. TL-WN822N N Serisi 300mbps usb adaptör, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik kullanımıyla da dikkat çeker. Masaüstünde kullanmak için son derece uygundur. Beyaz rengin hakim olduğu ürün, bilgisayar aksesuarlarına kolayca uyum sağlar. 1.5 m uzatma kablosu sayesinde hareket alanını artırır. Böylece rahat bir kullanım sunarak tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

  • Tplink TL WN822N, 300 Mbps frekans aralığına sahiptir.
  • Çift harici antenleri sayesinde sinyal aktarımını güçlendirir.
  • 1.5 metrelik USB kablosu hareket kabiliyetini artırır.

Tp-Link Tl-wn822n N Serisi 300mbps Usb Adaptörün Özellikleri

Tl-wn822n N Serisi 300mbps Usb Adaptör Yorumları

TP-Link TL-WN822N özellikleri ve kalitesi ile farkını ortaya koyar. Üzerinde bulunan hızlı güvenlik kurulumu butonu, tek dokunuşta şifreleme imkânı sunar. Böylece güvenlik standartlarını artırabilir, üründen en yüksek verimi alabilirsiniz. Üründe Windows 7, 8.1, 8 ve XP desteği mevcuttur. Aynı zamanda Linux ve Mac OS işletim sistemleriyle de uyumludur. TP-Link TL-WN822N 300 mbps kablosuz usb adaptör kurulumu da son derece basittir. Kullanıcı dostu CD arayüzü sayesinde kurulumu dakikalar içerisinde gerçekleştirebilir, ürünü hemen kullanabilirsiniz. Tplink TL WN822N, dijital ortamda en büyük yardımcılarınızdan bir tanesidir. İnternet hızını artırarak pratik çözümler sunar. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, her kullanımda farkını görebilirsiniz.

Tp-Link Tl-wn822n N Serisi 300mbps Usb Adaptör Kaliteli mi?

Tl-wn822n N Serisi 300mbps Usb Adaptör Yorumları

TP-Link TL-WN822N N serisi 300mbps kablosuz-n usb adaptör son derece kaliteli malzemelerden üretilir. Yüksek teknolojili tesislerde tasarlanan ürün çarpma, düşme ve kırılma risklerine karşı direnç gösterir. Böylece elektronik alet maliyetlerini en aza indirerek bütçenize destek olur. Ürünü evde ya da iş yerinde kullanabilir, zamandan ve mekandan bağımsız çalışabilirsiniz. Her kullanımda hız ve pratiklik katan üründen uzun süre memnun kalabilirsiniz.Tplink TL WN822N mini USB 2.0 arabirime sahiptir. Aynı zamanda CE, FCC ve RoHS sertifikası ile güvenilir olduğunu kanıtlar. 11 N hızı sayesinde HD videolarda kesintisiz akışa ulaşabilir, üründen en yüksek performansı alabilirsiniz. Sayfalar arası geçiş hızını her kullanımda artıran adaptör, işlerinizi kolayca tamamlamanızı sağlar.

Tp-Link Tl-wn822n N Serisi Usb Adaptör Kullanışlı mı?

Tl-wn822n N Serisi 300mbps Usb Adaptör Yorumları

Tplink TL WN822N, 90 x 68 x 16.8 cm boyutları sayesinde kolayca taşınır. Fazla yer kaplamayan ürünü çantada muhafaza edebilirsiniz. Ergonomik kullanımı destekleyen yapısı sayesinde ürünü çekmecede ya da dolapta saklayabilirsiniz. TP Link, kablosuz ağ üreticilerinden bir tanesidir. Her ürününü yüksek teknolojili tesislerde üreterek kullanıcılara hızlı ağ çözümleri sunar.Ürünün güçlü frekans aralığı, farklı bir kattayken bile sinyalleri kolayca alır. Böylece her alanda maksimum performans sunarak beklentileri karşılar. HD çözünürlüğe sahip videoları, filmleri ya da diğer akışları yüksek kalitede görüntüleyebilirsiniz. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, kalitesinden uzun süre faydalanabilirsiniz.Trendyol üzerinden TP-Link TL-WN822N N serisi 300mbps usb adaptör yorumlarına kolayca göz atabilirsiniz. Aynı zamanda fiyat ve stok bilgisine de ulaşabilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz. Online platform, alışveriş sürecini güvenle tamamlamanızı sağlar. Her adımda ihtiyaçlarınızı karşılayarak benzersiz bir hizmet sunar. Binlerce kaliteli ürüne günün her saatinde ulaşabilirsiniz. Üyeliğinizi hemen başlatabilir, kampanya ve indirimlerden ilk siz faydalanabilirsiniz.